Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
15. 4. 2024,
7.00

Osveženo pred

1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

računalnik bela tehnika noad Shoppster spletna trgovina PR članek

Ponedeljek, 15. 4. 2024, 7.00

1 teden

Konec nakupovanja v tujih spletnih trgovinah! TO je razlog!

Oglasno sporočilo

V Sloveniji obstaja več spletnih trgovin, ki ponujajo marsikaj – od kakovostnih izdelkov do takih, ki jih na žalost ne boste nikoli prejeli. Shoppster, eden največjih spletnih trgovcev, je v Sloveniji postavil temelje zaupanja v spletno nakupovanje. Kako? Preberite!

SI4114-pr-1920x1090 | Foto: Shoppster Foto: Shoppster

Vsako leto se vse več slovenskih potrošnikov iz klasične trgovine preusmerja med spletne police. Shoppster je skozi svoja leta delovanja nadgrajeval spletno nakupovalno izkušnjo in širil ponudbo. Vedno pa je stremel k temu, da ponudi izdelke priznanih in prepoznanih znamk, ki vam vlivajo zaupanje. Sledijo trendom na trgu in neprestano izpopolnjujejo ponudbo, ki v tem trenutku presega 250 tisoč izdelkov in 3.000 blagovnih znamk.

Če so se na vašem nakupovalnem seznamu znašli flomaster, toaster, mikser, sveder, bojler, puder, kompjuter, trimer, pulover, printer, kufer ali pisker, jih zdaj kupite na enem mestu – Shoppsterju! Vse to in še več najdete v 14 kategorijah, ki vam ponujajo vse od bele tehnike, TV, avdio, video in foto, računalništva, malih gospodinjskih aparatov, zdravja in drogerije, vsega za otroke do vsega za male živali in še. Za vsak okus in želje se najde popoln izdelek.

In nakupujete lahko kadarkoli želite, 24 ur, sedem dni v tednu, in iz kjerkoli, pri tem pa pozabite na iskanje parkirnega mesta. Dober in hiter nakup, Shoppster!

Kako pa s plačilom? Je varno?

Vemo, da so široka ponudba in znamke veliko, niso pa dovolj. Zaupanje vam vlije tudi široka izbira načinov plačila na Shoppsterju. Preprosto izberite tradicionalno plačilo po povzetju ali sodobno plačilo z uveljavljenimi plačilnimi karticami prek varne povezave. Odločite se lahko tudi za plačilo po predračunu. Za večje nakupe vam omogoča tudi uveljavljeno in varno spletno plačilo na obroke vse od treh do 48 obrokov. In še to! Preteklo leto so s telekomunikacijskim velikanom Telemachom predstavili Telemachov klub, ki vam omogoča super nakup, saj vam super ceno razdeli na 24 obrokov brez obresti, ki jih plačate kar prek svoje obstoječe mesečne položnice za Telemachove storitve. Ne glede na to, na kakšen način plačate svoj nov računalnik, hladilnik, kosilnico, bazen, vrtno garnituro, TV, slušalke ali kuhinjskega robota, vedno boste brez skrbi, saj vam Shoppster omogoča resnično ugoden nakup.

Še vedno omogočajo brezplačen prevzem?

Ker je ugoden nakup še vedno eno izmed vodil Shoppsterja, ste vedno dobrodošli, da svoje izdelke naročite na Shoppster prevzemno mesto, ki ga najdete na Brnčičevi 49a v Ljubljani. Pri tem dodatno prihranite, saj tam svoja naročila popolnoma brezplačno prevzamete in prihranite pri strošku dostave. Če vam je časovno udobje prioriteta, pa seveda lahko izberete dostavo na izbrani naslov, bencinsko ali poštno poslovalnico ali paketomat, in prevzamete takrat, ko vam odgovarja. Med 1.300 prevzemnimi točkami boste zagotovo našli svojo najljubšo.

Prihranite do 45 odstotkov

Vsako pomlad vam Shoppster skrbno pripravi posebno promocijo. Mega ponudba vključuje kakovostne znamke in zelo raznoliko ponudbo, ki navduši vsakega – ne glede na to, ali je mojster, gamer, računalničar, sam svoj frizer, vulkanizer in še. To je idealna priložnost, da nakupite izdelke iz svojega nakupovalnega seznama ali seznama želja z visokimi prihranki, vse do 45 odstotkov na enem mestu! Verjemite, izplača se! Obiščite priznanega spletnega trgovca vse do konca meseca na shoppster.si in uživajte v popolnem spletnem nakupu!

Naročnik oglasnega sporočila je SHOPPSTER.

Ne spreglejte