Horoskop oven

Dnevni Horoskop: Obhajali vas bodo občutki razdvojenosti: če si želite poslovno napredovati, bo morala potrpeti zasebnost, če si želite več družinskega pridiha, boste težko ustvaril svetovno kariero. Res vidite le črno in belo?

Ovni: kariera in denar

V kateremkoli poklicu se bodo znašli, bodo ovni vedno usmerjeni navzgor, torej proti vrhu, manj kot to jih ne zanima.

V kateremkoli poklicu se bodo znašli, bodo ovni vedno usmerjeni navzgor, torej proti vrhu, manj kot to jih ne zanima.

Zato potrebujejo neprestane izzive, s katerimi se lahko polno in kreativno dokazujejo ter razvijajo svoje sposobnosti. Ni potrebno poudarjati, da jih mora njihova služba ali delo zanimati.So zdravo ambiciozni in radi tekmujejo, poraze slabo ali pa sploh ne prenašajo, zato se zelo potrudijo, da zmagajo. Pri tem ne skoparijo s svojo voljo in energijo, če ste si ovna izbrali za svojega nasprotnika, raje trikrat premislite, saj se lahko zelo opečete. Ljubijo položaj vodje, ki jim je nekako naravno namenjen, podpirajo ga s svojo vizionarsko in pionirsko naravo, s katero povedejo pred sodelavci. Ti jim radi sledijo, čeprav ovni niso vedno znani po svoji diplomatski naravi.Ovni radi vidijo, da njihovi uspehi in dejanja govorijo sami zase, zato njihovo delovno mesto ni razkazovanje razkošja in prestiža. Le redko se bodo sami hvalisali, zato pa jim pohvala drugih vedno dobro dene. Laskanja se ne branijo, hitro pa spregledajo prisklednike in jih že naslednji hip tudi hladno prezrejo.Vedno potrebujejo izzive, ali še raje nepredvidljive situacije, ki jim poženejo kri po žilah, saj tako dajejo še več in še bolje od sebe. Dolgočasne seje ali služba, ki spominja na predčasni penzion, bo ovna pognala v depresijo, hitro se bodo pobrali nekam, kjer bosta njihov entuziazem in kreativnost bolj cenjena, pa tudi bolje plačana. Denar je redko ovnovo gonilo, in čeprav so materialno navadno dobro podprti, je to zato, ker jih je do tja prignala želja po uspehu, ne po materialnih koristih. Z drugimi besedami - važna je pot, ne cilj.Ko ga enkrat imajo, lahko z denarjem ravnajo zelo nepremišljeno, sami bi rekli instinktivno. Ne znajo varčevati za hude čase, rajši uživajo v trenutku in denar jemljejo kot sredstvo, ki jim pomaga uresničiti njihove sanje. So najboljša palica za vsako računovodsko zadnjico, saj so pri izdatkih popolnoma nepredvidljivi, včasih kar hazarderski - mimogrede lahko svoj novi športni avto zastavijo za partijo kart, če so prepričani v svojo srečo.Idealni poklici: gasilec, kirurg, zobozdravnik, mehanik, poklicni športnik, strojni inženir, psihiater, trener, poklici vezani na kovino.

Foto: iStockphoto
Fotogalerija
Kralj Felipe VI.
Podarjamo pakete NIVEA MEN Sensitive

Gel za britje linije NIVEA MEN Sensitive je primeren za moške z občutljivo kožo. Žrebanje bo 14. julija!

Podarjamo Kanarske otoke in ogled SP v košarki

Odgovorite na nagradno vprašanje ter z malo sreče odpotujte na svetovno prvenstvo v košarki.

Počitniško varstvo na bazenu

Poletni dnevi brez varstva za otroke so za nekatere starše še bolj stresni kot natrpani šolski dnevi. Za poletne počitnice bi tako potrebovali 46 dni dopusta. Ali pa samo nekaj idej.

Deset pravil za varno sončenje

Izpostavljanju soncu ni zdravo, a kdaj nam kaj drugega, kot da del dneva preživimo na soncu, ne preostane. Preživimo ga varno!

Ponatis včerajšnjega zelenjavnega krožnika

Zelenjava in druga hrana, ki se je včeraj znašla na naših krožnikih, a nam je ni uspelo pojesti do konca, se lahko znajde za današnjo večerjo.

Evropejci bodo dopust preživeli na domačih tleh

Število Evropejcev, ki se bodo letos podali na pot po domači deželi, se je letos več kot podvojilo.

Anketa

Kaj najraje berete na počitnicah?

Z nagrado do lepšega dopusta

Kam greste na dopust? Preberite si 5 nasvetov za popolne počitnice. Sodelujte v nagradni igri družbe MasterCard!

Intenzivni treningi tujega jezika

Izkoristite poletje v jezikovnih toplicah Karnion!

Nora poletna akcija kuhinj

Znižanje do 50 % na izbrane modele in elemente + dodatnih 400 € za nakup aparatov! DanKuchen BTC in Kranj

oglasno sporočilo Zagotavlja