Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
2. 6. 2009,
7.51

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 2. 6. 2009, 7.51

8 let

Roman napovedal, da bosta zadela Berič in Rakovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
S finalno tekmo pokala Hervis med Interblockom in Koprom (2:1) je dobila epilog tudi akcija ''Postani 12. igralec in dvigni pokal Hervis tudi ti!''.

Na koncu je bil bolj zadovoljen Roman, ki je spremljal Interblock. Interblock je še drugič zapored osvojil slovensko pokalno lovoriko, pri tokratnem slavju pa je bolj kot kdajkoli prej sodeloval tudi navijač, ki je bil izžreban v Hervisovi akciji ''Postani 12. igralec in dvigni Pokal Hervis tudi ti!''.

To je postal Roman Zupan (koprsko moštvo je spremljala Mateja Bon), ki je zadnje ure pred odločilno tekmo preživljal v družbi ljubljanskega moštva, prav tako pa je Interblock spremljal na klopi za rezervne igralce, po srečanju pa prejel priznanje (medaljo) za zmagovalce Pokala Hervis, ki mu jo je predal predsednik NZS Ivan Simič.

''V družbi nogometašev sem se zelo dobro počutil. Moram reči, da so se v klubu zares potrudili in bili zelo gostoljubni,'' je prve vtise strnil Roman, ki je že pred srečanjem napovedal pravilna strelca za Interblock (Berič in Rakovič). Dodal je še, da je po končani tekmi v garderobi obiskal zmagovalce ter jim še enkrat čestital za osvojeno lovoriko. ''Zahvalil sem se jim za vse skupaj, fantje pa so se mi zahvalili in mi zaploskali.''

Roman je od kluba prav tako prejel dres, s katerim je Interblock nastopal na finalnem obračunu, še najbolj pa mu bo v spominu bržkone ostal trenutek, ko je po tekmi dobesedno dvignil zmagovalno priznanje pokalnih zmagovalcev – Pokal Hervis.

Zaradi slabšega rezultata in poraza Kopra je bila nekoliko slabše razpoložena Mateja Bom, 12. igralka koprskega moštva, zato pa ji je v toliko lepšem spominu ostalo druženje s koprskimi nogometaši. ''Bilo je odlično. Poleg tega, da sem doživela res topel sprejem, so me v klubu 'oborožili' tudi s klubskimi rekviziti – dresom, žogo, kapo in majico,'' je dejala Mateja, o porazu ''njene'' ekipe pa povedala: ''Važno, da smo se imeli lepo. Verjamem, da bo rezultat prihodnjič boljši.''

Ne spreglejte