Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
24. 4. 2024,
4.19

Osveženo pred

1 teden, 6 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,69

Natisni članek

astrologija horoskop april 2024 horoskop 2024 horoskop horoskop dnevni horoskop

Sreda, 24. 4. 2024, 4.19

1 teden, 6 dni

Dnevni horoskop: pri rakih trpi ljubezen, ovnom gre na bolje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,69
ženska, dekle, branje, knjiga, kava, čaj | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop za 24. april. Preverite, kaj vam piše v zvezdah.

Oven

Skrb za družino boste postavili na prvo mesto, ne prevzemite pa vse odgovornosti na svoja ramena. Zaradi denarja pa se nikar preveč ne obremenjujte, saj se bo vaše finančno stanje kmalu bistveno izboljšalo. Tudi počutje bo boljše kot v prejšnjih dneh, a vseeno poskrbite za vnos vitaminov v svoje telo.

Bik

Kjerkoli že boste, boste v središču pozornosti in marsikatere oči bodo uperjene v vas. Finančno stanje bo zadovoljivo, seveda pa nikar ne bodite preveč razsipni z denarjem. Zdravje vam bo še naprej dobro služilo, boste pa vse pogosteje občutili utrujenost. Okrepite svoje telo in duha.

Dvojčka

Danes boste lahko doživeli kratkotrajno krizo, ki pa vam bo prinesla nov zagon in vrsto novih in koristnih idej. Z denarjem ne boste imeli težav, le ne ukvarjajte se preveč s finančnimi težavami drugih. Morda bi bil že čas, da začnete bolj skrbeti zase. Danes naj bodo vaše misli predvsem pri zdravju.

Rak

Občutek boste imeli, da ste se znašli v stiski. Vse vam bo šlo narobe. Najbolj od vsega pa bo trpela ravno ljubezen. Če imate partnerja, se lotita izčrpnih pogovorov, saj vaju bo le to rešilo. Samski pa boste danes še malce nemirni. Potrpite, kmalu se bo vse obrnilo na bolje.

Lev

Že zjutraj se posvetite obveznostim ali aktivnostim, ki vas pomirjajo. Z malo sreče vam bo danes uspelo ohraniti vedro počutje, čeprav se stvari ne bodo odvijale tako, kot si boste želeli. Spoznali boste, da s pozitivnim pristopom tudi neželene situacije niso tako tragične. Zvečer boste nenavadno čutni.

Devica

Obstaja velika verjetnost, da boste danes pokazali svoj nezadovoljni obraz. Zjutraj boste še kipeli od sreče, zato skušajte obdržati jutranjo dobro voljo tudi kasneje. Kovali boste nove načrte, s partnerjem ali brez. Zvečer pa se izognite prepirom, da ne boste podrli vsega ustvarjenega.

Tehtnica

Danes se kar ne boste mogli otresti glavobola, ki vas bo vztrajno spremljal vse od jutra. Poskušajte se sprostiti in pozabite na hude skrbi, ki vas težijo zadnje dni. Verjemite v dobro in vse se bo izšlo tako, kot je prav. K sreči imate okoli sebe veliko ljudi, ki jim lahko zaupate.

Škorpijon

Čas je vaš gospodar. Vendar pa je tudi skrajni čas, da se posvetite obveznostim izven dela. Če že dolgo niste obiskali staršev ali kakšnega drugega sorodnika, bo danes več kot primeren dan, da to storite. Vašega obiska bodo več kot veseli. Pomanjkanje gibanja vam utegne prav kmalu povzročiti prve težave.

Strelec

Nekdo bo od vas zahteval odkritost, vendar vam to nikakor ne bo šlo od rok. Naj vas ne bo strah povedati, kar veste, saj bo to le dobro za vas. Če vas je strah, da ne boste nekoga izdali, pa morate sami presoditi, kako daleč boste šli. Ne glede na vse, glejte, da boste ostali zvesti svojim načelom.

Kozorog

Danes boste še bolj disciplinirani in organizirani kot običajno. Delovne obveznosti vam bodo šle odlično od rok, prav tako vse na zasebnem področju. Priporočljivo je le, da v svoje ljubezensko in partnersko življenje vpeljete več spontanosti. To vam bo prijetno popestrilo vsakdan.

Vodnar

V službi boste končno zaključili z nečim, kar vam je jemalo ogromno energije. Ponosni boste nase in prav je tako. Večer boste preživeli notranje pomirjeni, saj boste vedeli, da je najtežje za vami. Če vam bo prijala družba, pojdite na nek družaben dogodek. Uredite se.

Ribi

Če ne vidite rešitve, se obrnite na tiste, ki vam lahko pomagajo. V službi je situacija dosegla vrelišče in le nadrejeni vam lahko pomagajo, da se boste izvili iz nje. Naj vas ne bo strah zaprositi za pomoč, saj so na vaši strani. Zvečer boste izmučeni, zato se s partnerjem posvetita lenarjenju.

Ne spreglejte