Horoskop dvojčka

Dnevni Horoskop: Delo si boste znali narediti zabavno, saj si boste izbirali obveznosti, ki so najbližje vašemu značaju, zato boste zelo razpoloženi za izzive. Tudi vztrajnosti vam ne bo primanjkovalo, kar je lahko vaša šibka točka.

Dvojčka: letna napoved za 2014

DVOJČKA: 22. maj - 21. junij

V prvi tretjini leta boste v ljubezni najbolj uživali dvojčki, ki ste v odnosu že dolgo časa, marca pa se bo odprlo tudi samskim dvojčkom, veliko romantičnih ljubezni se lahko razvije na prijateljski osnovi. Venera vas bo lepo gledala tudi od konca junija do sredine julija ter od sredine avgusta do začetka septembra – to je tudi najlepši čas za potovanje v dvoje. Nasploh bo vse leto do 27. julija zelo naklonjeno ljubezni in ljubezenskim avanturam, nato se sredi novembra začne obdobje, ki vas bo najprej navdajalo z nemirom, potem pa se boste do ušes (spet) zaljubili v partnerja. Poslovno boste dosegali dobre rezultate, četudi ne vedno z nasmeškom na obrazu, dobro boste opravljali delo, ki zahteva veliko natančnosti, lahko pa, da se bo uspeh pokazal nekoliko pozneje. V službi se boste izkazali kot kreativec, vendar se ne pustite ujeti v rutino, ko bodo to pričakovali od vas, temveč vztrajajte pri svojih idejah. Zdravje vam bo letos dobro služilo, če se boste vsaj nekoliko ukvarjali z gibanjem.

Zvezdni namig: korak za korakom boste dosegali svoje cilje, pri čemer bo največja ovira potrpežljivost, ki je nikoli nimate preveč. Ne popuščajte v svojih načelih!

Ljubezen? Finance? Uspeh?
Dobite brezplačni vpogled v prihodnost! Pokličite 01 589 66 30 in izkoristite 5-minutni GRATIS
pogovor na Kosmiki že danes.

Foto: ThinkStock
Fotogalerija
Modna ikona: Michelle Obama

Michelle Obama je moderna prva dama, neobremenjena s tem, kaj se za damo na njenem položaju spodobi obleči in narediti.

Izboljšajte vaše tekaške rezultate

Z upoštevanjem nasvetov profesionalnih športnikov lahko izboljšate svoje tekaške rezultate in si zagotovite odlično tekaško sezono.

Učinkovita pomoč pri brazgotinah

Koža vsebuje kolagenska vlakna, ki pomagajo ohranjati njeno moč in elastičnost. Ko je koža ranjena, se odzove s tvorbo dodatnega kolagena za celjenje ran.

Spomladanska osvežitev garderobe

Preživite zabaven nakupovalni dan, po nakupih pa si privoščite wellness razvajanje.

Zaljubite se v brazilsko sonce

Jenipapo je L'OCCITANOVA nova kolekcija za zaščito obraza in telesa pred sončnimi žarki. Že na voljo v trgovinah L'OCCITANE.

Anketa

Ali že čutite spomladansko utrujenost?

Pokaži Dejanu Zavcu, kaj zmoreš!

Čaka vas nepričakovano! Sporoča boksarski šampion in vas vabi k sodelovanju v Husqvarna izzivu.

Kapsule zelene kave 16,60 €!

Najmočnejši 800 mg ekstrakt zelene kave na trgu. Za vse, ki potrebujete pomoč pri hujšanju.

Imate avto? Pri nas je vreden več!

Zamenjajte ga za novo Kio. Novi pro_cee'd že za 99 EUR/mesec. EOM=0%, 1/3 pologa. Samo do 30. aprila!

oglasno sporočilo Zagotavlja