Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Četrtek,
8. 11. 2012,
13.19

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Četrtek, 8. 11. 2012, 13.19

8 let

Sony Xperia T najprej pri Mobitelu

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Telekom Slovenije danes prvi v Sloveniji začenja prodajo pametnega mobilnega telefona Sony Xperia T.

K prepoznavnosti najnovejšega pametnega telefona japonskega proizvajalca Sony je zagotovo prispeval tudi tajni agent 007, ki ga uporablja v svojem najnovejšem filmu. Slovenske uporabnike Sony Xperia T nagovarja z operacijskim sistemom Android 4.0 v slovenščini, moč pa mu daje dvojedrni procesor s taktom poldrugega gigaherca.

Ostra in barvita slika visoke ločljivosti Diagonala zaslona na dotik meri 11,7 centimetra (4,55 palca) in premore ločljivost 1.280 x 720 pik s 16 milijoni barv, za oster in hiter prikaz pa skrbi tehnologija Mobile BRAVIA Engine. Preprostejšo uporabo zmogljivega pametnega telefona omogoča vmesnik Timescape z bližnjicami do raznih komunikacijskih orodij.

Fotoaparat ima ločljivost 13 milijonov pik in samodejno ostrenje ter funkcije prepoznavanja obrazov, tridimenzionalnega panoramskega snemanja in širokokotnega snemanja. Snemanje videoposnetkov je v visoki (HD) ločljivosti (1.920 x 1.080 pik), vsebine na telefonu ali kar preslikavo zaslona pa je mogoče prikazati na zaslonih združljivih televizorjev.

S posluhom za glasbo Tudi pri novem modelu Xperia T ostaja Sony zvest svoji usmerjenosti h glasbi in zabavi. Funkcija WALKMAN omogoča pripravo več seznamov predvajanja skladb in povezovanje s Facebookom. Prek storitve Music Unlimited je na voljo dostop do več milijonov skladb, storitev TrackID omogoča prepoznavanje skladb. Pametni telefon Sony Xperia T v Mobitelovi ponudbi ima tudi funkcijo xLOUD, ki z uporabo grafičnega izenačevalnika prepreči popačenje zvoka pri večji glasnosti.

Poleg hitrega mobilnega prenosa podatkov prek tehnologij UMTS/HSUPA/HSDPA in WLAN (HSDPA do 42 megabitov na sekundo) mobilnik Sony Xperia T podpira še HD-govor in ponuja 16 gigabajtov pomnilnika z razširljivim spominom.

Z dodatkom ob mesečni naročnini takojšnje plačilo le en evro V Mobitelovi splošni naročniško-prodajni akciji je Sony Xperia T na voljo za 429 evrov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Pod enakimi pogoji vezave in ob izbiri dodatka 19 evrov na mesečno naročnino v času trajanja vezave (izbira NAJNAJ 19 Premium) je ob nakupu treba plačati le en evro, v tem primeru pa za uporabo storitev Mobilna TV in Integral (e-pošta) ni potrebno doplačilo.

Ne spreglejte