Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Sreda,
21. 11. 2012,
16.57

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

TSmedia

Sreda, 21. 11. 2012, 16.57

6 let, 7 mesecev

Ljudstvo je izbralo najdi.si

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Stran najdi.si je letos prejela nagrado netko v posebni kategoriji Glas ljudstva, kjer spletni uporabniki posameznih strani izbirajo najbolj priljubljeno med vsemi prijavljenimi.

Snovalci spletne strani najdi.si so ponosni na nagrado v tej posebni kategoriji, saj jo vidijo kot potrditev njene priljubljenosti in uporabnosti med zadovoljnimi uporabniki.S svojimi storitvami in funkcionalnostmi je v celoti plod slovenskega znanja in razvoja, že 12 let pa raste v izjemno konkurenčnem okolju, kjer prevladuje nekaj velikih ameriških ponudnikov. Slovenija je tako ena od redkih držav v svetu, ki se lahko pohvali, da ima takšno stran, ki že dolgo ni več samo iskalnik.

"Nagrado delimo z vsemi uporabniki"

Ob prevzemu nagrade je direktor marketinga v družbi TSmedia Mitja Jereb povedal: "V TSmedia smo vselej veseli nagrad, saj so te dokaz, da smo na pravi poti. Od vseh imamo najraje nagrade, ki nam jih namenijo uporabniki sami. Letošnji netko za najdi.si je ravno to, zato smo se ga še posebej razveselili. Sodelavci iz TSmedia se bomo še naprej trudili za to, da bo osrednja slovenska informacijska točka še boljša in uporabnejša, letošnjega netka za najdi.si pa delimo z vsemi svojimi uporabniki."

Lanski nagrajenec med mediji in informativnimi portali Planet Siol.net

Podjetje TSmedia, ki skrbi za najdi.si, je bilo tudi lani med prejemniki nagrade netko. Medij Planet Siol.net je lanski nagrajenec v kategoriji Mediji in informativni portali. Nagrada je prišla kmalu za tem, ko so v podjetju TSmedia Planet Siol.net prenovili tako vsebinsko kot tudi grafično in tehnično. Jereb ne skriva ponosa: "V družbi TSmedia nas zlasti veseli, ker nagrade dobivamo iz leta v leto za različne produkte, tako lani za Planet Siol.net kot tudi letos za najdi.si."

Nagrade netko letos že štirinajstič podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije – Združenje za informatiko in telekomunikacije. Podeljujejo jo v sedmih kategorijah ter dveh posebnih, med katerima je tudi Glas ljudstva.

Ne spreglejte