Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
8. 11. 2023,
8.27

Osveženo pred

5 mesecev, 3 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Galaxy Tab A8 Galaxy Watch6 Galaxy S21 FE Galaxy Z Fold5 Galaxy Z Flip5 Galaxy S23 Samsung pametni telefon PR članek

Sreda, 8. 11. 2023, 8.27

5 mesecev, 3 tedne

Kako izbrati pravi telefon za svoje potrebe?

Oglasno sporočilo

V dobi hitrega razvoja tehnologije je izbira mobilnega telefona postala ena ključnih odločitev v življenju potrošnikov po vsem svetu. Pametni telefoni so kot središče za komunikacijo, produktivnost, zabavo in še veliko več presegli svojo osnovno komunikacijsko funkcijo in postali nepogrešljivi spremljevalci v našem vsakdanjem življenju.

22B62E52-AEAD-4065-B79F-42E2FD0DC450 | Foto: Samsung Foto: Samsung

Izbira popolne naprave je v okolju, preplavljenem s številnimi možnostmi pametnih telefonov, vedno bolj zapletena. Potrošniki se ne odločajo več samo na podlagi zvestobe blagovni znamki, temveč iščejo kombinacijo funkcij in tehničnih specifikacij, ki ustrezajo njihovemu edinstvenemu življenjskemu slogu. Dejavniki, ki jih vodijo pri izbiri, zajemajo širok spekter vidikov, od estetike oblikovanja do zmogljivosti in vsega vmes.

Pri izbiri sodobnega pametnega telefona potrošniki večkrat dajejo prednost ključnim funkcijam in tehničnim specifikacijam. Eden najpomembnejših vidikov je nedvomno zaslon naprave. Velikost, kakovost in ločljivost zaslona pametnega telefona imajo ključno vlogo pri uporabniški izkušnji, saj določajo, kako živahno je mogoče komunicirati z vsebino, od pretakanja filmov do premikanja po družabnih omrežjih. Potreba po svetlem, jasnem in živahnem zaslonu še nikoli ni bila tako pomembna, saj potrošniki vse bolj zahtevajo poglobljeno vizualno izkušnjo in brezhibno gledanje.

Galaxy S23 Plus_Image_03_HI | Foto: Samsung Foto: Samsung

Ključne so tudi kamere, ki jih telefoni ponujajo. Uporabniki iščejo takšne z izjemno kakovostjo slike, vsestranskimi možnostmi objektivov, kot sta širokokotni in telefoto, ter naprednimi programskimi izboljšavami, vključno z načini, ki jih poganja umetna inteligenca. Sposobnost zajemanja osupljivih fotografij in videoposnetkov v različnih scenarijih, od okolja s šibko svetlobo do hitrih akcijskih prizorov, je v dobi vizualnega pripovedovanja zgodb in deljenja v družabnih medijih ključnega pomena. Današnji potrošniki dajejo prednost pametnim telefonom, ki jim omogočajo izražanje ustvarjalnosti in natančno ter umetniško dokumentiranje življenjskih trenutkov.

Želje uporabnikov odlično izpolnjujeta Samsung Galaxy S23 in Galaxy S23+

SLO-Galaxy-S23-l-S23+-KV_2P_CMYK_221202-Open-File | Foto: Samsung Foto: Samsung

Kot smo omenili, je kamera ena najpomembnejših postavk pri izbiri nove naprave, predvsem za družbena omrežja in snemanje vsebin, pa tudi za ustvarjanje čudovitih spominov. Serija Galaxy S23 je opremljena z naprednimi kamerami, ki ustvarjajo neverjetne fotografije in videe, podobne tistim, ki jih posnamejo profesionalne kamere. Funkcija Nightography je bila izboljšana z uporabo umetne inteligence za obdelavo drobnih podrobnosti in barv za ustvarjanje visokokakovostnih fotografij v temi. Osvetljene mestne ulice, vzdušje nočnega druženja s prijatelji ali večerja, ki jo želite posneti v temnejšem okolju – vse te fotografije bodo izpadle odlično. Vizualni šum? S telefoni Galaxy S23 serije to postane preteklost.

Na telefonih Galaxy S23 in Galaxy S23+ s kamero za selfije, ki jo poganja tehnologija Dual Pixel, ustvarite resnično epsko fotografijo, kot nalašč za Instagram. Za tiste, ki fotografiji posvečate nekoliko več pozornosti, aplikacija Expert Raw na napravah serije Galaxy S23 prinaša profesionalne možnosti fotografiranja v formatu RAW in JPEG. Poleg tega je znotraj te aplikacije na voljo možnost Astrophoto, ki omogoča zajemanje čudovitega zvezdnatega neba, brez potrebe po profesionalni opremi.

Fotografije si lahko ogledate in obdelate na velikih zaslonih teh dveh telefonov. Galaxy S23+ se ponaša z zaslonom, velikim 16,8 centimetra, medtem ko Galaxy S23 ohranja kompakten, a udobno velik 15,5-centimetrski zaslon. Oba prinašata osupljivo ločljivost in ostre slike.

Galaxy S23_Product Image_Cream_Front_LI | Foto: Samsung Foto: Samsung

Čeprav so kamere in dizajn nekaj, kar vsi radi postavljamo v ospredje, zmogljivosti nikakor ne gre zanemariti. Serijo Galaxy S23 poganja mobilna platforma Snapdragon 8 Gen 2, ki uporabniško izkušnjo postavlja na novo raven, zmogljive baterije teh naprav pa omogočajo neprekinjeno delovanje. Tako ima baterija Galaxy S23 3900 mAh, Galaxy S23+ pa 4700 mAh in tako ni bojazni, da bi se vaš pametni telefon izpraznil, tudi po celodnevni uporabi. Velik pomen ima tudi varnost, še posebej pri spletnem nakupovanju, kjer moramo vpisati številko kartice in osebne podatke, ali na družbenih omrežjih. Skladno s tem serija Galaxy S23 prinaša varnostni sistem Samsung Knox za visoko stopnjo zaščite, da lahko brez skrbi brskate po internetu in uživate v vseh želenih vsebinah.

SLO-NationalPromotionQ4-KV-main-H-Open-File | Foto:
Kupi enega, razveseli dva

V izjemni ponudbi, ki je na voljo le še do 12. novembra, vam ponujamo namig za prihajajočo sezono obdarovanj. Zdaj lahko kupci ob nakupu pametnega telefona Galaxy S23 serije ali Galaxy Z Flip5 ali Galaxy Z Fold5 prejmete telefon Galaxy S21 FE. Ob nakupu pametne ure Galaxy Watch6 serije pa za darilo dobite tablični računalnik Galaxy Tab A8. Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung.

Naročnik oglasnega sporočila je SAMSUNG. 

Ne spreglejte