Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
7. 5. 2024,
9.57

Osveženo pred

1 teden, 5 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,32

Natisni članek

igralec hiša stanovanje Richard Gere Luka Modrić Madrid

Torek, 7. 5. 2024, 9.57

1 teden, 5 dni

Richard Gere postal sosed Luke Modrića

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,32
Gere Modrić | Z Alejandro Silvo je Gere poročen od leta 2018. 41-letna Silva je španska publicistka in Gerova tretja žena, skupaj pa imata dva otroka. | Foto Guliverimage

Z Alejandro Silvo je Gere poročen od leta 2018. 41-letna Silva je španska publicistka in Gerova tretja žena, skupaj pa imata dva otroka.

Foto: Guliverimage

Hollywoodski filmski zvezdnik Richard Gere je v Madridu kupil nov dom, v luksuzni soseski bo njegov novi sosed tudi hrvaški nogometni virtuoz Luka Modrić.

74-letni igralec Richard Gere je Hollywood po poročanju španske Marce zamenjal za Španijo in se z ženo Alejandro Silva preselil v Madrid. Gere je v zadnjem intervjuju za Vanity Fair izrazil občudovanje do Španije, načina življenja v tej deželi, hrane in topline ljudi. Na njegovo odločitev za selitev pa je, kot poroča Marca, vplivala tudi želja, da bi bil bližje družini in tradiciji njegove žene.

Za novo graščino odštel 11 milijonov evrov

"Bila je (Silva, op. p.) zelo velikodušna, ko mi je dala šest let življenja v mojem svetu, zato je edino pošteno, da ji dam še vsaj šest let življenja v njenem," je dejal igralec. Da se drži svojih besed, je potrdil s svojim nedavnim nakupom, saj je kupil 11 milijonov evrov vredno nepremičnino v ekskluzivnem stanovanjskem predelu La Moraleja v občini Alcobendas.

Gere velja za ljubitelja belih baletnikov: tako je proslavljal 11. naslov Real Madrida, ki so ga osvojili po kazenskih strelih s 5:3 prav proti mestnim rivalom Atletico Madridu na stadionu San Siro leta 2016. | Foto: Guliverimage Gere velja za ljubitelja belih baletnikov: tako je proslavljal 11. naslov Real Madrida, ki so ga osvojili po kazenskih strelih s 5:3 prav proti mestnim rivalom Atletico Madridu na stadionu San Siro leta 2016. Foto: Guliverimage

Kot še poroča Marca, se razkošna graščina ponaša z več kot deset tisoč kvadratnimi metri zemljišča, trinadstropno hišo, ki obsega več kot tisoč kvadratnih metrov, poleg tega pa ima tudi ogrevan bazen in zasebno vinsko klet. Njegovi novi sosedi v luksuzni soseski bodo tudi slavna nogometaša, Hrvat Luka Modrić in Španec Sergio Ramos, ter španska igralka Ana Obregon.

Preberite še:

Modrićev navijač
Novice Oglasil se je mladenič, ki je želel spoznati Modrića #video
Bernard Hill
Trendi Umrl igralec iz Titanika in Gospodarja prstanov Bernard Hill
Mike Myers
Trendi Mike Myers, zvezdnik filmov Austin Powers, presenetil z novim videzom
Matej Zemljič, igralec; Eva Mahkovic, dramaturginja in avtorica
Trendi Igralec Matej Zemljič povedal, kakšno je trenutno njegovo ljubezensko življenje
Ana Obregon
Trendi 68-letna španska igralka postala mama
Ne spreglejte