Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 11. 2012,
10.30

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 13. 11. 2012, 10.30

8 let

Poziv očividcem: iščejo povzročitelja nesreče v Vrtojbi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
V prometni nesreči s pobegom zunaj Vrtojbe je bil hudo poškodovan starejši kolesar.

Policija je bila v petek, 9. novembra 2012, popoldne obveščena o prometni nesreči, ki se je ob 16. uri zgodila zunaj naselja Vrtojba, na javni poti Vrtojba–Miren (v bližini stražnega stolpa), na kateri je promet dovoljen kolesarjem in voznikom traktorjev. Nesreča se je zgodila zaradi nepravilnega prehitevanja za zdaj še neznanega kolesarja. Po dozdajšnjih ugotovitvah policistov je 78-letni kolesar vozil po omenjeni javni poti iz smeri Vrtojbe proti Mirnu, naprej mimo stražnega stolpa na Vrtojbenskem polju, kjer ga je po levi strani prehitel neznani kolesar in ga pri tem rahlo oplazil, saj ga ni prehitel na primerni bočni razdalji, tako da je omenjeni starejši kolesar padel po vozišču in pri tem dobil hude poškodbe (zlom zapestja). Materialna škoda v prometni nesreči ni nastala.

Za zdaj še neznani voznik kolesa je po nesreči odpeljal naprej v smeri Mirna, ne da bi se ustavil na kraju prometne nesreče. Poškodovanemu 78-letnemu kolesarju so najprej nudili ustrezno zdravniško pomoč v Zdravstvenem domu Nova Gorica, nato pa je bil napoten v šempetrsko bolnišnico na nadaljnje zdravljenje.

Policisti so med drugim ugotovili, da je omenjeno prometno nesrečo povzročil neznani kolesar, in sicer mlajši moški, ki je bil oblečen v rdečo majico ter vozil kolo neznane barve in znamke.

V zvezi z omenjeno prometno nesrečo policisti Postaje prometne policije Nova Gorica pozivajo vse, ki bi lahko policiji posredovali koristne informacije v zvezi z razjasnitvijo vseh okoliščin omenjene prometne nesreče, da pokličejo policiste enote na Žnidaršičevi ulica 17, 5290 Šempeter pri Gorici, na številko (05) 393 41 00, jim pošljejo elektronsko pošto na naslov ppp_nova_gorica.pung@policija.si oziroma se oglasijo na najbližji policijski postaji. Pokličejo lahko tudi na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Ne spreglejte