Horoskop lev

Dnevni Horoskop: Pričakovali ste več razumevanja za svoje ideje, sploh med ljudmi, za katere menite, da vas podpirajo. Energično se boste postavljali zase, vendar kljub silovitim čustvom ne pozabite na diplomacijo.

Lev: letna napoved za 2014

LEV: 23. julij - 23. avgust

V ljubezni letos ne pričakujte posebnih sprememb, ostali boste nekje v zlati sredini, brez prevelikih vzponov in padcev, kar pa še ne pomeni, da se vam ne more zgoditi nič lepega. Saj veste, če sami ne boste spremenili stvari, se bodo spremenile same in vam bo na pomoč priskočil vpliv Jupitra, ki 17. avgusta prestopi v vaše znamenje in tam ostane do konca leta. Tako ali drugače vas bo to naredilo zelo opazne in privlačne, zato samevali ne boste, pa tudi dolgčas vam ne bo. Tudi poslovno boste na zeleno vejo zlezli šele konec julija, čeprav boste dajali vse od sebe, a vseeno bo prihajalo do nesporazumov, zastojev, izgubljene pošte … Pomagalo bi, če bi se naučili prilagajanja in sprejeli pravila igre, ki veljajo za vse, ter tako vsem polepšali delavnike. Posebno opozorilo letos velja za udeležbo v prometu, pri kateri poskrbite za maksimalno previdnost in varnost, prav tako pazite na kosti, občasnim turobnim razpoloženjem pa zaradi vpliva Saturna v škorpijonu ne boste mogli popolnoma ubežati.

Zvezdni namig: ne silite z glavo skozi zid, ampak se naučite počakati na pravo priložnost. Ničesar ne boste zamudili, če pa se vam to že zgodi, stvar ni bila vredna vaših čustev in truda.

Ljubezen? Finance? Uspeh?
Dobite brezplačni vpogled v prihodnost! Pokličite 01 589 66 30 in izkoristite 5-minutni GRATIS
pogovor na Kosmiki že danes.

Foto: ThinkStock
Fotogalerija
Modna ikona: Michelle Obama

Michelle Obama je moderna prva dama, neobremenjena s tem, kaj se za damo na njenem položaju spodobi obleči in narediti.

Izboljšajte vaše tekaške rezultate

Z upoštevanjem nasvetov profesionalnih športnikov lahko izboljšate svoje tekaške rezultate in si zagotovite odlično tekaško sezono.

Učinkovita pomoč pri brazgotinah

Koža vsebuje kolagenska vlakna, ki pomagajo ohranjati njeno moč in elastičnost. Ko je koža ranjena, se odzove s tvorbo dodatnega kolagena za celjenje ran.

Spomladanska osvežitev garderobe

Preživite zabaven nakupovalni dan, po nakupih pa si privoščite wellness razvajanje.

Zaljubite se v brazilsko sonce

Jenipapo je L'OCCITANOVA nova kolekcija za zaščito obraza in telesa pred sončnimi žarki. Že na voljo v trgovinah L'OCCITANE.

Anketa

Ali že čutite spomladansko utrujenost?

Program Birokrat zdaj 50 % ceneje!

Celovit program za vodenje poslovanja podjetij. Izkoristite smešno nizke cene do 30.4.2014. Pohitite!

Sanjate o domačem bazenu?

Ponujamo vam rešitev! Izdelamo vam bazen po vaši meri ali pa izbirajte med številnimi montažnimi in vgradnimi bazeni!

Pomladno prebujenje prinaša nižje cene!

V Unicommerce vam to pomlad nudimo znižane cene hobi naprav dovršene kakovosti. Preverite!

oglasno sporočilo Zagotavlja