Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 9. 2013,
9.26

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 27. 9. 2013, 9.26

8 let, 3 mesece

Računalniška igra Need for speed prihaja na filmska platna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Poznate računalniško igro Need for speed? Da, seveda, kdo je ne. Spektakel prihaja na filmska platna, pred vami pa sta dva napovednika. Spektakel, spektakel, spektakel...

Le kdo, ki spremlja naš Avtomoto, prebira novičke, predstavitve in teste, ne pozna računalniške igre Need for speed? Kdo je ta, ki si upa trditi, da še ni slišal za sveti gral vseh avtomobilskih igric? Deželo, kjer si prav vsak lahko kupi "super car", ga prebarva, mu doda še dodatke tuninga in ga nastavi po svoje. Tam je vsakdo lahko Vin Diesel iz filma Hitri in drzni. Tam lahko vsi avtomobilski zanesenjaki živimo svoje sanje. Da, tudi tam, kjer te tipka ESC na računalniški tipkovnici reši iz zagate in te s celim avtomobilom postavi nazaj na štart.

A pred vami je napovednik filma Need for speed, filma, v katerem nastopajo sanjski avtomobili in dirkajo – brez tipke ESC. Spektakel za vse ljubitelje hitrih avtomobilov. Spektakel, ki bo na ceste spet privabil prave avtomobile. Privabil tiste, ki se jim po žilah pretaka želja po hitrosti. Need for speed, ljudje, film, ki ga ne smete in ga ne bomo zamudili.

Prizori s snemanja filma Need for speed prinašajo še malo vpogleda v zakulisje snemanja. Režiser Scott Waugh obljublja: "Spravili vas bomo za volan avtomobila, ki po cesti drvi z več kot 300 kilometri na uro."

Glavno vlogo ima igralec, večkratni dobitnik prestižne nagrade emmy, Aaron Paul. Proslavil se je v nanizanki Braking Bad, ki se je končala pred kratkim. V dveh napovednikih ga vidimo večinoma jeznega ali pa nasmejanega. Jezen je zaradi vloge v filmu, nasmejan zaradi avtomobilov, ki jih vozi. Kdo na tem svetu ne bi igral v tem filmu? Verjemite, avtomoto ekipa tudi kaskaderjev ne bi potrebovala.

Predvsem pa si prihodnjo pomlad pojdite v kino ogledati glavne igralce, gospode Bugatti, Koenigseeg, Lamborghini, Mclaren, Mustang, Saleen, Camaro...

Ne spreglejte