Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
17. 11. 2011,
16.40

Osveženo pred

7 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

podjetništvo

Četrtek, 17. 11. 2011, 16.40

7 let, 2 meseca

Dnevi podjetništva v znamenju krepitve specializiranih znanj

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Dnevi podjetništva so minili v znamenju krepitve specializiranih znanj s področja poslovnega okolja, tehnologije, marketinga in internacionalizacije.

Z dogodkom je Slovenija obeležila svetovni teden podjetništva, prireditev pa so organizirali Tehnološki park Ljubljana, podjetje Data in zunanje ministrstvo.

Namen delavnic je med drugim krepitev podjetniške kulture Direktor Tehnološkega parka Ljubljana Iztok Lesjak je ob otvoritvi tridnevnih podjetniških dni izpostavil, da "so v 15-letni zgodovini Tehnološkega parka Ljubljana dodobra spoznali potrebe podjetij", in dodal, da je namen prireditve oz. njenih 15 podjetniških delavnic krepitev podjetniške kulture, promoviranje podjetniške poti in prenos novosti s področja podjetništva.

Na otvoritvenem dnevu več kot 200 udeležencev Ponedeljkovega otvoritvenega dne se je udeležilo več kot 200 udeležencev, ki so se seznanili predvsem s ključnimi informacijami o stroških, procesih in inoviranju v podjetju, strateškim načrtovanjem, elektronskim poslovanjem in predstavljanjem ter prodajo izdelkov in storitev.

Delavnice v sredo so potekale zlasti na temo internacionalizacije Torek je bil tematsko namenjen marketingu in inovativnim tehnologijam v podjetju, pri čemer je bil poudarek na dodatnih veščinah in znanju s področja kreditnih shem, zavarovalnih podlag, plačilnih sistemov v podjetju, spletnem poslovanju in uporabi družabnih omrežij v poslovnem procesu.

Podjetniški dnevi so se v sredo sklenili z delavnicami na temo internacionalizacije, ki so bile obarvane zlasti z aktualnimi vsebinami s področja spoznavanja ter zakonitosti globalnega trga in zaposlovanja tujcev v Sloveniji.

Skupno se je delavnic udeležilo približno 1800 obiskovalcev Ob zaključku je predstavnik podjetja Data Aleš Zevnik poudaril, kako pomembno je izboljšanje poslovnega okolja. Opozoril je še, da je izjemnega pomena tudi nudenje podpore podjetjem. Podjetje Data sicer že 20 let uspešno zagotavlja kakovostno podporno okolje za mala in srednja podjetja.

Vseh 15 brezplačnih podjetniških delavnic se je skupaj udeležilo približno 1800 prisotnih.

Ne spreglejte