Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 12. 2022,
16.06

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

IMPT RobotEra Calvaria NFT kriptovalute PR članek

Ponedeljek, 12. 12. 2022, 16.06

1 leto, 4 mesece

7 najboljših NFT ponudb

Oglasno sporočilo

Predstavljamo vam kratek pregled 7 najboljših NFT ponudb za vlagatelje. Tekom članka vam bomo vsakega izmed navedenih projektov tudi podrobneje predstavili.

1. RobotEra – Nov NFT projekt, ki je v predprodaji in omogoča igralcem, da postavljajo zgradbe na lastni parceli v sklopu sveta metaverse
2. IMPT – Najboljši NFT projekt za okoljsko ozaveščene
3. Calvaria – Nov igričarski projekt, ki igralcem omogoča razpolaganje z NFT-ji, zasnovan po konceptu P2E in F2P
4. Silks – Najboljši NFT P2E ekosistem z konjskimi dirkami iz resničnega sveta
5. The Uncharted – Najboljša zbirka NFT z visokimi donosi
6. Tamadoge – Projekt z NFT-ji in šaljivim meme kripto kovancem ter čedalje bolj priljubljeno zbirko OpenSea
7. Cocky – Ekskluzivni klub za privržence NFT, ki vlagateljem zagotavlja dostop do prvovrstnih glasbenih dogodkov

1. RobotEra 

RobotEra je kripto projekt, ki vam v zameno za igranje podarja lepe nagrade, hkrati pa lahko igralci nakupujejo in gradijo unikatne NFT avatarje svojih robotov in ozemlje v svetu metaverse z orodji po meri. Ustvarjanje in prodaja NFT-jev sta dva načina, kako lahko zaslužite z igranjem te igre, pri tem pa je eden od pogojev lastništvo izvornega žetona TARO.

V igri imajo igralci nalogo obnoviti planet Taro, kar naredijo z nakupom zemlje v svetu metaverse, ki jo kasneje obogatijo z infrastrukturo. Igra igralcem omogoča rudarjenje mineralov, gradnjo hiš in oddajanje prostora na oglaševalskih panojih, vendar morajo imeti v lasti robote, če želijo monetizirati svojo zemljo.

Skriptni jezik ima nekoliko omejitev, vendar pa podpira elemente fizike, 3D prizore, zvok in več, kar vam nudi vse potrebno za izkoriščanje zemlje, ki si je lastite. Sčasoma bo dobila še večjo uporabno vrednost, igralci pa bodo lahko prosto gradili tisto, kar se jim najbolj poželi v odprtem svetu metaverse.

Druga lastnost, ki loči igro RobotEra od svoje konkurence, so bogate nagrade, katere si igralci lahko prislužijo z igranjem. Igralci si lahko prislužijo nagrade z gojenjem svetih dreves, prodajo NFT-jev in vlaganjem v žetone TARO. Vse od navedenega so načini, s pomočjo katerih lahko igralci pomagajo rekonstruirati planet Taro.

Obiščite naše najboljše NFT priporočilo še zdaj!

2. IMPT

IMPT je okolju prijazen protokol, katerega cilj je pomagati v boju proti globalnemu segrevanju in podnebni krizi z omogočanjem trgovanja z ogljičnim dobropisom, dostopnim prav vsem.

Projekt omogoča lastništvo NFT-jev s pomočjo sistema žetonov ogljičnega dobropisa, ki jih lahko nato prodate, obdržite kot dolgoročno naložbo ali umaknete iz ponudbe. Ko uporabnik porabi ogljični dobropis, bo v zameno prejel edinstven NFT, s katerim je mogoče trgovati.

Bloomberg ocenjuje, da bo obvezni trg do konca leta 2030 vreden do 100 milijard dolarjev, vložki pa se bodo povzpeli z eksponentno rastjo, zaradi česar bodo žetoni IMPT med najboljšimi kriptovalutami, katerim bo v prihodnje skokovito narasla cena.

V okviru projekta so bila uspešno vspostavljena številna partnerstva z več kot 10.000 trgovinami, vključno s podjetji kot sta Microsoft in Amazon, kar kupcem omogoča, da si z nakupovanjem prislužijo žetone IMPT.

