Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 12. 2023,
7.05

Osveženo pred

4 mesece, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Samsung pametni telefon Samsung Galaxy S23 FE PR članek

Ponedeljek, 18. 12. 2023, 7.05

4 mesece, 1 teden

Praznična zgodba

Ujemite čarobnost božiča s Samsung Galaxy S23 FE

Oglasno sporočilo
Galaxy S23 FE KV_1200x800 | Foto Samsung

Foto: Samsung

Na božični večer, ko ulice krasijo utripajoče lučke, zrak pa je napolnjen s toplino prazničnega veselja, se znajdete na misiji, da v objektiv kamere svojega pametnega telefona ujamete očarljive trenutke. Opremljeni s telefonom Samsung Galaxy S23 FE se z nami odpravite na pot, kjer vam razkrijemo skrivnosti snemanja najlepših božičnih fotografij in videoposnetkov.

Tukaj je pet čarobnih nasvetov in trikov, ki vam jih razkrivamo:

1. Izkoristite zlato uro

Ko se sonce poslovi in se nebo spremeni v platno toplih barvnih odtenkov, izkoristite zlato uro. Objektiv z visoko ločljivostjo 50 MP telefona Galaxy S23 FE ujame bistvo tega čarobnega časa in praznične prizore odene v zlati sijaj.

2. Osvetlitev s čarobnimi lučkami

V božičnem času vse kotičke krasijo lučke in okraski. Izkoristite jih. Funkcija Nightography telefona Galaxy S23 FE zagotavlja jasne selfije in portrete v realističnih barvah, tudi v mehkem soju utripajočih lučk.

3. Ujemanje najdragocenejših trenutkov

Včasih je najbolj dragocene spomine najtežje ujeti. Z napredno digitalno stabilizacijo slike (VDIS) in optičnim stabilizatorjem slike (OIS) lahko s telefonom Galaxy S23 FE spontane trenutke zajamete s kristalno čistostjo in tako ohranite pristnost praznovanja.

4. Profesionalni način za profesionalne rezultate

Izboljšajte svojo fotografsko igro s profesionalnim načinom na telefonu Galaxy S23 FE. Prilagodite hitrost zaklopa, zaslonko, ISO in še več po svojih željah ter tako spremenite običajne posnetke v mojstrovine profesionalne kakovosti. Kamera postane vaša umetniška paleta, vsak posnetek pa ustvarjalna poteza.

5. Urejajte kot profesionalec

Svoje posnetke spremenite v prave umetnine z orodji za urejanje Galaxy S23 FE, ki jih poganja umetna inteligenca. Aplikacija Pomočnik za kamero vam omogoča svobodno prilagajanje posnetkov, tako da je vsaka fotografija in videoposnetek edinstven izraz vašega prazničnega veselja.

Galaxy S23 FE_photo 1 | Foto: Samsung Foto: Samsung

Če boste uporabili te nasvete in trike, se bo vaš božični album začel razvijati kot knjiga zgodb o prazničnih čudežih. A tej zgodbi je treba dodati še en očarljiv element – pametni telefon Samsung Galaxy S23 FE.

Galaxy S23 FE: Tehnična pravljica v vašem žepu

Naj bo v središču vaše praznične pustolovščine Galaxy S23 FE, pametni telefon, ki s svojim ikoničnim dizajnom ne uteleša le popolnega sloga, temveč je tudi zelo funkcionalen. Novo oblikovanje z lebdečo kamero in vrhunska obdelava, ki ga varuje in mu omogoča odpornost na vodo in prah IP68, bosta vašim fotografskim izzivom dodala pridih elegance.

Samsung Galaxy S23 FE (11) | Foto: Samsung Foto: Samsung

Baterija telefona s 4500 mAh se skupaj z zmogljivim procesorjem in napredno tehnologijo hlajenja izkaže za junaka vseh prazničnih dni in noči, tudi tistih najdaljših. Telefon se ponaša s hitrim polnjenjem, tekočim igranjem mobilnih iger in izjemno gladkim 16,2-centimetrskim (6,4-palčnim) dinamičnim zaslonom AMOLED 2X, ki bo oživili vaše božične spomine ter poskrbel, da bo vsaka podrobnost živa in očarljiva.

Ta pametni telefon se bo izkazal za čarobno palico s svojimi profesionalnimi funkcijami kamere, sposobnostjo urejanja in trajnostno zasnovo ter bo običajne trenutke spremenil v izjemne spomine. Naj bodo vaše fotografije za letošnji božič tako očarljive kot praznični čas, vaša zgodba pa naj se pripoveduje skozi objektiv kamere pametnega telefona Galaxy S23 FE.

Naročnik oglasnega sporočila je SAMSUNG. 

Ne spreglejte