Horoskop vodnar

Dnevni Horoskop: Čeprav boste slabo voljo poskušali razbijati s šalami, vam vedno ne bo šlo dobro. So svetovi, ki se med seboj ne razumejo, vi pa res niste vsemogočni, da bi razlike izbrisali. Izognite se sporom.

Vodnar: letna napoved za 2014

VODNAR: 21. januar - 18. februar

Prekipevali boste od energije

Prekipevali boste od energije

Letos se na prvi pogled ne bo dogajalo nič posebnega, zato pa bo pod površino brbotalo od izzivov, ki jih morate vodnarji izpeljati, ker ste se tako odločili ali ker morate. Nič vam ne bo šlo z lahkoto, to pa zato, ker ste v primežu planetov, ki se med seboj ne povezujejo harmonično, kar vas bo sicer spodbujalo, hkrati pa izčrpavalo. V ljubezni do marca ne bo večjih premikov, potem pa boste pometli z vso čustveno kramo in napravili red, predvsem pa neomajno zahtevali, da stvari v odnosu postanejo jasne – hoteli boste vedeti, kaj lahko pričakujete, nočete skrivnih presenečenj. Zaradi vpliva Marsa boste s svojo ljubeznijo več potovali, lahko pa se vam zgodi, da se sveže zaljubite v tujca. Večjih pretresov do konca leta ne bo, posebno lep bo december, ko se bo skozi znamenje vodnarja sprehajala Venera. Poslovno leto pred vami se riše uspešno, čeprav stresa, hitenja in prilagajanja ne bo manjkalo, zato si ga ne otežujte s poslovnimi ali finančnimi tveganji. Jesen prinaša nove izzive, a ostanite na realnih tleh. Spričo vse te gneče bodite pozorni in ne hitite, sploh pa ne v prometu. Zdravje vam bo zelo dobro služilo.

Zvezdni namig: vsega kljub silni količini energije ne zmorete in prav je, da se zmigajo tudi drugi okoli vas. Naučite se reči ne oziroma naučite druge, kako naj stvari storijo brez vaše pomoči.

Ljubezen? Finance? Uspeh?
Dobite brezplačni vpogled v prihodnost! Pokličite 01 589 66 30 in izkoristite 5-minutni GRATIS
pogovor na Kosmiki že danes.

Foto: ThinkStock
Fotogalerija
Modna ikona: Michelle Obama

Michelle Obama je moderna prva dama, neobremenjena s tem, kaj se za damo na njenem položaju spodobi obleči in narediti.

Izboljšajte vaše tekaške rezultate

Z upoštevanjem nasvetov profesionalnih športnikov lahko izboljšate svoje tekaške rezultate in si zagotovite odlično tekaško sezono.

Učinkovita pomoč pri brazgotinah

Koža vsebuje kolagenska vlakna, ki pomagajo ohranjati njeno moč in elastičnost. Ko je koža ranjena, se odzove s tvorbo dodatnega kolagena za celjenje ran.

Spomladanska osvežitev garderobe

Preživite zabaven nakupovalni dan, po nakupih pa si privoščite wellness razvajanje.

Zaljubite se v brazilsko sonce

Jenipapo je L'OCCITANOVA nova kolekcija za zaščito obraza in telesa pred sončnimi žarki. Že na voljo v trgovinah L'OCCITANE.

Anketa

Ali že čutite spomladansko utrujenost?

Program Birokrat zdaj 50 % ceneje!

Celovit program za vodenje poslovanja podjetij. Izkoristite smešno nizke cene do 30.4.2014. Pohitite!

Imate avto? Pri nas je vreden več!

Zamenjajte ga za novo Kio. Novi pro_cee'd že za 99 EUR/mesec. EOM=0%, 1/3 pologa. Samo do 30. aprila!

Prihranek pri ogrevanju: misija mogoče!

Znižajte stroške ogrevanja tudi do 30 %. Po prihranek in udobje v EcopAgent. Vaš partner v energetiki

oglasno sporočilo Zagotavlja