Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 11. 2012,
13.20

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Tehno Avtomoto Volkswagen

Četrtek, 8. 11. 2012, 13.20

8 let, 3 mesece

Preizkusite napredne elektronske pripomočke za vožnjo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Sodobni avtomobili samodejno ustavljajo, speljujejo, zavirajo, pospešujejo, obračajo volan, parkirajo ... Napredno tehnologijo spoznajte v novem volkswagnu golfu. V soboto, 24. novembra. Prijavite se.

Spomnite se, kako ste se počutili minulo jutro, ko ste v jutranji prometni konici gledali semafor, kako je prižigal in ugašal zeleno luč, vi pa ste se mu približevali s hitrostjo zgolj nekaj metrov na pet minut. Zagotovo ste si takrat zaželeli, da bi avtomobil sam pritiskal na sklopko, speljeval in zaviral.

In spomnite se, kako težko ste se vozili domov, saj vas je stresna služba tako močno utrudila, da vaši možgani sploh niso mogli preklopiti na vožnjo? Službo ste pregnali s poslušanjem radia, a ko ste ravno iskali boljši postajo, je avtomobil pred vami ustavil. Malo je manjkalo, da bi naleteli. Si niste zaželeli, da bi avtomobil zavrl namesto vas?

Pobrali ste otroka v vrtcu. Med vožnjo mu je iz rok padla njegova najljubša igrača. Na ravni cesti ste z roko segli za sedež in mu jo pobrali, a zaradi nezbranosti ste zapeljali na nasprotni vozni pas. K sreči se je vse zaključilo s hupanjem in sredinci. A ne bi bilo fino, če bi vam v tem trenutku avtomobil pridržal volan?

Vaše želje so uresničljive, vaš avtomobilski angel varuh vam je dejansko že na voljo. Vabimo vas, da tovrstno opremo preizkusite v praksi - v varnih okoliščinah na poligonu.

Vabimo vas torej na našo delavnico Elektronika v službi varnosti. Omenjene in druge napredne elektronske varnostne sisteme bomo preizkusili v svežem golfu in drugih Volkswagnovih modelih. V soboto, 24. novembra.

Prijavite se tako, da odgovorite na spodnja vprašanja. Med vsemi, ki boste pravilno odgovorili na sponzorsko vprašanje, bomo izbrali udeležence delavnice, na voljo pa imamo 60 mest.

Za lažjo organizacijo delavnice prosimo, da se ne prijavljate, če niste pripravljeni podpisati izjave, da dovoljujete objavo fotografij in video posnetkov z vašim obrazom na sliki, in privolitve o sodelovanju na lastno odgovornost. Koristilo bi nam tudi, da se prijavljate samo tisti, ki imate čas v soboto, 24. novembra.

Ne spreglejte