Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
28. 8. 2021,
12.41

Osveženo pred

2 leti, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,60

2

Natisni članek

Pina Umek Exatlon Igor Mikič Marjanca Polutnik Franko Bajc Andrei Lenart Aleksandra Podgoršek Denis Porčič - Chorchyp Nives Orešnik Planet TV

Sobota, 28. 8. 2021, 12.41

2 leti, 8 mesecev

Tako postavne so tekmovalke novega TV-šova #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,60

2

V ponedeljek, 6. septembra, ob 19.45 si boste na Planetu prvič lahko ogledali razburljivo tekmovalno oddajo Exatlon, v kateri se bosta z različnimi izzivi spopadli dve ekipi vrhunsko pripravljenih posameznikov, na koncu pa bomo dobili le eno zmagovalko in enega zmagovalca. V rdeči ekipi, ki jo sestavljajo znani obrazi, bomo spremljali tudi štiri zelo postavna dekleta.

Exatlon
Planet TV Poglejte, kdo vse se bo preizkusil na najtežji televizijski preizkušnji

Oddaja Exatlon bo gledalcem ponudila izjemno razburljivo dogajanje, saj tekmovanje za udeležence ne bo samo fizično, ampak tudi psihično izjemno naporno. Šov bo tudi prava paša za oči, saj nas čakajo dih jemajoči poligoni, rajske plaže Dominikanske republike in seveda fizično odlično pripravljeni tekmovalci, ki se bodo podali v boj za 50 tisoč evrov. 

Poleg Franka Bajca, Andreia Lenarta, Denisa Porčiča in Igorja Mikiča bodo v ekipi znanih in uveljavljenih športnikov nastopila tudi štiri dekleta, ki že navdušujejo tudi na Instagramu.

Med tekmovalkami bo tudi 25-letna Marjanca Polutnik, ki pravi, da se novega izziva izjemno veseli. "Mlada sem, polna sem energije, kdaj, če ne zdaj," pravi Šentjurčanka, ki dela kot model in osebna trenerka.

Na najtežjem televizijskem tekmovanju na naših televizijah doslej se bo preizkusila tudi nekdanja mis Slovenije, zdaj pa osebna trenerka Nives Orešnik, ki bo v ekipi rdečih v Dominikanski republiki moči združila s svojim fantom igralcem Andreiem Lenartom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pina Umek (@pinaumek)

Neverjetni poligoni v šovu Exatlon bodo še posebej na kožo pisani adrenalinski odvisnici Pini Umek, članici akrobatske skupine Dunking Devils, saj zanjo ne na tleh ne v zraku ni ovir.

Svoje znanje in izkušnje bo v šovu s pridom lahko izkoristila tudi aktualna državna prvakinja v ritmični gimnastiki Aleksandra Podgoršek, ki je že na predstavitvi tekmovalcev navdušila s svojo gibčnostjo.

Že kmalu vam razkrijemo tudi, kdo so člani modre ekipe oz. ekipe izzivalcev, sestavljene iz medijsko malce manj prepoznavnih športnih navdušencev, ki bodo ekipi znanih poskušali prekrižati načrte.

Exatlon na Planet prihaja že 6. septembra ob 19.45! Exatlon lahko spremljate tudi na omrežjih Facebook in Instagram.

Exatlon
Planet TV "Nimam strahov, zame obstajajo le izzivi" #foto
Tina Gaber
Planet TV Skozi dogajanje ob Exatlonu nas bo vodila Tina Gaber
Miran Ališič
Planet TV Z Exatlonom se vrača Miran Ališič
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte