Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
24. 11. 2022,
11.50

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Dash 2 Trade vlaganje kriptovaluta PR članek

Četrtek, 24. 11. 2022, 11.50

1 leto, 5 mesecev

Platforma Dash 2 Trade je s prvo javno ponudbo kovancev zbrala 7 milijonov USD in se pripravlja na zgodnji zagon z dvema kotacijama na CEX-u

Oglasno sporočilo

Platforma za podatke o kripto trgovanju Dash 2 Trade pritegne pozornost vse večjega števila vlagateljev, potem ko je v malo več kot mesecu dni zbrala skoraj 7 milijonov USD.

Foto_Finixio | Foto:

Ključna ponudba Dash 2 trade, ki vključuje obveščanje o kovancih, on-chain analitiko in nadzorno ploščo, je pripravljena za lansiranje prav na račun naraščajočega števila vlagateljev. Dash 2 Trade je zagotovo projekt na pravem mestu ob pravem času, kar dokazuje še predčasno ustvarjeni razvojni načrt in čakalna vrsta trgovalnih mest, ki nestrpno čakajo na uvrstitev žetona na svoj seznam.

Zgornja meja financiranja spremenjena zaradi predčasno dodelanega razvojnega načrta

Zgornja meja financiranja (ang. hard cap) se je znižala na 13,4 milijona USD ob koncu četrte faze. Ekipa ima dva glavna razloga za zmanjšanje hard cap-a.

Prvič, ključna nadzorna plošča za predprodajno analitiko je pred razvojnim načrtom, kar pomeni, da je uvedbo mogoče premakniti naprej in naložbena sredstva, ki so bila zbrana v predprodaji, uporabiti za trženje.

Drugič, in v povezavi s prvim razlogom, spremenjeni tržni pogoji pomenijo, da so produkti Dash 2 Trade ravno tisto, kar vlagatelji zdaj potrebujejo, da opravijo temeljit skrbni pregled v luči polomije FTX.

Kot je podrobneje razloženo spodaj, neuspehi zunaj trga prinašajo priložnosti, ki jih Dash 2 Trade jih želi izkoristiti.

Foto_Finixio_2 | Foto:

Ta nov cilj ima velik pomen, saj kaže, da je bilo doseženo več kot 50 % zgornje meje financiranja ter da se počasi pomikamo proti zaključnemu mejniku.

Velik uspeh za Dash 2 Trade sta tudi zagotovili dveh borz, LBank in BitMart, da bosta uvrstili D2T žeton na seznam po koncu predprodaje.

Tako je ekipa Dash 2 Trade prišla do zaključka, da ni primerno izgubljati časa za predstavitev nadzorne plošče na trgu, saj imamo popoln trg za testiranja kriptovalut.

V ta namen bo predprodajna nadzorna beta plošča lansirana v naslednjih nekaj tednih, predprodaja pa se bo končala predčasno. Beta bo uporabnikom omogočila začetek testiranja prve ključne funkcije nadzorne plošče.

Dash 2 Trade imenuje novega glavnega tehničnega direktorja

Zaradi svojega porekla in izkušene ekipe profesionalnih trgovcev, kvantitativnih analitikov in razvijalcev blockchaina ima platforma Dash 2 Trade natančno znanje in občutek za vpogled in tržno inteligenco, ki jih trgovci potrebujejo za uspeh.

Torej, ekipi Dash 2 Trade se bo pridružil novi glavni tehnični direktor Ilyes Kooli, z namenom razširitve ponudbe za optimizacijo zahtev strank v hitro razvijajočem se prostoru kripto sredstev.

Kooli je bil prej vodja tehnične ekipe pri ConsenSys, ki velja za laboratorij in inkubator blockchaina, osredotočenega na Ethereum, in je nedvomno vodilni v industriji.

Prav tako je bil vodilni programski inženir pri projektu okvirnih storitev e-trgovine CocoLabs in višji programski inženir pri platformi za strojno učenje Cobania. Kooli je bil v zadnjih nekaj letih vodilni pri razvoju kriptovalut.

Zdaj bo Kooli svoj talent usmeril v vodenje ekipe pri izdelavi najboljšega izdelka, ki cilja na trg v višini 830 milijard dolarjev (celoten trg kriptovalut po podatkih Coinmarketcap). 

Dve borzi sta že potrjeni za kotacijo žetonov D2T

Še ena prednost projekta je, da so centralizirane borzne kotacije že pripravljene na D2T, tako da vam ni treba skrbeti glede rugpullov ali drugih nečednih dejavnosti. 

