Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 5. 2024,
14.25

Osveženo pred

2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,88

Natisni članek

resničnostna zvezdnica resničnostni šov Dubrovnik vplivnica ZDA Hrvaška šov

Petek, 3. 5. 2024, 14.25

2 tedna

Zvezdnica Netflixa rodne ZDA zamenjala za Hrvaško: "Vem, da je impulzivno in noro"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,88
Dubrovnik | Vplivnica Julie Theis se je iz Teksasa namesto v Los Angeles preselila v hrvaški Dubrovnik. (Fotografija je simbolična.) | Foto Shutterstock

Vplivnica Julie Theis se je iz Teksasa namesto v Los Angeles preselila v hrvaški Dubrovnik. (Fotografija je simbolična.)

Foto: Shutterstock

Vplivnica Julie Theis, ki je javnosti bolje poznana kot udeleženka resničnostnega šova The Trust: A Game of Greed, ki so ga predvajali na Netflixu, je na svojih družbenih omrežjih razkrila, da se je iz Austina v Teksasu preselila na Hrvaško, čeprav se je sprva pripravljala na selitev v Los Angeles.

"Prodala sem skoraj vse, kar sem imela. Znebila sem se stanovanja in kupila avto, s katerim bi se peljala v Los Angeles. Pripravila sem se na selitev v Los Angeles," je v enem od svojih posnetkov na TikToku povedala Julie Theis in na koncu dodala, da se je namesto v mesto angelov, preselila na Hrvaško.

Iz Teksasa v Dubrovnik

"Šla sem meditirat, kam naj se preselim. Vesolje mi je reklo, naj ne grem v Los Angeles in naj grem na Hrvaško," je povedala v drugem videu in dodala, da je čutila tesnobo, ko je razmišljala o selitvi v Los Angeles. Vplivnica, ki ji na TikToku sledi skoraj 550 tisoč oseb, na Instagramu pa ima skoraj 40 tisoč sledilcev, se je naposled iz Teksasa preselila v Dubrovnik.

Julie Theis je sicer podjetnica iz Montane, glede na podatke na njeni Instagram strani je magistrica psihologije, akademsko znanje pa izkorišča za zagotavljanje spletnega strokovnega znanja svojim strankam.

Parkirišče Dubrovnik
Novice Dubrovnik z novimi cenami parkiranja: ura 10 evrov, celodnevno 200 evrov

Vplivnica: Vem, da je moja odločitev impulzivna in nora

Kot je dodala, se zaveda, da je bila njena odločitev impulzivna in nora. "Tukaj sem sama, brez kakršnegakoli načrta, samo zato, ker sem imela občutek, ampak to mi je dovolj," je še pojasnila 28-letnica. Na družbenih omrežjih je že delila nakupovanje v hrvaških trgovinah, delila tudi videz svojega stanovanja v Dubrovniku ter pogled iz balkona na most dr. Franja Tuđmana.

@julietheis I need a Croatian sweetie to gently explain the coffee section to me ☕️🤍 #Croatia #dubrovnik ♬ original sound - Julie Theis

O Hrvaški je povedala še, da velja za enega najvarnejših krajev za potovanje, zato je svojim sledilcem svetovala, da lahko v našo južno sosedo potujejo sami, obregnila pa se je v prekomerno kajenje Hrvatov. O njeni dogodivščini na Hrvaškem so nedavno poročali domala vsi hrvaški mediji.

sv. Luka, Dubrovnik
Trendi Znana ljubljanska galerija odpira podružnico v Dubrovniku

Oglejte si še:

Sergio Carrallo, Caroline Stanbury
Trendi Vplivnica Caroline Stanbury, ki živi v Dubaju, razkrila razsežnosti poplav
Brač, HTZ
Trendi To so najlepše kolesarske poti po Hrvaški
Anja Širovnik
Trendi Kako se je Anja Širovnik znašla na Kanarskih otokih
Ne spreglejte