Horoskop dvojčka

Dnevni Horoskop: Preigravali boste razmerja v odnosih, želeli si boste enakopravnosti. Na živce vam bo šlo dejstvo, kako lahko nekateri ljudje vedno predvidevajo vse tisto, česar se ne da predvideti. Pogrešali boste občutek za mero.

Dvojčka: letna napoved za 2014

DVOJČKA: 22. maj - 21. junij

V prvi tretjini leta boste v ljubezni najbolj uživali dvojčki, ki ste v odnosu že dolgo časa, marca pa se bo odprlo tudi samskim dvojčkom, veliko romantičnih ljubezni se lahko razvije na prijateljski osnovi. Venera vas bo lepo gledala tudi od konca junija do sredine julija ter od sredine avgusta do začetka septembra – to je tudi najlepši čas za potovanje v dvoje. Nasploh bo vse leto do 27. julija zelo naklonjeno ljubezni in ljubezenskim avanturam, nato se sredi novembra začne obdobje, ki vas bo najprej navdajalo z nemirom, potem pa se boste do ušes (spet) zaljubili v partnerja. Poslovno boste dosegali dobre rezultate, četudi ne vedno z nasmeškom na obrazu, dobro boste opravljali delo, ki zahteva veliko natančnosti, lahko pa, da se bo uspeh pokazal nekoliko pozneje. V službi se boste izkazali kot kreativec, vendar se ne pustite ujeti v rutino, ko bodo to pričakovali od vas, temveč vztrajajte pri svojih idejah. Zdravje vam bo letos dobro služilo, če se boste vsaj nekoliko ukvarjali z gibanjem.

Zvezdni namig: korak za korakom boste dosegali svoje cilje, pri čemer bo največja ovira potrpežljivost, ki je nikoli nimate preveč. Ne popuščajte v svojih načelih!

Ljubezen? Finance? Uspeh?
Dobite brezplačni vpogled v prihodnost! Pokličite 01 589 66 30 in izkoristite 5-minutni GRATIS
pogovor na Kosmiki že danes.

Foto: ThinkStock
Fotogalerija
Prenovljeno stanovanje v Goteburgu

Dom, ki ga predstavljamo tokrat, je zanimiva kombinacija sodobnega pristopa in spoštovanja stoletje starega skeleta stanovanja. Dokaz, da so pomanjkljivosti lahko tudi lepe.

Izboljšajte vaše tekaške rezultate

Z upoštevanjem nasvetov profesionalnih športnikov lahko izboljšate svoje tekaške rezultate in si zagotovite odlično tekaško sezono.

Naročite hrano na dom prek spleta

Obiščite portal www.halohrana.si in naročite hrano na dom ali delovno mesto kar prek spleta – po vsej Sloveniji.

Resnica o beljakovinskih napitkih

Z beljakovinskimi napitki lahko v času hujšanja dopolnjujemo svojo običajno prehrano.

Osnovna pravila za boljši in varnejši tek

Vaš tekaški uspeh je odvisen predvsem od vztrajnosti in potrpežljivosti, saj boste zanj potrebovali leta, ne mesecev.

Zaljubite se v brazilsko sonce

Jenipapo je L'OCCITANOVA nova kolekcija za zaščito obraza in telesa pred sončnimi žarki. Že na voljo v trgovinah L'OCCITANE.

Anketa

Ali že čutite spomladansko utrujenost?

Pomladno prebujenje prinaša nižje cene!

V Unicommerce vam to pomlad nudimo znižane cene hobi naprav dovršene kakovosti. Preverite!

Naklofen gel

Proti bolečinam v mišicah in sklepih.

Prihranek pri ogrevanju: misija mogoče!

Znižajte stroške ogrevanja tudi do 30 %. Po prihranek in udobje v EcopAgent. Vaš partner v energetiki

oglasno sporočilo Zagotavlja