Horoskop tehtnica

Dnevni Horoskop: Poslovne odločitve, ki ste jih sprejeli že pred časom, se bodo začele izkazovati kot pravilne, kar se bo lepo poznalo na vašem bančnem računu, ustavilo pa vas ne bo. Polni boste novih delovnih načrtov.

Tehtnica: letna napoved za 2014

TEHTNICA: 23. september - 23. oktober

Novega leta se boste veselili in razveselili, saj bo več kot očitno, da ste pripravljeni na nove izzive, s katerimi boste dokazovali svojo uspešnost. Poslovna pot naprej in navzgor bo odprta, energije vam zaradi spodbudnega vpliva Marsa, ki je v vašem znamenju vse do konca julija, ne bo primanjkovalo, pazite le, da vse pozornosti ne boste namenjali samo delu. Uspeh v službi vas sicer lahko osreči, a za vas je vedno najbolj pomembna ljubezen, ki bo do jeseni igrala središčno vlogo v vašem življenju. Posebno vroč mesec bo julij, ko se lahko na sveže zaljubite, pa naj gre za novo osebo v vašem življenju ali partnerja, s katerim ste skupaj že dalj časa. Od oktobra boste v ljubezni uživali v miru in sproščenosti, ki ste ju pogrešali. Ker bo Mars tako dolgo v znamenju tehtnice, boste do avgusta občutili veliko težo stvari, imeli boste občutek, da morate ustreči vsem ljudem na vseh koncih in kaj hitro se vam lahko primeri tudi sindrom izgorelosti, zato je pomembno, da med letom delate kratke premore – naj bodo vsaj konci tedni takšni, da si boste odpočili in napolnili baterije. Jesen bo v vseh pogledih bolj spokojna.

Zvezdni namig: leto je namenjeno vaši osebni rasti in poslovnim uspehom, ne obremenjujte se z reševanjem sveta, ampak naredite korak naprej v svojem razvoju.

Ljubezen? Finance? Uspeh?
Dobite brezplačni vpogled v prihodnost! Pokličite 01 589 66 30 in izkoristite 5-minutni GRATIS
pogovor na Kosmiki že danes.

Foto: ThinkStock
Fotogalerija
Modna ikona: Michelle Obama

Michelle Obama je moderna prva dama, neobremenjena s tem, kaj se za damo na njenem položaju spodobi obleči in narediti.

Izboljšajte vaše tekaške rezultate

Z upoštevanjem nasvetov profesionalnih športnikov lahko izboljšate svoje tekaške rezultate in si zagotovite odlično tekaško sezono.

Učinkovita pomoč pri brazgotinah

Koža vsebuje kolagenska vlakna, ki pomagajo ohranjati njeno moč in elastičnost. Ko je koža ranjena, se odzove s tvorbo dodatnega kolagena za celjenje ran.

Spomladanska osvežitev garderobe

Preživite zabaven nakupovalni dan, po nakupih pa si privoščite wellness razvajanje.

Zaljubite se v brazilsko sonce

Jenipapo je L'OCCITANOVA nova kolekcija za zaščito obraza in telesa pred sončnimi žarki. Že na voljo v trgovinah L'OCCITANE.

Anketa

Ali že čutite spomladansko utrujenost?

Imate avto? Pri nas je vreden več!

Zamenjajte ga za novo Kio. Novi pro_cee'd že za 99 EUR/mesec. EOM=0%, 1/3 pologa. Samo do 30. aprila!

Prihranek pri ogrevanju: misija mogoče!

Znižajte stroške ogrevanja tudi do 30 %. Po prihranek in udobje v EcopAgent. Vaš partner v energetiki

Pokaži Dejanu Zavcu, kaj zmoreš!

Čaka vas nepričakovano! Sporoča boksarski šampion in vas vabi k sodelovanju v Husqvarna izzivu.

oglasno sporočilo Zagotavlja