Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Matic Tomšič

Nedelja,
25. 6. 2023,
23.31

Osveženo pred

10 mesecev, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,25

Natisni članek

podmornica YouTube

Nedelja, 25. 6. 2023, 23.31

10 mesecev, 1 teden

Največji zvezdnik YouTuba: lahko bi umrl v tisti podmornici

Matic Tomšič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,25
MrBeast | Jimmy Donaldson oziroma MrBeast ima na YouTubu trenutno več kot 162 milijonov naročnikov, največ med vsemi individualnimi ustvarjalci vsebin za YouTube. | Foto Guliverimage

Jimmy Donaldson oziroma MrBeast ima na YouTubu trenutno več kot 162 milijonov naročnikov, največ med vsemi individualnimi ustvarjalci vsebin za YouTube.

Foto: Guliverimage

Jimmy Donaldson oziroma Mr. Beast, z naskokom največji posamični zvezdnik YouTuba, kjer je na njegov kanal naročenih kar 162 milijonov ljudi, je razkril, da je prejel vabilo na plovbo z globokomorsko podmornico, v kateri je prejšnji teden med potopom do razbitine legendarnega Titanika umrlo vseh pet potnikov.

"Ta mesec sem bil povabljen na plovbo s podmornico, ki pelje do razbitin Titanika. Strašljivo je, da bi se lahko dejansko znašel v njej," je na družbenem omrežjuj Twitter v nedeljo zapisal Jimmy Donaldson, na YouTubu bolj znan kot MrBeast.

25-letnik, ki se lahko pohvali, da je na račun snemanja svojih zapletenih ter pogosto pregrešno dragih videoposnetkov z najrazličnejšimi izzivi postal prvo ime YouTuba - več sledilcev od njega ima samo še kanal T-Series, ki pa pripada glasbeni založbi in ne posamezniku -, je po objavi na Twitterju prejel ogromno odzivov sledilcev, ki so mnenja, da se je morda izognil gotovi smrti.

Novice Animacija razkriva, kaj se je zgodilo z nesrečno podmornico #video

Ni sicer znano, ali je bil Donaldson povabljen prav na usodni potop, ki je prejšnji teden po nesreči podmornice Titan zahteval življenje petih oseb. Prav tako ni razkril, kdo mu je poslal sporočilo z vabilom na potop do razbitine Titanika. 

Podmornica Titan podjetja OceanGate, ki je prejšnji teden polnila naslovnice medijev, je po zadnjih znanih podatkih zaradi strukturnih pomanjkljivosti na veliki globini najverjetneje doživela katastrofalen padek tlaka in posledično implozijo. Umrle so vse osebe na krovu plovila, zaradi načina uničenja podmornice pa se svoje usode najverjetneje sploh niso zavedale. 

Preberite tudi:

Vladimir Putin
Novice Hude nesreče podmornic #video
Izginula podmornica
Novice Našli razbitine pogrešane podmornice, vseh pet potnikov umrlo
Ne spreglejte