Več o IMPT.

3. Calvaria

Calvaria je nova strateška igra z borilnimi kartami, ki je v nenehnem razvoju, da bi pritegnila množični dotok igralcev, tako manj kot bolj resnih, ki se zanimajo za blockchain projekte. V njeni vodilni strateški strateški igri z borilnimi kartami, Duels of Eternity, si igralci lahko sestavijo svoj lastni kupček kart ter se preizkusijo v poznavanju igre, najboljših strategij in vsem, kar jim lahko pomaga na poti do zmage v igri proti drugim igralcem.

Vsaka karta, ki je v lasti igralcev, je samosvoj NFT, ki omogoča svobodno gospodarjenje bodisi v obliki kupovanja, prodaje ali nadgradenj na odprtem trgu.

Vendar pa ima igra številne funkcije, ki jo postavljajo pred svoje tekmece v žanru, saj je v 3D in vključuje celovito zgodbovno kampanjo za enega igralca, v kateri si lahko prislužite karte, uporabne v drugih načinih igre.

Obiščite predprodajno stran igre Calvaria še zdaj!

4. Silks 

Silks je virtualni svet, v katerem lahko igralci izkusijo vznemirjenje in si prislužijo nagrade, ki jih prinaša posedovanje dirkalnega konja. To je prvi metaverzum, ki podpira igranje za zaslužek (P2E), ki je identičen odsev resničnih čistokrvnih konjskih dirk.

Poglavitni koncept igre je lastništvo NFT-jev najhitrejših čistokrvnih dirkalnih konj iz resničnega sveta. Zato je moč trditi, da projekt »temelji na izvedenih finančnih instrumentih«, ker NFT-ji izhajajo iz resničnih čistokrvnih konjev.

Igra spada v kategorijo P2E, saj si lahko prislužite nagrade v metaverzumu Silks, če si lastite NFT dirkalnega konja, ki zmaguje na dirkah v resničnem svetu. Poleg tega ste dodatno nagrajeni, če vaš dirkalni konj ustvari potomce v resničnem svetu.

Celoten ekosistem vsebuje naslednje NFT-je;

  • Avatarji Silks – Uporabljajo se za dostop do metaverzuma in sodelovanje v ekosistemu.
  • Konji Silks – Identične 1:1 replike resničnih čistokrvnih dirkalnih konj.
  • Ozemlje Silks – 202.500 hektarjev virtualnih zemljišč v metaverzumu, ki jih lastniki dirkalnih konj lahko kupijo za gradnjo hlevov in domov.
  • Hlevi Silks – Uporabljajo se za NFT staking konjev in pridobivanje nagrad.

Za sodelovanje v metaverzumu Silks, morajo igralci kupiti NFT avatar Silks. Ti avatarji so digitalne uniforme, ki predstavljajo identiteto vsakega lastnika dirkalnega konja.

Kupite avatar Silks še danes.

5. The Uncharted

Naslednji projekt na našem seznamu je The Uncharted. Ta zbirka 21.000 NFT-jev je prva svoje vrste in premošča vrzel med TradFi and Web3 z uporabo inovativnega pristopa ter svojo živahno temo. Za razliko od večine novodobnih projektov NFT, The Uncharted svojim uporabnikom prinaša resnične donose.

Ves prihodek, ustvarjen s prodajo zbirke, gre v kapitalski sklad XETA (XCF), v ozadju katerega tečejo napredni in varni algoritmi HFT (High-Frequency Trading). Dejstvo, da sklad vodi ekipa izkušenih trgovcev z več kot desetletji izkušenj, zgovorno priča o njegovi donosnosti.

Kako karkoli od navedenega koristi vlagateljem? Pomnite, da bo odstotek dobička, ustvarjenega iz sklada, tri leta vsako četrtletje prenesen vsem imetnikom NFT-ja. Pričakuje se, da bo sestavljena struktura sklada sčasoma povečala donose. Po treh letih bo sklad razdeljen med imetnike NFT in The Uncharted LTD. Vendar pa lahko svoj NFT kadar koli prodate na zunanjem trgu, saj nimajo obdobja, med katerim bi bil zaklenjen.

