Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
30. 4. 2024,
4.00

Osveženo pred

3 tedne, 2 dneva

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,94

Natisni članek

astrologija horoskop horoskop horoskop april 2024 horoskop 2024 dnevni horoskop

Torek, 30. 4. 2024, 4.00

3 tedne, 2 dneva

Dnevni horoskop: dvojčki pazite na alkohol, tehtnice omejite izdatke

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,94
prijatelji | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop za 30. april. Preverite, kaj vam piše v zvezdah.

Oven

Na poslovnih sestankih boste z lahkoto navezovali stike s potencialnimi partnerji. Pri tem vam bodo pomagale vaše retorične sposobnosti. Veliko se boste naučili o sebi in drugih. Denarja vam zagotovo ne bo primanjkovalo, tako da se lahko odločite tudi za kakšen večji nakup. Popoldan se sprostite v mirnem okolju.

Bik

Skrbi boste potisnili v ozadje in si privoščili predah. Na delovnem mestu bo prevladovalo zatišje, stvari se bodo odvijale mirno in sproščeno. Delo boste zaključili v pozitivnem duhu. Danes se vam bo ponudilo nekaj priložnosti za dodaten zaslužek. Priložnostno delo bo oplemenitilo vaš bančni račun. Področje zdravja bo cvetoče.

Dvojčka

Z diplomatskimi spretnostmi boste v odnose s sodelavci vnesli korenite spremembe, ki bodo omogočile jasno organizacijo in razdelitev dela. Del zasluženega denarja vložite v vrednostne papirje, še prej pa se posvetujte s strokovnjakom iz finančnega področja. Nadzorujte povišano potrebo po alkoholu in gaziranih pijačah.

Rak

Na delovnem mestu boste zaključili nedokončano delo. Določene naloge vam bodo še naprej povzročale preglavice, zato se posvetujte s sodelavci. Imate dovolj denarja in našli boste tudi čas, da se boste lahko nocoj zabavali do zgodnjih jutranjih ur. Ker boste vedri in razposajeni se bo to odražalo tudi na vašem zdravju in počutju.

Lev

Na poslovnem področju boste uspeli z vztrajnim naporom. Ker veste, da se nič ne zgodi samo od sebe, boste tudi danes dejavni in se niti ne boste pritoževali. Denar boste danes na hitro zaslužili, a ga boste še hitreje zapravili. Bodite zmerni in varčujte. Nereden spanec bi lahko povzročiti nervozo, zato poskrbite, da bo spanja in počitka dovolj.

Devica

Na delovnem mestu boste hitri in učinkoviti. Kljub temu vam bo delo začelo presedati, saj ste potrebni poštenega počitka. Na finančnem področju vam uspeva tisto, o čemer drugi lahko le sanjajo. Le pogumno naprej! Če se bodo vaše zdravstvene težave še naprej kronično pojavljale, se boste morali naročiti na pregled pri zdravniku.

Tehtnica

V delovnem okolju se boste spopadli z vsako nalogo, ki se bo znašla na vaši poti. V mislih imejte dolgoročne načrte in jih počasi ter natančno uresničujte. Občutek, da imate denarja le za sproti, vas vara. Če bi omejili izdatke, bi lahko veliko privarčevali. Z zdravjem ne boste imeli večjih težav, poskrbite pa za dovolj gibanja.

Škorpijon

Pri delu boste težko prikrivali svojo razigranost, v delovnem kolektivu vam bo uspelo dvigniti razpoloženje. Na poslovnih sestankih boste polni zanimivih in neobičajnih idej. Kar se finančnega področja tiče, pa bodo prisotni dodatni stroški, a se s tem ne obremenjujete. Strahovi, ki se vas lotevajo, utegnejo negativno vplivati na vaše zdravje.

Strelec

Danes se boste kopali v pozornosti svojih nadrejenih. Priporočili vam bodo stike z določenimi ljudmi, ki vas bodo popeljali v nov svet poslovanja. Kljub temu, da boste zelo učinkoviti, pa današnji dan ne bo najbolj ugoden za posle z velikimi vsotami denarja, zato se jim izogibajte. Nekaj več pozornosti posvetite tudi svojemu zdravju.

Kozorog

Pri delu bo vse potekalo v skladu z vašimi pričakovanji, saj ste zadeve še pravočasno organizirali. Malo umirite ritem dela. Ne utrujajte si glave z razmišljanjem o tem, kako bi se lahko rešili iz zapletene finančne situacije. Po napornem delovnem dnevu si privoščite dolg spanec in s tem naredite nekaj za svoje zdravje.

Vodnar

Dogodki, ki so vas na delovnem mestu še pred kratkim jezili, bodo danes izgubili težo. Prepustili se boste toku, gluhi boste za vsako kritiko, ki bo prišla s strani sodelavcev. Bolj malo časa boste imeli za razmišljanje o denarnih zadevah, vseeno pa bodite preudarni. Pazite na imunski sistem, saj bo v prihodnjih dneh šibkejši.

Ribi

Nov delovni dan vam bo prinesel veliko kreativne energije in močno intuicijo. Odločali se boste po občutku in izkazalo se bo, da potujete v pravo smer. Poskrbeli boste za izboljšanje finančne situacije, za katero imate občutek, da se iz dneva v dan slabša. Začnite se ukvarjati s telesno aktivnostjo. Dovolj bo že pol ure hoje vsak večer.

Ne spreglejte