Hkrati pa nas že v tej zgodnji fazi podpirata borzi BitMart in LBank, kar pomeni več kot dovolj likvidnosti za podpiranje cene, kar bo v nadaljevanju ključnega pomena zaradi močnega zagona javnega trgovanja.

Dash 2 Trade še zdaleč ni zmanjšal svojih ambicij, ampak si prizadeva pospešiti čas za trženje s prestavitvijo končnega datuma zbiranja sredstev in spreminjanjem zgornje meje financiranja, da bi se le-ta zaključila v četrti fazi.

Trenutna cena žetona D2T v tretji fazi predprodaje (od prvotno načrtovanih devetih faz) znaša 0,0513 USD. V četrti in hkrati zadnji fazi predprodaje pa bo narasla na 0,0533 USD. 

Posledično namesto 700 milijonov žetonov za sredstva v višini 40 milijonov USD, Dash 2 Trade zdaj dodeljuje 262.500.000 žetonov D2T za predprodajo, da bi skupno zbrali 13.420.000 USD.

437.500.000 žetonov, ki niso več dodeljeni predprodaji, bo zaklenjenih za naslednjih pet let.

Katastrofalne izgube milijona strank FTX v svetu financ hkrati pomenijo veliko uničenje kapitala in tudi nove možnosti za pomladitev in uspeh. 

Nadzorna plošča predprodajne analitike je skoraj pripravljena za zagon

Nove nastajajoče razmere želi platforma Dash 2 Trade izkoristiti v korist maloprodajnih trgovcev in vlagateljev.

Dash 2 Trade seveda ni v položaju, da bi pospešila spremembe za osvoboditev prostora slabih akterjev, lahko pa zagotovi orodja, analitiko in signale za varne in donosne poti.

Hkrati pa je Dash 2 Trade v zavidljivem položaju še preden se zbiranje sredstev zaključi, saj ima produkt v obliki najsodobnejšega terminala na nadzorni plošči, in sicer Bloombergov terminal za kripto trgovce.

V času, ko so trgovci in vlagatelji lačni orodij na kripto trgu, ki jim bodo pomagala pri varnem iskanju ogromnih priložnosti za dobiček, ima ekipa Dash 2 Trade v rokavu stisnjen časovni načrt dobave izdelkov.

Ekipa Dash 2 Trade je odkrila pomemben del kripto trga, ki ne vsebuje dovolj informacij v zvezi s pregledom kovancev pred prodajo, kar se kaže v oteženem in dolgotrajnem raziskovanju za običajne vlagatelje in trgovce.

Lastniško podjetje Dash 2 Trade Dash Score in ICO sistem ocenjevanja bosta edinstvena na trgu, ki bosta ponujala to funkcijo iskanja. 

To je del kriptotrga, kjer spretni poklicni trgovci delujejo za zavarovanje prevelikih donosov pri naložbenih donosih. 

Ponovni zagon spletnega mesta Dash 2 Trade prikazuje nadzorno ploščo

Zaživela je osvežena spletna stran, ki daje poudarek prikazu predprodajne analitične nadzorne plošče s posnetki zaslona in mehkim belim ozadjem.

Nove uporabne funkcije vključujejo matriko konkurence za hitro primerjavo in kontrast obsežnega nabora funkcij Dash 2 Trade, ki podrobneje pojasnjuje izbiro trgovcev.

Načrt je zdaj jasneje prikazan in takoj prikazuje, kaj je bilo dokončano in kje na načrtu se nahaja ekipa.

Na zavihku »Spoznajte ekipo« so navedene LinkedIn povezave za vse člane ekipe. Uradni partner Learn2Trade pa je zdaj prikazan z oceno štirih zvezdic s strani Trustpilot.

V nadaljevanju pa je prikazan pogodbeni naslov žetona D2T in povezava do strani raziskovalca etherscan: https://etherscan.io/address/0x4Dd942bAa75810a3C1E876e79d5cD35E09C97A76

Ekipi se je pridružil nov vrhunski vodja skupnosti

Ekipi se je pridružil novi vodja Trevor M, ki bo deloval na področju razvoja projektov.

Trevor je video producent za Coinmarketcap in že tri leta YouTuber, ki je diplomiral na Univerzi Shippensburg v Pennsylvaniji. Njegovo področje bo skrb za razvoj družbenih medijev, komunikacija in video vsebine.

Pomembne prednosti za projekt bodo njegove izkušnje pridobljene znotraj vodilnih kripto podatkov, analitik in portala skupnosti Coinmarketcap.

Trevorjev talent bo bistvenega pomena pri širjenju Dash 2 Trade, saj bo njegova naloga ustvarjati in deliti privlačne vsebine. Hkrati pa bo odgovoren tudi za obveščanje članov o novostih in razvoju projekta.

