Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
6. 5. 2024,
9.44

Osveženo pred

1 teden, 5 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,01

Natisni članek

pevec petje Nataša Pirc Musar koncert glasba Rok Piletič

Ponedeljek, 6. 5. 2024, 9.44

1 teden, 5 dni

Nataša Pirc Musar zapela na samostojnem koncertu Roka Piletiča #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,01
Mednarodni dan žensk, predsedniška palača, Nataša Pirc Musar | Nataša pirc Musar z bratoma Piletič pred občinstvom ni zapela prvič, zapela je tudi že na slovesnosti v predsedniški palači ob mednarodnem dnevu žensk 8. marca. | Foto Daniel Novakovič/STA

Nataša pirc Musar z bratoma Piletič pred občinstvom ni zapela prvič, zapela je tudi že na slovesnosti v predsedniški palači ob mednarodnem dnevu žensk 8. marca.

Foto: Daniel Novakovič/STA

Predsednica republike Nataša Pirc Musar je pokazala svoj razkošni talent in na Prevaljah v družbi bratov Piletič, Roka in Aneja, zapela priljubljeno pesem skupine Siddharta, vsi skupaj pa so za nastop poželi bučen aplavz.

Glasbenik Rok Piletič, sicer član nekdanjega dueta BQL, ki ga je tvoril s svojim mlajšim bratom Anejem, je pretekli konec tedna v rodnih Prevaljah priredil svoj prvi samostojni koncert, potem ko se je podal na samostojno glasbeno pot. Na odru se je nekdanji navezi bratov Piletič pridružila tudi predsednica republike Nataša Pirc Musar in skupaj so izvedli pesem zasedbe Siddharta Ledena.

Posnetek izvedbe si lahko ogledate spodaj:

Poslušalci so bili glede na video, ki ga je delila stran Koroška čveka, z izvedbo tria in pojočo predsednico vidno zadovoljni, saj so jim namenili bučni aplavz. Kot so zapisali na Koroški čveki, je predsednica na noge spravila vso dvorano.

Pirc Musarjeva pa ni zapela prvič, zapela je tudi že na slovesnosti v predsedniški palači ob mednarodnem dnevu žensk 8. marca. Poleg pevskega talenta je predsednica že opravljala številne druge funkcije, bila je novinarka, odvetnica, poleg tega pa je tudi državna prvakinja v kegljanju in strastna motoristka.

Da je njegov koncert v Prevaljah obiskala predsednica, je na svojih družbenih omrežjih delil tudi pevec Rok Piletič, ki je ob tem zapisal: "Ne znate si predstavljati, kako je nastopati, ko v prvi vrsti gledaš prav posebno gostjo – predsednico Slovenije."

Oglejte si še:

Nika Zorjan
Trendi Pevka Nika Zorjan je po več letih spet samska
Boštjan Dermol, pevec
Trendi Pevec Boštjan Dermol prvo skladbo s samostojnega albuma posvetil pokojni ženi
Petar Grašo
Trendi Petar Grašo in Hana Huljić pričakujeta drugega otroka
Ne spreglejte