Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
8. 11. 2022,
19.44

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,57

23

Natisni članek

Gašpar Gašpar Mišič Srečko Savič

Torek, 8. 11. 2022, 19.44

1 leto, 6 mesecev

Mišičev kandidat za svetnika divjal po Obali in ogrožal druge udeležence v prometu #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,57

23

Na družbenih omrežjih je zakrožil posnetek, kako kandidat za piranskega občinskega svetnika Srečko Savič, ki kandidira na Listi Gašparja Gašparja Mišiča, z avtomobilom brez registrskih oznak divja po Obali in s prehitro, neodgovorno vožnjo ogroža sebe in druge udeležence v prometu. Za Regional se je odzval Mišić, ki je ravnanje svojega kandidata obsodil in ga pozval k javnemu opravičilu, kar je Savič tudi storil. 

"Nisem Boris Popovič, nisem Sandi Čeligo, nisem Norbedo, nisem vsi ti nesposobni. Sem Savič, Srečko, in zdaj vam bom pokazal, kaj znam," na začetku posnetka pove Savič, kandidat za piranskega mestnega svetnika, ki kandidira na Listi Gašparja Gašparja Mišića.

Posnetek razkriva, kako Savić z avtomobilom zastava 101 brez registrskih oznak in brez uporabe varnostnega pasu divja po Obali, prehiteva in vozi med pešci in kolesarji ter z nevarno vožnjo ogroža sebe in druge udeležence v prometu. 

Neodgovorno početje Saviča snema sopotnik, posnetek pa so najprej objavili na Facebookovi strani Gibanje Portorož, a so ga že odstranili. Je pa posnetek delil eden od uporabnikov Facebooka. 

Mišič ostro obsodil ravnanje svojega kandidata

Ljudje so zgroženi, na Savičevo neodgovorno ravnanje se je za Regional odzval tudi županski kandidat Mišič. "Osupli smo nad nepremišljenim ravnanjem Srečka Saviča in ga najostreje obsojamo. Težko razumemo, kako se je takšno neodgovorno dejanje sploh lahko zgodilo, saj je povsem nesprejemljivo in v nasprotju z našimi temeljnimi vrednotami in prizadevanji. Srečka Saviča smo o svojem stališču že obvestili ter ga pozvali k javnemu opravičilu. Pričakujemo, da bo to tudi storil," je po poročanju omenjenega medija zapisal Mišič. 

Savič: Javno se opravičujem in svoje dejanje obžalujem 

Savič je upošteval poziv in se javno opravičil: "Srečko Savič se javno opravičujem in svoje dejanje obžalujem ter vse kritike sprejmem z obljubo, da se ne bo več zgodila takšna ali podobna nepremišljenost. Posnetek ni nastal za javno objavo, zato toliko bolj obžalujem svoje nepremišljeno dejanje."

Aleš Bržan
Novice Anketa Dnevnika: Bržan v Kopru na dobri poti k novemu županskemu mandatu
Gašpar Gašpar Mišič
Novice Gašpar Gašpar Mišič brez slabih 760 tisočakov odpravnine
Gašpar Gašpar Mišič
Novice Ovadbo proti Gašparju Mišiču zaradi spolnega nadlegovanja ovrgli
Ne spreglejte