Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
21. 3. 2017,
9.05

Osveženo pred

3 mesece, 4 tedne

Vsebino omogoča Renault Slovenija

Natisni članek

advertorial Renault Spletna ponudba pooblaščeni servis

Torek, 21. 3. 2017, 9.05

3 mesece, 4 tedne

Vaš avtomobil potrebuje servis, kaj pa zdaj?

Vsebino omogoča Renault Slovenija

Splet ponuja neskončno število možnosti za raziskovanje, kupovanje in naročanje na najrazličnejše storitve. Ali veste, kakšna je glavna spletna novost te pomladi?

Renault | Foto:

Bi znali našteti tri glavne storitve, ki jih najpogosteje naročate prek spleta? Med njimi se ponavadi znajdejo nakupi vstopnic, rezervacija letalskih kart ali prenočišč. V resnici pa je virtualni svet bolj širok in zmogljivejši, kot si predstavljate. Poglejmo nekaj storitev, ki jih lahko na hitro opravite kar iz naslonjača.

Naročanje na zdravniški pregled

Naročanje hrane, smutijev, zelenih zabojčkov in zdravih juh ali enolončnic

Pošiljanje telegramov in daril

Rezervacija vadbe

Naročite servis avtomobila s podrobnim izračunom stroškov – Renault je uvedel storitev, ki navdušuje prav vse tiste, ki doslej niso vedeli, kakšni so redni stroški servisiranja avtomobila in na koga se lahko obrnejo na pomoč. Spletna ponudba je tista spletna stran, ki vas bo rešila iz zagate in vam olajšala skrb za vaš avtomobil.

Katere so glavne prednosti Spletne ponudbe?

Preverite, kako deluje Spletna ponudba. | Foto: Thinkstock Preverite, kako deluje Spletna ponudba. Foto: Thinkstock

Gre za spletno storitev, ki je popolnoma prilagojena željam in potrebam kupcev Renaulta. Je preprosta in nadvse uporabna – le v nekaj klikih boste dobili vse informacije, ki jih iščete, ko potrebujete servis avtomobila: pregledno ponudbo in točno lokacijo najbližje pooblaščene servisne delavnice.

V Spletni ponudbi lahko lastniki avtomobilov Renault:

#Izdelajo ponudbo za večino rednih servisnih operacij

#Najdejo najbližjo servisno delavnico

#Izberejo želen servisni termin

Ali ste vedeli, da lahko po novem servis svojega avtomobila Renault naročite kar prek spleta? | Foto: Thinkstock Ali ste vedeli, da lahko po novem servis svojega avtomobila Renault naročite kar prek spleta? Foto: Thinkstock Kaj moram vedeti, če želim uporabljati storitev Spletna ponudba?

Pripravite prometno izkaznico avtomobila in sledite štirim korakom, ki vas bodo vodili do naročila na servis:

PRVI KORAK: izberite med servisnimi posegi, ki jih želite opraviti.

DRUGI KORAK: iz prometne izkaznice izpišite identifikacijsko številko svojega vozila in datum prve registracije.

TRETJI KORAK: prejeli ste neobvezujočo ponudbo z izračunom stroškov servisnih storitev. Še imate čas, da jo spremenite in prilagodite. Končno ponudbo nato shranite na računalnik. Izkoristite jo lahko pri izbrani pooblaščeni servisni delavnici tudi brez predhodnega naročila termina prek spleta.

ČETRTI KORAK: Čaka vas samo še zadnji korak – prek spleta lahko že takoj izberete želeni termin za obisk izbrane pooblaščene servisne delavnice Renault. Ponudbo pa lahko izkoristite v roku 30 dni.

Kliknite in preverite, kakšni so stroški naslednjega servisa

Renault je od nekdaj stal za naprednimi rešitvami in tudi tokrat je razvil storitev, ki bo svojim kupcem močno olajšala delo in prihranila veliko časa in energije. Samo nekaj preprostih klikov je potrebnih, da dobite zagotovo informacijo o ceni in terminu za servis vašega vozila Renault.

 

 

Ne spreglejte