Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
26. 10. 2023,
6.24

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Millenium promocija, d. o. o.

Natisni članek

pametni telefon advertorial mobilni telefon Samsung Galaxy Z Fold5 Samsung

Četrtek, 26. 10. 2023, 6.24

2 meseca, 2 tedna

Nov mejnik na poti do novih uspehov: Ko peta generacija zložljivih naprav pokaže svojo moč

Vsebino omogoča Millenium promocija, d. o. o.

Neverjeten razvoj tehnologije v zadnjih desetletjih je spremenil delovne prakse v skoraj vseh poklicnih sektorjih. Večopravilnost je nov način dela, ki poveča našo uspešnost in število opravljenih nalog, zato številna podjetja med kadri izbirajo profile, ki lahko prevzamejo različne funkcije, odgovornosti in vloge. Če se nalog lotite organizirano in jih izvedete pravilno, se obseg dela, ki ga je mogoče prevzeti, poveča.

Brez dvoma je zmožnost večopravilnosti postala skoraj nujna, če želimo v enem dnevu opraviti vse, kar smo si zadali.  | Foto: Samsung Brez dvoma je zmožnost večopravilnosti postala skoraj nujna, če želimo v enem dnevu opraviti vse, kar smo si zadali. Foto: Samsung

Že obvladate večopravilnost ali "multitasking", kot temu pojmu pravimo v angleščini? Ste že kdaj slišali, da bi bil koncept večopravilnosti lahko uspešen? Marsikdo pravi, da smo, ko dan za dnem žongliramo med najrazličnejšimi opravili, skoraj vedno na dobri poti do popolne zmešnjave. A brez skrbi, na trgu je že od poletja edinstvena mobilna naprava, ki nam s svojimi tehničnimi specifikacijami omogoča nekaj, kar je bilo do zdaj nepredstavljivo: uspešno večopravilnost, s katero bomo postali zares nezaustavljivi.

Samsung predstavlja peto generacijo prepogljivih pametnih telefonov. Samsung Galaxy Z Fold5 bo prav v tem pogledu pokazal vso svojo moč ter vam ponudil uspešno platformo za delo, ustvarjanje, zabavo, komunikacijo in vse, kar nam pametni telefoni ponujajo tudi sicer.

Telefon, ki odpira nove priložnosti v prostem času in pri delu

Z dobrim telefonom, ki je odporen proti vlagi, praskam, prahu in drugim nevšečnostim, bo vsak izlet ostal v najlepšem spominu. | Foto: Samsung Z dobrim telefonom, ki je odporen proti vlagi, praskam, prahu in drugim nevšečnostim, bo vsak izlet ostal v najlepšem spominu. Foto: Samsung

Verjetno se je tudi vam v zadnjem času, ko se spet začenjajo študijske, šolske in nove poslovne obveznosti, postavilo vprašanje, kako v obilici dela postati uspešnejši, hitrejši in kako se bolje lotevati kompleksnejših nalog. Ko morate popoldne svojemu šolarju pomagati pri šolskih obveznostih – to pomeni, da je treba ves čas nekaj iskati na spletu – vmes iskati ideje, kaj bi lahko skuhali, in na hitro opraviti še nekaj za službo, vas le dobra pametna naprava lahko obvaruje pred velikim kaosom.

Če smo večopravilni, to pomeni, da lahko opravljamo več nalog hkrati in tudi naša zmožnost izvajanja kompleksnejših nalog je tako večja. Tega se bodo še posebej razveselili poslovneži.

Tveganje za napake manjše s telefonom, ki omogoča večjo učinkovitost

Prepognjen ali odprt – Samsung Galaxy Z Fold5 postavlja nov mejnik v uporabi pametnih telefonov. | Foto: Samsung Prepognjen ali odprt – Samsung Galaxy Z Fold5 postavlja nov mejnik v uporabi pametnih telefonov. Foto: Samsung

Večopravilnost je lahko tudi tvegana. Če morate biti pozorni na več stvari hkrati, to namreč pomeni, da se zmožnost koncentracije zmanjša, kar lahko povzroča tudi napake. Zato za vsakdanje delo potrebujete telefon, ki vas zelo prefinjeno spodbuja, da pravzaprav postanete mojstri večopravilnosti.

Najprej seveda z velikim in udobnim zaslonom, kjer se skriva prava zakladnica orodij, aplikacij, gumbov in možnosti.

Samsung Galaxy Z Fold5 ima kar 19,3-centimetrsko (7,6-palčno) diagonalo zaslona, kar so res osupljive mere za napravo, ki jo načeloma lahko spravimo v (nekoliko ohlapnejši) hlačni žep.

Razmerje stranic pri zaprtem telefonu je idealno za delo z eno roko. Ko pa želite nekaj opraviti z dvema rokama, imate za to na voljo velik zaslon v odprtem načinu. Takšen dvojni zaslon izboljšuje vašo storilnost na vsakem koraku in vas razveseli vsakokrat, ko si vzamete čas za ogled najljubšega filma ali serije.

Vaš skriti adut: En zaslon, več opravil hkrati

Takole razporejene aplikacije vam bodo omogočile hitro prehajanje z enega opravila na drugega. | Foto: Samsung Takole razporejene aplikacije vam bodo omogočile hitro prehajanje z enega opravila na drugega. Foto: Samsung

Zaslon na prepogljivem telefonu Samsung Galaxy Z Fold5 ima še nekaj zelo dobrodošlih lastnosti, ki razbijajo monotonijo dela na enem zaslonu.

