TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
4. 11. 2010,
14.46

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Četrtek, 4. 11. 2010, 14.46

8 let

Ko prvi korak naredi ... ženska

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Igra osvajanja je več kot zapletena. Vlogi plen-lovec sta se v zadnjih letih spremenili, tudi obrnili. Toda: ali moškim sploh prija, če ženska naredi prvi korak?

Da je odnos med moškim in žensko skrajno zapleten, dokazuje že dejstvo, da se vse skupaj zaplete že na začetku, pri spoznavanju. Ne samo, da je treba ujeti pravi trenutek za prvi korak, ampak v zraku nekako še vedno visi dilema – kdo je tisti, ki mora narediti prvi korak? Seveda, večina moških si želi − in so na to pozneje tudi najbolj ponosni − da trnek vržejo sami. Ker to še vedno spada med njihova naravna moška opravila. Če jim vzamemo še to vlogo in jih prikrajšamo za tisto njihovo prvinskost … Kaj jim potem še sploh ostane? Ženska − oddajnik Seveda to ne pomeni, da mora ženska stati kot lipov bog in le mirno čakati, da bo tisti nadvse privlačen tipček na drugem koncu pulta pristopil k njej in jo zasipal s komplimenti. Tudi najboljši zapeljivci potrebujejo znake. Poglede, sramežljive nasmehe ... – saj to ženske obvladamo! Skratka, potrebujejo potrditev, da boste zagrabile za njegov trnek.

Zelo odbijajoče Tiste mične gospodične, ki mislijo in so prepričane, da so s svojo igro nedostopnosti bolj privlačne za nasprotni spol, se zelo motijo. Seveda to ne pomeni, da morajo s svojim privlačnim lepotcem hiteti v posteljo. Bodite prepričani, da se tudi moški naveličajo krožiti okrog žensk, ki ne oddajajo niti najmanjšega znamenja, da so za. Lepih in privlačnih in tudi bolj prijaznih deklet je na pretek. Bo pa poskusil drugje.

Odbijajoče Nikakor se ne spravite na moškega kot vojaški tank v času ofenzive! Ne obešajte se nanj – predvsem pa ne v kakšnem pijanem trenutku – takrat pri ženskah še posebno pride na dan tista nekoliko bolj agresivna žilica. Seveda je prav, da moškim priskočimo na pomoč, nekateri so, roko na srce, pri zapeljevanju zelo nerodni. Lahko mu ponudite kakšno manjšo pomoč v slogu: "Oprostite, ali je ta stol zaseden?", "Ali mi lahko poveste, koliko je ura?" Nekoliko bolj drzno, a vseeno precej diskretno: "Ali ni ta zabava popolnoma dolgočasna?"

Seveda so pravila v primeru, da iščete le partnerja za eno noč, popolnoma drugačna. Takrat si lahko privoščite veliko več samoiniciative in neposrednosti.

Ne spreglejte