Horoskop ribi

Dnevni Horoskop: Delo si boste znali narediti zabavno, saj si boste izbirali obveznosti, ki so najbližje vašemu značaju, zato boste zelo razpoloženi za izzive. Tudi vztrajnosti vam ne bo primanjkovalo, kar je lahko vaša šibka točka.

Ribi: letna napoved za 2014

RIBI: 19. februar - 20. marec

Pod vplivom Marsa v tehtnici bo vaše ljubezensko življenje do konca julija zelo razgibano. Privlačila vas bo družba neobičajnih, a zelo privlačnih ljudi, kar bo samskim ribam pisano na kožo, saj bodo tako lažje in hitreje našle svojo ljubezen. Vezani se ne boste obremenjevali, ampak boste s partnerjem uživali, kot že dolgo ne, morda odkrili nov skupen hobi ali pa več potovali. Enkraten mesec bo avgust, ki ga obvezno izkoristite za druženje s partnerjem ali flirtanje, saj boste vroči kot razbeljeno železo in željni avantur. Jesen bo mirnejša, a boste zadovoljni s prvo polovico leta, zato se ne boste pritoževali nad sivim vsakdanom. Kariera bo stabilna, zato se boste začeli ozirati naokoli po novih izzivih, študiju, drugačnem delu, morda celo spremembi službe. Do konca julija bodo nekaj težav povzročale finance oziroma neredni prilivi denarja (kljub temu da ste ga zaslužili), potem pa se bo tudi to uravnotežilo in delo vam bo spet v veselje. Bolje se boste razumeli tudi s sodelavci in marsikomu ponudili pomoč, ko bo v stiski. Za vaše zdravje bo skrbel vpliv Saturna v škorpijonu, zato ne boste bolehali, Jupiter v levu pa bo od avgusta poskrbel za večjo vitalnost, vendar pri fizičnih naporih pazite na hrbtenico.

Zvezdni namig: ribicam bo šlo letos dobro, lahko bi rekli, da bodo znale zapluti s tokom in od vsega odnesti le najboljše. Kot vedno se boste znašli v zmešnjavah okoli sebe, pazite le, da vas ne potegnejo vase in ne pokvarijo dobrega okusa.

Ljubezen? Finance? Uspeh?
Dobite brezplačni vpogled v prihodnost! Pokličite 01 589 66 30 in izkoristite 5-minutni GRATIS
pogovor na Kosmiki že danes.

Foto: ThinkStock
Fotogalerija
Prenovljeno stanovanje v Goteburgu

Dom, ki ga predstavljamo tokrat, je zanimiva kombinacija sodobnega pristopa in spoštovanja stoletje starega skeleta stanovanja. Dokaz, da so pomanjkljivosti lahko tudi lepe.

Izboljšajte vaše tekaške rezultate

Z upoštevanjem nasvetov profesionalnih športnikov lahko izboljšate svoje tekaške rezultate in si zagotovite odlično tekaško sezono.

Naročite hrano na dom prek spleta

Obiščite portal www.halohrana.si in naročite hrano na dom ali delovno mesto kar prek spleta – po vsej Sloveniji.

Resnica o beljakovinskih napitkih

Z beljakovinskimi napitki lahko v času hujšanja dopolnjujemo svojo običajno prehrano.

Osnovna pravila za boljši in varnejši tek

Vaš tekaški uspeh je odvisen predvsem od vztrajnosti in potrpežljivosti, saj boste zanj potrebovali leta, ne mesecev.

Zaljubite se v brazilsko sonce

Jenipapo je L'OCCITANOVA nova kolekcija za zaščito obraza in telesa pred sončnimi žarki. Že na voljo v trgovinah L'OCCITANE.

Anketa

Ali že čutite spomladansko utrujenost?

Prihranek pri ogrevanju: misija mogoče!

Znižajte stroške ogrevanja tudi do 30 %. Po prihranek in udobje v EcopAgent. Vaš partner v energetiki

Program Birokrat zdaj 50 % ceneje!

Celovit program za vodenje poslovanja podjetij. Izkoristite smešno nizke cene do 30.4.2014. Pohitite!

L'Occitane razvaja spletne kupce

Gratis poštnina in darilo ob vsakem spletnem nakupu v L'Occitanovi spletni trgovini do 20. aprila.

oglasno sporočilo Zagotavlja