Na njem je mogoče istočasno odpreti več aplikacij hkrati, ne da bi morali sprejemati kakšne kompromise glede uporabnosti teh aplikacij – še vedno jih lahko udobno uporabljate. Tako imate na eni polovici zaslona odprto videokonferenco, medtem ko na drugi strani zaslona hkrati pišete e-pošto, preverjate objave na drugih omrežjih ali si pišete opombe v izvrstno aplikacijo Samsung Notes. Preprosto, kot bi imeli pred seboj prenosnik ali tablični računalnik, s tem da ste s takšnim telefonom veliko bolj mobilni in diskretni.

Hitro preklapljanje med aplikacijami je izjemno pomembno, zato vam bo zelo všeč tudi opravilna vrstica s številnimi aplikaciji na spodnji strani odprtega zaslona, kjer imate lahko nanizanih kar do 12 aplikacij.

Te ikone so lahko dostopne in premakljive, olajšajo vam brskanje, preskakovanje med aplikacijami in opravili, tako da ste res lahko zelo produktivni. Skoraj s hitrostjo misli lahko preskakujete med različnimi zadevami, jih kombinirate, ustvarjate nove ideje in se ne ustavljate.

Velika prelomnica: Ko se telefon vede kot manjši prenosnik ali tablični računalnik

Samsung Galaxy Z Fold5 ima zavidljivo diagonalo odprtega zaslona. | Foto: Samsung Samsung Galaxy Z Fold5 ima zavidljivo diagonalo odprtega zaslona. Foto: Samsung

Zaradi prepogljivosti zaslona in tehnično izpopolnjenih tečajev je telefon videti kot manjši prenosnik. Med videoklicem zaslon prepolovite, prepognete in odložite na mizo.

Izjemno gibčnost in stabilnost Samsung Galaxy Z Fold5 hkrati lahko dodobra izkoristite tudi za snemanje. S prepognjenim telefonom, ki ga odložite na podlago, ne boste nikoli več potrebovali nosilcev ali naslonjal za telefon. S kamero boste zajeli, kar bi radi posneli, naj bo to videosporočilo, vlog ali hitra domislica za TikTok.

Ker slika pove več kot tisoč besed: Pravi fotograf na delu

Zasijte v najboljši luči. | Foto: Samsung Zasijte v najboljši luči. Foto: Samsung

Vse kamere bodo poskrbele, da bodo vaši trenutki zasijali v pravi luči. Nepozabne trenutke vam pomagajo zajeti tri glavne kamere: telefoto kamera z desetimi megapiksli, ki omogoča trikratno optično povečavo, širokokotna kamera s 50 megapiksli in ultraširokokotna z 12 MP. Kamera za selfije na zunanjem zaslonu omogoča 10 MP, na spodnjem delu notranjega zaslona pa je še ena s 4 MP.

Samsung Galasy Z Fold5 je zasnovan tako, kot v vsakdanjem življenju zlagate vse od knjig do denarnic. | Foto: Samsung Samsung Galasy Z Fold5 je zasnovan tako, kot v vsakdanjem življenju zlagate vse od knjig do denarnic. Foto: Samsung

Če zaslon odprete, ta deluje tudi kot ogromno iskalo kamere in vam omogoča predogled celotnega prizora, medtem ko vaš "model" na zunanjem zaslonu prav tako lahko vidi točno to, kar vidite vi. Z aplikacijo Expert RAW za urejanje fotografij in posnetkov boste postali pravi mojster fotografije in nikakor ne smete pozabiti tudi na čudovite nočne fotografije, saj Samsung Galaxy Z Fold5 tudi pri šibkih svetlobnih pogojih opravlja izjemno fotografsko delo.

Prihodnost je prepogljiva

Zložljive naprave so pionirji novih zaslonskih tehnologij, ki obljubljajo še več prelomnih napredkov v prihodnjih letih. | Foto: Samsung Zložljive naprave so pionirji novih zaslonskih tehnologij, ki obljubljajo še več prelomnih napredkov v prihodnjih letih. Foto: Samsung

Revolucionarna, že peta generacija prepogljivih pametnih telefonov Samsung Galaxy Z Fold5 je popolna za vse uporabnike – z njim bodo več kot zadovoljni podjetniki, nadobudni kreativci, igričarji, filmski navdušenci in navijači, saj omogoča preprost dostop do predstavitev, preglednic, dizajnov, zapiskov in videomateriala - vedno imate lahko vse to s seboj na poti, ne da bi morali prenašati še druge naprave.

Nov vrhunec: Izjemno vzdržljiva baterija

Samsung Galasy Z Fold5 | Foto: Samsung Foto: Samsung

Zaradi vrhunskega procesorja bo baterija z zmogljivostjo 4.400 miliamperskih ur v vašem novem Samsung Galaxy Z Fold5 zdržala kar do 73 ur poslušanja glasbe in do 21 ur predvajanja videoposnetkov. To je več kot dovolj za ves dan intenzivnega dela in zabave. Vprašanje je, ali tudi vi zdržite toliko.

 

Odločite se zdaj: nakup Samsung Galaxy Z Fold5

En nakup, dva super izdelka: Kako do darila Samsung?

Samsung Galasy Z Fold5 | Foto: Samsung Foto: Samsung

Od 12. 10. do 12. 11. 2023 vas Samsung razveseljuje z izjemno ponudbo:

Ob nakupu naprave iz serije Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 ali Z Fold5 vas čaka darilo Galaxy S21 FE.

Ob nakupu pametne ure iz nove serije Galaxy Watch6 pa za darilo dobite tablični računalnik Galaxy Tab A8.

Več informacij

Ne spreglejte