Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
13. 10. 2023,
13.29

Osveženo pred

6 mesecev, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Galaxy S21 FE pametni telefon Galaxy Z Fold5 Galaxy Z Flip5 Galaxy S23 Samsung PR članek

Petek, 13. 10. 2023, 13.29

6 mesecev, 1 teden

Kupi enega, razveseli dva – jesenska ponudba, ki je ne smete zamuditi

Nova doba ustvarjanja vsebin

Oglasno sporočilo
SLO-NationalPromotionQ4-KV-S21FE-H-Open-File_1200X800 | Foto Samsung

Foto: Samsung

V današnji digitalni dobi smo priča neprestanim spremembam in napredku, ki so omogočili nove načine ustvarjanja vsebin. Ključna tehnološka inovacija, ki je preoblikovala naš pristop k ustvarjanju vsebin, je prihod prepogljivih pametnih telefonov, kot je Samsung Galaxy Z Flip5. Ta naprava omogoča izvajanje ustvarjalnih projektov kjerkoli in kadarkoli.

Ustvarjanje vsebin je trend

Ustvarjanje vsebin je postalo prava strast. Zdi se, da smo postali bolj ustvarjalni in zavzeti za ustvarjanje najrazličnejših vsebin. Ampak kaj pravzaprav pomeni ustvarjanje vsebin? To je proces, v katerem posamezniki ali skupine ustvarjajo različne vrste medijskih vsebin, da izrazijo ideje, posredujejo informacije, se zabavajo ali poučujejo. Ta koncept je postal še posebej pomemben v digitalni dobi, kjer so spletne platforme omogočile ustvarjalcem, da svoje vsebine delijo s širšim občinstvom po vsem svetu.

103_Galaxy_flip5_family_ocean_greenlavendercreamgraphite_LI | Foto: Samsung Foto: Samsung

Ustvarjanje vsebin je razširjeno in raznoliko področje, ki vključuje številne dejavnosti, kot so:

  • Bloganje: Blogerji pišejo besedilne vsebine na svojih spletnih dnevnikih ali blogih. To je odličen način za izražanje mnenj, pripovedovanje zgodb, informiranje o določenih temah ali povezovanje s sledilci.
  • Fotografija: Fotografi ustvarjajo vizualne vsebine s pomočjo fotoaparatov ali pametnih telefonov. Fotografije se lahko delijo na spletnih platformah, kot sta Instagram in Flickr.
  • Videoprodukcija: Videografi ustvarjajo videovsebine, ki segajo od krajših videoposnetkov za družbena omrežja do daljših dokumentarnih filmov ali vlogov na YouTubu.
  • Avdioprodukcija: Ljudje ustvarjajo avdiovsebine v obliki podkastov, glasbenih skladb ali zvočnih učinkov za filme in igre.
  • Grafika in oblikovanje: Grafični oblikovalci ustvarjajo vizualne elemente, kot so plakati, oglasi, logotipi in grafike za spletne strani.
  • Spletna vsebina: Pisanje besedil in oblikovanje vsebin za spletne strani, družbena omrežja, e-trgovino in druge spletne platforme je bistveno za privabljanje občinstva.
  • Družbeni mediji: Ustvarjalci vsebin ustvarjajo zabavne, informativne ali navdihujoče objave na družbenih omrežjih, kot so Facebook, Twitter, Instagram in TikTok.

Za ustvarjanje potrebujemo tudi pravo napravo

Galaxy Z Flip5 je vrhunska naprava, ki združuje estetiko, zmogljivost in praktičnost. S svojimi kompaktnimi oblikami se prilega dlani uporabnika, zlahka zdrsne v žep ali torbo, kar omogoča, da jo vedno nosite s seboj. Poleg tega je na voljo v različnih barvah, kot so mentol zelena, grafitna, sivka in kremna, kar vam omogoča, da izberete tisto, ki najbolj odraža vaš slog.

Vendar ni zgolj zunanji videz tisti, zaradi katerega je Galaxy Z Flip5 tako edinstven. Večji zunanji zaslon ne izboljšuje le estetskega vidika, temveč prinaša tudi izboljšano interakcijo in navigacijo. Impresiven zunanji zaslon meri kar 8,6 centimetra (3,4 palca), telefon pa je opremljen z na novo zasnovanim prepogljivim tečajem, kar omogoča, da se zloži v kompaktno obliko, primerno za nošenje v žepu, hkrati pa zagotavlja takojšen dostop do informacij. Ne glede na to, ali preverjate sporočila, vremensko napoved ali opravljate druge naloge, je zunanji zaslon vedno pripravljen na akcijo. S tem vam omogoča dostop do ključnih informacij brez potrebe po odpiranju telefona.

Poleg tega vam nova nadzorna plošča za predvajanje omogoča, da upravljate svoje medijske vsebine z več gumbi na dosegu prstov, kar vam omogoča še večjo kreativno svobodo.

088_Galaxy_flip5_hands-on_ocean_green_LI | Foto: Samsung Foto: Samsung

Galaxy Z Flip5 je zasnovan tako, da ga lahko prepognete in uporabljate pod različnimi koti. To omogoča, da vse, od fotografiranja do videoklicev, postane bolj udobno in priročno. Eden od vrhuncev Galaxy Z Flip5 je FlexCam – kamera, ki vam omogoča, da hitro in enostavno zajamete edinstvene trenutke. S preprostim dotikom na zunanji zaslon lahko vklopite aplikacijo kamere, prilagodite nastavitve in zajamete fotografijo, vse to brez odpiranja telefona. To pomeni, da boste vedno pripravljeni, da posnamete nepozabne trenutke, ne glede na to, kje se znajdete. Z nočno kamero 4K pa lahko dosežete vrhunsko kakovost fotografij tudi v slabih svetlobnih pogojih.

085_Galaxy_flip5_hands-on_ocrean_green_LI | Foto: Samsung Foto: Samsung

Nova doba ustvarjanja vsebin je tukaj in s prepogljivim telefonom Samsung Galaxy Z Flip5 boste v prvih vrstah pri raziskovanju inovacij ter ustvarjanju nečesa čisto novega. Ne glede na to, ali gre za fotografiranje, snemanje videoposnetkov, ustvarjanje vsebin za družabna omrežja ali izdelavo projektov za delo ali šolo, je Galaxy Z Flip5 naprava, ki bo spremenila način, kako razmišljate o ustvarjanju vsebin.

Kupi enega, razveseli dva

V posebni promociji lahko zdaj kupci ob nakupu pametnega telefona Galaxy S23 serije ali Galaxy Z Flip5 ali Galaxy Z Fold5 prejmejo telefon Galaxy S21 FE. V jesenski posebni promociji pa je tudi serija Galaxy Watch6, kjer lahko za darilo prejmete tablico Galaxy Tab A8. Akcija traja od 12. oktobra do 12. novembra 2023 ali do porabe zalog daril. Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung.

SLO-NationalPromotionQ4-KV-main-H-Open-File | Foto: Samsung Foto: Samsung

Naročnik oglasnega sporočila je SAMSUNG. 

Ne spreglejte