Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 8. 2023,
14.11

Osveženo pred

8 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Samsung PR članek

Sreda, 23. 8. 2023, 14.11

8 mesecev

Pametna ura za dobro počutje – raziskali smo uporabne funkcije ur Samsung Galaxy Watch6 serije

Oglasno sporočilo

V svetu, v katerem je tehnologija vključena v vse vidike našega življenja, je Samsung pionir, ki nenehno premika meje inovacij in oblikovanja. Z najnovejšo izdajo, Galaxy Watch6 serijo, je podjetje ponovno dokazalo svojo zavezanost izboljšanju uporabniške izkušnje in spodbujanju splošnega dobrega počutja. Poglobimo se v funkcije teh izjemnih pametnih ur in odkrijmo, kako so postale nepogrešljive spremljevalke v naših prizadevanjih za boljše zdravje in bolj optimiziran življenjski slog.

Samsung | Foto: Samsung Foto: Samsung

Inovativne funkcije za zdravje in fitnes

Galaxy Watch6 serija se ne odlikuje le po estetiki in prilagajanju, temveč je tudi napredna spremljevalka za zdravje in telesno pripravljenost. S številnimi vrhunskimi senzorji zagotavljajo celovit vpogled v zdravje. Spremljanje srčnega utripa, sledenje ravni kisika v krvi in analiza spanja so le nekatere od funkcij, ki uporabnikom omogočajo boljše razumevanje njihovega počutja, med drugim zaznavanje nerednih srčnih utripov.

Serija je enako spretna tudi na področju telesne dejavnosti. Ne glede na to, ali ste navdušeni tekač, oboževalec joge ali preprosto želite živeti bolj aktivno, te ure poskrbijo za vse. Ponujajo sledenje v realnem času, treniranje in prilagojene vpoglede, ki vam bodo pomagali doseči mejnike telesne pripravljenosti. Vgrajeni GPS zagotavlja natančno sledenje vašim dejavnostim na prostem, medtem ko vodoodporna zasnova pomeni, da lahko uro nosite tudi med intenzivno vadbo ali plavanjem.

Samsung | Foto: Samsung Foto: Samsung

Boljše počutje se začne z boljšim spancem

Spanje je ravno tako temelj dobrega počutja in ura Galaxy Watch6 serije ga jemlje resno. S poglobljenim vpogledom v spanje zagotavlja celovito razumevanje vzorcev spanja, vključno z oceno spanja, doslednostjo spanja in prilagojenimi sporočili o spanju. Vendar se pri tem ne ustavi – ta ura ponuja motivacijsko svetovanje o spanju, pri čemer spremlja vaše spalne navade in zagotavlja redne analize. V povezavi z aplikacijo SmartThings ura poskrbi za boljši počitek in pripravi tudi vaše domače okolje tako, da na vseh ostalih povezanih napravah vključi način spanje. Z novim senzorjem Invisible LED poskrbi, da ura ne oddaja moteče svetlobe med nočnim počitkom. Z vsem tem ustvari spanju prijazno okolje, ki zagotavlja, da se zbudite sveži in pripravljeni na dan.

Ura po meri

Vsak posameznik je edinstven in Galaxy Watch6 serija sprejema to raznolikost, saj ponuja vrsto možnosti prilagajanja. Na voljo so raznoliki paščki za uro, ki jih je mogoče preprosto zamenjati z enim klikom in zagotavljajo čudovito priložnost, da uro uskladite s svojim splošnim videzom. Na voljo sta tudi dva nova paščka, in sicer udoben pašček iz tkanine, ki je kot nalašč za sledenje spanju, in eleganten hibriden usnjen pašček z notranjostjo odporno proti potu. Te možnosti uporabnikom omogočajo, da svojo uro spremenijo v popoln dodatek za vsako priložnost.

Za nadaljnjo personalizacijo in čim boljši izkoristek novega in večjega zaslona Samsung predstavlja izbor čudovito oblikovanih številčnic ure. Od prikaza najljubših fotografij do spremljanja vašega spanca ali ciljev glede telesne pripravljenosti in celo dodajanja igrivih 3D-animacij – izbire so praktično neskončne.

Samsung | Foto: Samsung Foto: Samsung

Optimizirana zmogljivost

Pod ohišjem ure Galaxy Watch6 serije je izjemna zmogljivost. Procesor Exynos W930 in 2 GB pomnilnika omogočata, da so interakcije z aplikacijami bolj gladke in odzivne. Zmogljivejša baterija v kombinaciji z možnostjo hitrega polnjenja poskrbi, da ne ostanete brez energije podnevi in ponoči. Zmogljivejša baterija, vgrajena v Galaxy Watch6 serijo, je zasnovana tako, da zdrži celoten dan, ne glede na vaše aktivnosti. In če se vam mudi, vas bo razveselil podatek, da je hitro polnjenje na voljo, kar pomeni, da boste v hipu znova pripravljeni na vse izzive.

Optimiziran življenjski slog

Ure Galaxy Watch6 serije niso le privlačne, temveč tudi pametne in se brezhibno povezujejo s širšim ekosistemom Samsung, naj gre za pametni telefon ali druge pametne naprave. Do obvestil, klicev in sporočil lahko priročno dostopate na zapestju, zato vam ni treba nenehno segati po telefonu. Poleg tega ure ponujajo različne aplikacije in storitve, ki skrbijo za različne vidike vašega življenja, od produktivnosti do zabave.

V svetu, v katerem sta personalizacija in optimizacija pomembni, se Samsung Galaxy Watch6 serija kaže kot idealna spremljevalka na poti do boljšega počutja. S pametno uro na zapestju ne spremljate le časa, temveč tudi svoje življenje in športne ter zdravstvene navade. Zakaj bi se torej zadovoljili z običajnim, če lahko svoje zapestje okrasite z izjemnim? Izboljšajte svoje življenje s Samsung Galaxy Watch6 serijo še danes.

Samsung | Foto: Samsung Foto: Samsung

Pametne ure Samsung Galaxy Watch6 serije so v Sloveniji že na voljo v redni prodaji.

Na voljo pa so tudi ostale nove Galaxy naprave, prepogljiva telefona Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5, ki ju ob začetku prodaje spremlja tudi posebna prodajna akcija. Podrobnosti o akciji najdete na povezavah do telefonov zgoraj.

Redni prodaji so se pridružili tudi tablični računalniki Galaxy Tab S9 serije – Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ in Galaxy Tab S9 Ultra, ki poskrbijo za zabavno in udobno življenje.


Naročnik oglasne vsebine je Samsung.

Ne spreglejte