Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
22. 7. 2015,
9.25

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sreda, 22. 7. 2015, 9.25

6 let, 7 mesecev

Predstavljajte si: življenjski stroški se znižajo za četrtino. Kaj pa zdaj?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Kako bi se življenje spremenilo, če bi se cena življenjskih stroškov čez noč znižala za 25 odstotkov? Kaj bi si lahko privoščili za ta denar?

Vsakokrat, ko plačujemo položnice in odpiramo denarnice pri blagajnah, si želimo, da bi nas presenetila dobra novica, da so se cene življenjskih potrebščin znižale za četrtino, torej 25 odstotkov. To bi bilo skoraj tako, kot bi zadeli na loteriji.

Zamisel je mikavna in niti ni tako oddaljena, kot se zdi na prvi pogled. Vse namreč ni odvisno samo od sreče in o takšnih presenečenjih ni treba vedno samo sanjati.

Telekomunikacijska družba T-2 je stopila korak bližje slovenskim potrošnikom in jim v poletni akciji -25% za dve leti ponudila pakete T3 in T4, ki vključujejo internet, televizijo, fiksno ali mobilno telefonijo po kar za četrtino znižani ceni.

Odločitev za četrtino cenejšo naročnino za telekomunikacije je tako lahko vaš prvi korak k znižanju življenjskih stroškov. Predstavljajte si, da vam kar naenkrat za življenjske potrebščine ni več treba plačevati toliko kot do zdaj. Odprejo se vam nove dimenzije uživanja življenja, saj se vaš življenjski standard takoj dvigne na višjo raven.

Kaj to pomeni v resničnem življenju?

Kaj pa, če ...?

Izračunali smo, da – glede na to, da ima povprečno slovensko gospodinjstvo tri člane, – Slovenec letno za življenjske potrebščine namenja približno 5.600 evrov. Če bi se življenjski stroški čez noč znižali za 25 odstotkov, bi mu tako na letni ravni ostalo krepkih 1.400 evrov.

Zamislite si, da ste vi tisti srečnež, ki bi lahko na račun cenejših življenjskih stroškov zapravil to vsoto. Kaj bi storili s 1.400 evri?

Želje, ki bi jih lahko uresničili

Lahko bi končno odšli na tisto sanjsko potovanje, ki si ga že tako dolgo želite. Biseri Mehike, Indije, Daljnega vzhoda, ZDA, Evrope in Bližnjega vzhoda bi bili tako rekoč na dosegu vaše denarnice.

Že dolgo razmišljate o popolni stilski preobrazbi. Imate morda drugo službo in vaša garderoba zahteva poslovni stil? Morda pa samo koprnite po posebni obleki priznane blagovne znamke?

Motor ali moped so večne sanje številnih moških in za 1.400 evrov lahko kupite dobro ohranjen skuter.

Tudi dobra ura je zlata vredna. Razkošen izdelek ženevskih urarjev sicer stane več deset tisoč evrov, za manj zahteven okus pa se sprehodite po dobrih urarnah in si rezervirajte svoj časomer.

Sanjate o novi športni opremi ali pa bi si radi kupili čoln, morda novo opremo za smučanje, tenis, kampiranje? Narava nam ponuja neomejene možnosti. Lahko bi uživali v izbiranju opreme in pripomočkov za prosti čas.

Ne spreglejte