Obiščite The Uncharted.

6. Tamadoge 

Naše naslednje priporočilo za najboljši projekt NFT, ki je na voljo vlagateljem, je Tamadoge. Tamadoge je kripto projekt, narejen po konceptu “igraj za zaslužek” (P2E), kjer igralci lahko koristijo svoje NFT-je za udejstvovanje v virtualnem ekosistemu.

Tamadoge (TAMA) je izvorna kriptovaluta in uporabni žeton Tamaverse – platforme, kjer si igralci s sodelovanjem lahko prislužijo lepe nagrade. Glavna značilnost te platforme “igraj za zaslužek” (P2E) so hišni ljubljenčki Tamadoge – edinstveni avatarji psov, ki jih je mogoče kupiti, vzrejati, pa tudi trgovati z njimi v svetu Tamaverse.

V načrtu je, da se bodo ljubljenčki iz 3D oblike prelevili v obogateno resničnost in tako prešli v pravi svet. To se bo zgodilo, ko bo izdana aplikacija, ki bo igralcem omogočala, da raziskujejo in lovijo s svojimi NFT-ji.

Kupite redke NFT-je Tamadoge še zdaj!

7. Cocky 

Če ste ljubitelj glasbe in redno obiskujete glasbene koncerte je Cocky nedvomno projekt, ki vas bo kot vlagatelja v NFT projekte utegnil zanimati. Cocky je ekskluzivni klub za ljubitelje NFT-jev, ki vsem svojim članom omogoča dostop do vrhunskih glasbenih dogodkov.

Dogodki, ki bodo gostovani v okviru platforme Cocky, obljubljajo edinstveno izkušnjo za vse lastnike NFT-jev. Kot vstopnico za dogodke boste morali kupiti enega od Cocky Can NFT-jev. 

Poleg tega je ekipa svojim NFT-jem ustvarila edinstveno uporabno vrednost, funkcionalnost, ki so jo poimenovali Mutations. Te mutacije so predstavljene v obliki žiga, ki se pojavlja v ozadju vašega NFT. Žigi so podobni tistim, ki jih prejmete v svoj potni list, ko potujete v tujino. Imetniki NFT si lahko prislužijo mutacije z obiskovanjem dogodkov in sodelovanjem v ekosistemu. Ko se na določenem NFT-ju pojavi več mutacij, postane bolj dragocen, saj imetnikom omogoča, da o dogodkih pišejo svojo zgodbo.

Poglavitna tema vseh dogodkov v zvezi s projektom Cocky bo elektronska glasba na prestižnih lokacijah, kar bo vsem imetnikom zagotovilo izjemno izkušnjo. Zlasti bodo dogodki organizirani na nekonvencionalnih lokacijah, posebna pozornost pa bo namenjena pokrajini, zgodovini in kulturi posamezne lokacije.

Če imetnik NFT-ja prejme vstopnico in se dogodka ne more udeležiti, jo ima možnost prodati na odprtem trgu. Kot dodaten bonbonček so le imetniki žetonov Cocky upravičeni do nakupa vstopnic na trgu iz druge roke.

Obiščite Cocky še danes.

Najboljše NFT ponudbe za vlagatelje – zaključna misel

Predstavili smo vam najboljše projekte NFT, pri čemer smo pregledali najboljše zbirke in vam pokazali, kako lahko še danes svoja sredstva vložite v NFT-je. Ker se čedalje več odmevnih imen odloča za gospodarjenje z NFT-ji v takšni ali drugačni obliki, še nikoli ni bil boljši čas za pametno naložbo in izkoriščanje tega potencialno donosnega trenda.

Med novejšimi NFT-ji, ki jih je mogoče kupiti, priporočamo RobotEra, ki je pravkar pričela s predprodajo žetonov ter svojim uporabnikom omogoča nakup in izdelavo robotskih NFT-jev po meri in nakup zemlje, vse od česar lahko najprej monetizirate in nato prodate.

Obiščite RobotEra še danes.

Naročnik oglasne vsebine je Finixio Ltd. 

Ne spreglejte