Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 8. 2016,
8.45

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča DOBA Fakulteta

Foto: DOBA Fakulteta, Thinkstock

Natisni članek

advertorial online študij izobraževanje DOBA Fakulteta

Torek, 23. 8. 2016, 8.45

2 meseca, 2 tedna

Kaj v vaše poslovno življenje lahko prinese diploma?

Vsebino omogoča DOBA Fakulteta

Foto: DOBA Fakulteta, Thinkstock

online študij | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Da študij in diploma prinašata napredovanje in višjo plačo, ocenjujejo tudi delodajalci tistih, ki so se odločili za študij nekoliko pozneje – ko so že zaposleni.

V uspešnih podjetjih cenijo nenehen razvoj in izobraževanje zaposlenih. Pri odločanju za izobraževalne ponudbe pa so zaposleni zelo pazljivi, saj želijo izbrati res najboljše. Največja fakulteta v Sloveniji za izvajanje online študija DOBA Fakulteta je tudi letos anketirala delodajalce svojih diplomantov, saj so s tem skušali ugotoviti, kako pomembna so za opravljanje dela posamezna znanja in kompetence, ki so jih njihovi zaposleni pridobili med študijem.

Najbolj iskana kompetenca: aktivno delovanje v svojem okolju

Proaktivnost, socialne veščine in kreativnost - to so veščine, ki navdušujejo delodajalce. | Foto: Thinkstock Proaktivnost, socialne veščine in kreativnost - to so veščine, ki navdušujejo delodajalce. Foto: Thinkstock

Najvišje so delodajalci ocenili kompetenco podjetnost in proaktivnost – sposobnost aktivnega delovanja v svojem okolju.

Zelo visoko ocenjujejo socialne in osebnostne kompetence – timsko delo, delo v različnih poslovnih okoljih, mreženje ipd.

Visoko pa so ocenili še inovativnost in kreativnost ter vodstvene spretnosti. Te ocenjujejo nadpovprečno, zato tudi ne preseneča podatek, da je večina delodajalcev zapisala, da je njihovemu zaposlenemu diploma prinesla napredovanje, višjo plačo ali stimulacijo oziroma so jih prerazporedili na delovno mesto, za katerega so si pridobili izobrazbo.

Anketa: Kako vidite možnost napredovanja svojih zaposlenih po diplomi? (Vir: Anketiranje delodajalcev študentov in diplomantov DOBA Fakultete, april 2016)  | Foto: Anketa: Kako vidite možnost napredovanja svojih zaposlenih po diplomi? (Vir: Anketiranje delodajalcev študentov in diplomantov DOBA Fakultete, april 2016)

Svoj karierni in osebni razvoj tudi vi zaupajte DOBA Fakulteti, vodilni online fakulteti z izjemno intenzivnim osebnim odnosom.

Na DOBA Fakulteti nenehno sledijo kariernim trendom ter programe in izvajanje študija prilagajajo potrebam sodobnega poslovnega sveta. Študirali boste lahko stoodstotno online ob stalni podpori online mentorjev in drugih sodelavcev. DOBA vam pred vpisom omogoča tudi brezplačen preizkus online študija.

Več kot tisoč študentov letno, ki prihajajo iz 35 držav sveta, lahko študira v slovenskem, srbskem, hrvaškem ali angleškem jeziku. Od leta 2014 so edina visokošolska institucija v jugovzhodni Evropi z mednarodnim certifikatom kakovosti online študija UNIQUE.

Vsako leto večja izbira online programov

Odločitev za pravi študij ali nadaljevanje študija je pomembna življenjska odločitev. | Foto: Odločitev za pravi študij ali nadaljevanje študija je pomembna življenjska odločitev.

Na DOBA Fakulteti lahko izbirate med online dodiplomskimi programi:

Izpolnite informativno prijavo in poslali vam bodo informacije o programu.

Online magistrski programi na DOBA Fakulteti:

Izpolnite informativno prijavo in poslali vam bodo informacije o programu.

Želite izvedeti več?

Klasični in online informativni dan: vsak teden avgusta in septembra – preverite termine.

Želite prejeti letak in informacije o programu? Izpolnite informativno prijavo že danes.

Osebno svetovanje: Vsak delovni dan – rezervirajte si termin na dogodek@doba.si.

Ne spreglejte