Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
31. 3. 2022,
8.48

Osveženo pred

2 leti, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,07

5

Natisni članek

truplo policija

Četrtek, 31. 3. 2022, 8.48

2 leti, 1 mesec

Znano je, kdo sta bila neznanca, ki so ju našli pod klifom v Strunjanu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,07

5

klif Mesečev zaliv reševanje 140921 |  Če ste na podlagi fotografij prepoznali pokojni osebi, o tem čim prej obvestite policijo. | Foto PU Koper

Če ste na podlagi fotografij prepoznali pokojni osebi, o tem čim prej obvestite policijo.

Foto: PU Koper

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so identificirali obe trupli oseb, ki so ju našli v soboto, 19. marca, na obali pod klifom med Belimi skalami in rtom Ronek v Izoli. Gre za 35 let staro žensko in 39 let starega moškega, ki sta prebivala na območju Ljubljane, oba sta državljana Slovenije.

Zdravnica je že na kraju 19. marca potrdila smrt obeh in odredila sanitarno obdukcijo. V tem času policiji ni uspelo potrditi nujne identitete, kljub številnim poizvedbam tudi pri tujih varnostnih organih, zato so pri policiji prosili za pomoč. 

Za pomoč prosili tudi javnost

Na podlagi ogleda kraja in obdukcije, ki je bila opravljena na Inštitutu za sodno medicino Ljubljana, so ugotovili, da gre za žensko, staro med 30 in 40 let, zelenomodrih oči, okroglega obraza, rjavih, nekoliko skodranih las svetle barve, močnejše postave, visoko približno 165 centimetrov. Oblečena je bila v pajkice znamke H&M, velikost XL, spodnjo majico znamke FSBN Sister, velikosti XL, in majico znamke C&A, velikosti L. Na desni lopatici je imela tetovažo.

Našli so tudi truplo moškega, starega med 35 in 45 let, okroglega obraza, kratko pristriženih kostanjevih las, srednje postave, visokega približno 175 centimetrov, oblečen je bil v majico s kratkimi rokavi svetlo modre barve znamke Pascarel, velikosti XL, jopico z dolgimi rokavi modre barve, znamke C&A, velikosti S, hlače iz jeansa znamke C&A, velikosti 32/34, z usnjenim hlačnim pasom črne barve in nogavicami modre barve znamke Puma, velikosti 43−46.

Fotogalerija
1 / 3
klif Mesečev zaliv reševanje 140921
Novice Ob klifu pri Strunjanu našli dve trupli
Ne spreglejte