Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
30. 4. 2024,
8.40

Osveženo pred

2 tedna, 1 dan

Oglasno sporočilo

Natisni članek

noad Burin pivo Tadej Toš Pivovarna Laško Union PR članek

Torek, 30. 4. 2024, 8.40

2 tedna, 1 dan

Sveže pivo iz Laškega, ki je med Slovenci povzročilo vihar

Oglasno sporočilo

Se še spomnite, kako je lani Pivovarna Laško zvarila novo pivo, ki je med Slovenci ustvarilo pravi vihar? Celo igralca in komika Tadeja Toša je skoraj odneslo, ko ga je poskusil, a ga je prav hitro vzljubil. O novem pivu so govorili številni slavni, na primer Dejan Dogaja in Ciril Komotar. Tudi Vedeževalec Blaž je pogledal v svoje karte, da mu napove prihodnost. Govorimo seveda o pivu Laško Burin, ki ga zaznamujeta vrhunska svežina in malo manjša vsebnost alkohola.

Tadeja Toša je skoraj odneslo, ko je odprl Laško Burin | Foto: Arhiv ponudnika Tadeja Toša je skoraj odneslo, ko je odprl Laško Burin Foto: Arhiv ponudnika

Laško Burin: vrhunska svežina z manj alkohola

Tudi letos bo Laško Burin poskrbel za še daljše poletne večere, saj vsebuje le 3,5 % alkohola.

Eno pivo vas torej še ne bo odneslo, pa čeprav je Laško Burin dobil ime ravno po burinu, svežem morskem vetru, ki piha na slovenski obali in s svojo lahkotnostjo popestri marsikatero soparno poletno noč.

Podobno bo soparne noči osvežil požirek Laško Burina, ko vam je vroče in si zaželite, da bi vam po grlu steklo nekaj ekstra svežega z bogatim in polnim grenčičnim okusom, značilnim za Laško.

 

Sveže pivo, ki vas bo spomnilo na Laško Burin je sveže pivo z le 3,5 % alkohola | Foto: Arhiv ponudnika Laško Burin je sveže pivo z le 3,5 % alkohola Foto: Arhiv ponudnika slovensko poletje

Laško Burin se od drugih piv razlikuje po tem, da je še posebej sveže.

Poleg tega, da ima manj alkohola, je filtrirano s procesom ekstra hladne filtracije, ki poteka na 1,5 °C nižji temperaturi kot pri ostalih Laško pivih.

V Pivovarni Laško so mu dodali še malo kristalov Piranske soli, ki pivu dodajo pridih morja in poudarijo polnost njegova okusa.

A to še ne pomeni, da je pivo slano! Vrhunski kuharji vedo, da ščepec soli izboljša okus vsake jedi.

Da, tudi piva. Če nam ne verjamete, se prepričajte sami. Poskusite Laško Burin in okusite svežino slovenskega poletja!

Laško Burin | Foto:


Naročnik oglasnega sporočila je PIVOVARNA LAŠKO UNION, D. O. O.

Ne spreglejte