NATISNI PISAVA

Nagrada Netko

Priznanje za Planet Siol.net

Avtor: Planet Siol.net

Planet Siol.net je blagovna znamka vodilnega digitalnega medija v državi. Nastala je z združitvijo blagovnih znamk Siol.net in mobilni Planet.

Planet Siol.net je blagovna znamka vodilnega digitalnega medija v državi. Nastala je z združitvijo blagovnih znamk Siol.net in mobilni Planet.

Medij z vsebinsko obogatitvijo, izboljšano uporabniško izkušnjo ter razširitvijo na pet zaslonov (splet, televizija, mobilni telefoni, tablice, zunanji digitalni zasloni) predstavlja digitalni medij z največjim dosegom. Pomemben zaslon predstavlja prav stran www.siol.net. Z grafično in funkcionalno podobo stran odraža modern medijski portal, ki uporabnikom ponuja aktualne vsebine, ekskluzivne intervjuje, novice iz Slovenije, sveta in drugih sklopov.

Planet Siol.net je za stran www.siol.net prejel nagrado Netko 2011, in sicer v kategoriji Mediji in informativni portali, v kateri se ocenjujejo spletni projekti medijskih hiš, neodvisnih ustanov in skupin in so vrednoteni po prepletenosti medijskih modelov, poglobljenosti informacij ter vključevanju uporabnikov.

Nagrado Netko podeljuje Združenje za informatiko in telekomunikacije pri GZS v sodelovanju z Ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo ter Centrom za varnejši internet Safe-si.

Ključne besede: Planet Siol, Netko

Fotogalerija
V Ljubljani frčalo perje: na Prešernovem trgu stres sproščali s pretepanjem

Na ljubljanskem Prešernovem trgu se je zgodil boj z blazinami. Izkazal se je za dober način spopadanja s stresom sodobnega načina življenja, poleg tega pa je imel tudi dobrodelno noto.