Horoskop kozorog

Dnevni Horoskop: Vseh prebliskov, ki vas bodo obhajali, pač ne boste zmogli zadržati samo zase. Nastopali boste vročekrvno in pogosto brezglavo, zato pazite na jezik. Vaša globoka čustva bodo iskala potešitve.

Kozorogi in ljubezen

Verz iz stare pesmi pravi "Ko se zaljubim, bo za vedno". Morda ga ni spisal kozorog, zato pa je kozorogom toliko bolj pisan na kožo.

Verz iz stare pesmi pravi "Ko se zaljubim, bo za vedno". Morda ga ni spisal kozorog, zato pa je kozorogom toliko bolj pisan na kožo.

Še zdaleč niso zaletavi in brez glave, ko jih okuži ljubezen. Svojega potencialnega izbranca kozorogi preverijo do zadnje podrobnosti, saj ničesar nikoli ne prepustijo naključju. Morajo vedeti, kaj čuti do njih, preden si dovolijo razkriti lastna čustva, saj si niti najmanj ne želijo zavrnitve in strtega srca. Če samo zaslutijo, da nimajo nobenih možnosti - kar je za zmagovito kozo skoraj neverjetno, se rajši umaknejo in ne preizkušajo svoje sreče.Kadar se vseeno podajo v osvajanje, so praktični in zadržani, dokler niso povsem prepričani, da bo njihova veza trajala večno. To pomeni, da svojih financ ne mislijo brezglavo zapravljati za draga darila in večerje v ekskluzivnih restavracijah, pa čeprav so morda našli ljubezen svojega življenja. Po drugi strani pa ni stvari, ki je ne bi storili za svojo boljšo polovico - kdo pravi, da se ne da razvajati na tisoč in en način? Ne pozabite, da je znamenje kozoroga simbolizirano z grškim bogom Panom, ki je znan po svoji zabavni in norčavi naravi, in kozorogi imajo tega kar precej na zalogi, ko se enkrat sprostijo.Pod njihovo zadržano zunanjostjo se poleg smisla za humor skriva tudi izjemna strast, ki po tihem, a goreče, čaka, da jo prava ljubezen razvname do konca. Ko se to zgodi, se kozorogi med rjuhami izkažejo za čutne, vztrajne in zveste ljubimce, ki razen vas poleg sebe ne potrebujejo prav veliko, da se vzburijo. Njih meša in razvnema že sam občutek zaljubljenosti, s svojo erotično pozornostjo pa zadovoljijo še tako zahtevne partnerje. Kadar dajejo, dajejo od sebe res vse!Kar se tiče zvestobe, so neomajno privrženi in zvesti, flirtanje s komerkoli drugim kot s svojim partnerjem jim je tuje. Niti najmanj niso slepi za lepoto, ampak resnično vidijo le tisto, ki jo imajo doma. Če se odločijo zamenjati partnerja, bodo to najprej povedali njemu/ njej, preden karkoli konkretnega storijo; rogov ne natikajo, ker to (med drugim) ni po pravilih lepega vedenja.Kozorogova ljubezen je dandanašnji, v tem ponorelem svetu pravi biser. Vedno bo tam za vas, nanjo se lahko popolnoma zanesete, in medtem ko ostala znamenja z leti vse prevečkrat pozabljajo na nežnost in pozornost, se kozorogi skupaj s sivimi lasmi preprosto razcvetajo. Zanje boste vedno tista mladenka oziroma tisti mladenič, ki jo/ ga je povabil na ples, potem ko je končno uspel/ -a premagati svojo zadržanost. Ko se poleg tega naučijo, da ljubezen ni materialna dobrina, ki se odmerja na kose, recimo enkrat na teden po pol ure, ste skupaj na poti do velike in trajne sreče.Idealni partnerji: devica, bik, tudi dvojček in tehtnica.Odsvetujemo: rak, ribi, oven.

Foto: iStockphoto
Fotogalerija
Kralj Felipe VI.
Podarjamo pakete NIVEA MEN Sensitive

Gel za britje linije NIVEA MEN Sensitive je primeren za moške z občutljivo kožo. Žrebanje bo 14. julija!

Kaj nas čaka v tujini?

Brez dvoma turistične atrakcije. A turistični vodiči marsikaj prikrivajo.

Koga smo nagradili?

Novo žrebanje za pakete MasterCard je razkrilo nova imena. Ste med srečnimi nagrajenci?

Sonce povsod preži na vas

Pred poležavanjem na plaži ali sprehodom na vročem poletnem soncu se večina skrbno namaže in zaščiti pred nevarnimi sončnimi žarki. Kako pa skrbimo za zaščito med rekreacijo?

Čas je za nove simpatije

Dogovorite se za prvi zmenek na ona-on.com. Vabimo vas, da brezplačno preizkusite vročo novost, avdio- in videozmenke?

Počitniško varstvo na bazenu

Poletni dnevi brez varstva za otroke so za nekatere starše še bolj stresni kot natrpani šolski dnevi. Za poletne počitnice bi tako potrebovali 46 dni dopusta. Ali pa samo nekaj idej.

Anketa

Kaj najraje berete na počitnicah?

Nora poletna akcija kuhinj

Znižanje do 50 % na izbrane modele in elemente + dodatnih 400 € za nakup aparatov! DanKuchen BTC in Kranj

Največ interneta na Hrvaškem

20 GB mobilnega interneta samo 9,99 €. Za uporabnike vseh slovenskih operaterjev. Pošljite SMS VIPNET na 6111.

Program Birokrat zdaj 50 % ceneje!

Celovit program za vodenje poslovanja podjetij. Izkoristite smešno nizke cene do 31.7.2014. Pohitite!

oglasno sporočilo Zagotavlja