Po FTX se je kripto pokrajina spremenila, zdaj je Dash 2 Trade popoln za trg

Čeprav je propad FTX poslabšal razpoloženje na kripto trgu, je odprl tudi donosne vektorje, ki so bili zaprti v zadnjih nekaj letih.

Vstop lastniških trgovskih podjetij iz Chicaga, kot so Jump, DRW, Wolverine in ostali, je z arbitražo odstranil nešteto neučinkovitosti, ki so bile nekoč značilnost kripto trgov.

To se je zdaj spremenilo. Ta velikanska podjetja so zapustila trg, mnoga z več sto milijoni, če ne celo milijardami dolarjev, ki so obtičali v denarnicah propadlega FTX, ali še huje, bili ukradeni ali pogrešani. 

Posledično nova klima, ki daje prednost zagotavljanju prefinjenih kompletov orodij, raziskav in akcijskih signalov za trgovce in vlagatelje, pomeni nov uspešen vzpon platforme Dash 2 Trade.

Projekt, vreden naložb, odpira profitne centre v novem kripto okolju

Za razliko od mnogih kripto projektov je Dash 2 Trade pripravljen na novo okolje digitalnih sredstev, ki bo zdaj zagotovo dalo poudarek na ustvarjanje prihodkov in dobičkov za vlagatelje.

Izkušena ekipa, ki je svojo poslovno žilico že dokazala z gradnjo skupnosti 70.000 trgovcev pri Learn 2 Trade, postavlja Dash 2 Trade nad večino kripto projektov.

Tudi zaradi financiranja začetnega tveganega kapitala (VC) v višini 200.000 USD je Dash 2 Trade v zadnjih mesecih uspel narediti korak naprej pri izdelavi minimalno izvedljivega terminala za nadzorno ploščo izdelkov, ki je zdaj pripravljen za beta zagon.

Obstoječa podpora za tvegani kapital in napredna stopnja razvoja produkta omogočata, da je projekt možna tarča za nadaljnje naložbe iz virov tveganega kapitala, kot so družinske pisarne, zasebni kapital, kot je na primer posebno naložbeno sredstvo v vrednosti 1 milijarde dolarjev s strani Binance.

Poenotena trgovalna inteligenca z uporabnimi signali premaga konkurenco

Dash 2 Trade gradi enoten sistem z vsem, kar ponuja tudi konkurenca, in še veliko več.

Tako kot Dash 2 Trade, tudi Cryptohopper vključuje testiranje za nazaj. Vendar nima kuriranih trgovalnih signalov, analize trga in družbenega razpoloženja v živo, sistema točkovanja pred prodajo in prvo javno ponudbo kovancev, profila tveganja, virov novic in trgovalnih tekmovanj, ki jih prinaša Dash 2 Trade.

Nasprotno pa imajo konkurenti, kot je Cointelegraph Markets Pro, analizo družbenega razpoloženja in opozorila o seznamih, vendar nimajo funkcij za samodejno trgovanje, podpore API-ju posrednika ali sistemov za nadzor pred prodajo, kot jih ima Dash 2 Trade.

Vse zgoraj omenjene funkcije in druge, kot so socialno trgovanje, tehnični indikatorji in analitika v verigi, so na voljo z nakupom mesečne naročnine z uporabo žetona D2T za delček cene računa Glassnode Professional ali terminala Bloomberg.

Kje in kako kupiti žeton D2T?

Tisti, ki nimajo financirane kripto denarnice, lahko kupijo ETH z debetno ali kreditno kartico neposredno na spletnem mestu Dash 2 Trade.

Za mobilne uporabnike je najbolje, da uporabljajo Trust Wallet in se pomaknejo na predprodajno stran prek vgrajenega brskalnika Trust Wallet.

Kodo pametne pogodbe Dash 2 Trade v celoti revidira SolidProof, ekipo pa preverja Coinsniper.

 

Faze predprodaje:

1. 0,0476 USD 1.666.000 USD       35.000.000

2. 0,0500 USD 3.500.000 USD       70.000.000

3. 0,0513 USD 3.591.000 USD       70.000.000

4. 0,0533 USD 4.663.750 USD       87.500.000

SKUPAJ: 13.420.000 USD     262.500.000

Spletna stran: https://dash2trade.com/

Informativni dokument: https://dash2trade.com/assets/documents/Whitepaper.pdf

Družbeni kanali: Twitter | Discord | Telegram | LinkedIn | Instagram | Youtube

Naročnik oglasne vsebine je Finixio Ltd.

Ne spreglejte