Horoskop škorpijon

Dnevni Horoskop: Zase boste hoteli le najboljše in partnerju boste dajali vedeti, da ne sprejemate polovičarstva. Čustva bodo izbruhnila na dan, zelo jasno jih boste izražali, primanjkovalo pa vam bo tolerance in potrpljenja.

Škorpijon: letna napoved za 2014

ŠKORPIJON: 24. oktober - 22. november

Po tihem ste morda upali, da boste lahko še nekaj časa počivali, vendar vam obveznosti tega nikakor ne bodo dovoljevale, saj konec koncev Saturn še vedno prehaja znamenje škorpijona in vam ne bo pustil počivati. Ker je Mars v znamenju tehtnice, se boste morali na vsakem koraku postaviti zase in paziti na svoj hrbet, kajti nekdo bo igral dvojno igro in nasprotnikov ni dobro podcenjevati. Jesen bo usmerjena v utrjevanje položaja, Mars se bo v avgustu premaknil v vaše znamenje in delal družbo vztrajnemu Saturnu. Iz sebe boste iztisnili še tiste zadnje kaplje energije, nato pa do konca leta delovali s polovično močjo, kar še ne pomeni, da ne boste pridni. Ljubezenski začetek leta bo strasten in dinamičen. Vi boste tisti, ki boste postavljali pravila in pogoje igre, pri čemer se ne boste pustili ovirati, kar dolgoročno ne bo dajalo zgolj spodbudnih rezultatov. Spet vam bo nagajal svojeglavi Saturn, a morda je to tudi dobro, saj boste tako dosegli, kar želite. Na zdravje kljub prepričanju, da se vam nič ne more zgoditi, vseeno pazite, predvsem si privoščite več razvajanja – masaže, savne, sprehode, zvočne kopeli ...

Zvezdni namig: občutek, da ste neuničljivi, vas letos kar ne bo zapustil, res pa je, da boste tudi vi premikali svoje meje vztrajnosti navzgor. Od drugih ne boste mogli pričakovati in zahtevati toliko kot od sebe, zato v vseh poiščite dobro in se sprostite.

Ljubezen? Finance? Uspeh?
Dobite brezplačni vpogled v prihodnost! Pokličite 01 589 66 30 in izkoristite 5-minutni GRATIS
pogovor na Kosmiki že danes.

Foto: ThinkStock
Fotogalerija
Prenovljeno stanovanje v Goteburgu

Dom, ki ga predstavljamo tokrat, je zanimiva kombinacija sodobnega pristopa in spoštovanja stoletje starega skeleta stanovanja. Dokaz, da so pomanjkljivosti lahko tudi lepe.

Izboljšajte vaše tekaške rezultate

Z upoštevanjem nasvetov profesionalnih športnikov lahko izboljšate svoje tekaške rezultate in si zagotovite odlično tekaško sezono.

Naročite hrano na dom prek spleta

Obiščite portal www.halohrana.si in naročite hrano na dom ali delovno mesto kar prek spleta – po vsej Sloveniji.

Resnica o beljakovinskih napitkih

Z beljakovinskimi napitki lahko v času hujšanja dopolnjujemo svojo običajno prehrano.

Osnovna pravila za boljši in varnejši tek

Vaš tekaški uspeh je odvisen predvsem od vztrajnosti in potrpežljivosti, saj boste zanj potrebovali leta, ne mesecev.

Anketa

Ali že čutite spomladansko utrujenost?

Imate avto? Pri nas je vreden več!

Zamenjajte ga za novo Kio. Novi pro_cee'd že za 99 EUR/mesec. EOM=0%, 1/3 pologa. Samo do 30. aprila!

Prihranek pri ogrevanju: misija mogoče!

Znižajte stroške ogrevanja tudi do 30 %. Po prihranek in udobje v EcopAgent. Vaš partner v energetiki

Naklofen gel

Proti bolečinam v mišicah in sklepih.

oglasno sporočilo Zagotavlja