Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 11. 2011,
19.25

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Ponedeljek, 7. 11. 2011, 19.25

6 let, 7 mesecev

Planet Siol.net je dobil slovenskega spletnega oskarja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
V GZS so podelili letošnje slovenske spletne oskarje, nagrade netko za najboljšo poslovno in upravno spletno stran. Med mediji in informativni portali je slavila naša spletna stran, www.siol.net.

Netka sta poleg zmagovalcev v sedmih kategorijah dobili tudi agencija leta - to je postala ekipa podjetja Hal interactive, medtem ko je najboljša stran po izboru uporabnikov postala spletna stran www.igre123.com izvajalca in lastnika Popcom, ki je dobila 35 odstotkov vseh glasov. V kategoriji Startup produkti, ki je bila letos predstavljena prvič, je netka osvojila ekipa podjetja Teritorij s spletno stranjo oust.me.

V kategoriji Predstavitve podjetij s področij industrije, storitev, trgovine in financ je nagrado prejela stran www.kozolci-kranj.si, katere lastnik je podjetje ABCFIN, izvajalec pa Hal interactive. V kategoriji Predstavitve institucij s področij državne in javne uprave je netka prejela stran javnega zavoda Arnes www.varninainternetu.si, katere izvajalci so Rdeči oblak, Bons in Studio Tibor.

Imamo najboljšo spletno stran med mediji in informativnimi portali Med mediji in informativni portali je najbolj prepričala spletna stran družbe TSmedia www.siol.net, med spletnimi storitvami pa stran podjetja cLoovis www.moja-kosarica.si.

V kategoriji Produkti in blagovne znamke je nagrado prejela stran www.fonda.si, katere lastnik je podjetje Fonda, izvajalci pa Neostudio, Atelje Balant, Lovro Žitnik in Primož Marn. Netka za najbolj prijazno spletno vsebino za otroke je prejela stran javnega podjetja Vodovod-Kanalizacija www.cevko.si, katere izvajalec je podjetje Enki.

Nova kategorija - Startup produkti Na letošnji razpis za nagrado netko je prispelo 110 prijav, največ v kategoriji Produkti in blagovne znamke. Letošnja novost - kategorija Startup produkti - je namenjena spletnim in mobilnih produktom slovenskih startup podjetij.

Spletne strani, ki izstopajo po kakovosti Nagrado netko podeljuje Združenje za informatiko in telekomunikacije pri GZS v sodelovanju z ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo ter Centrom za varnejši internet Safe-si. Nagrada se podeljuje podjetjem, ustanovam, uradom, skupnostim in posameznikom, ki izstopajo s kakovostjo svojih spletnih strani. Netka podeljujejo od leta 1999, letošnja, že 13. nagrada netko, pa je usmerjena k povečanju kakovosti in doseganju ciljev spletnih strani.

Ne spreglejte