Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
17. 4. 2020,
17.01

Osveženo pred

4 leta

Oglasno sporočilo

Natisni članek

zaščitne maske PR članek

Petek, 17. 4. 2020, 17.01

4 leta

Oglasno sporočilo: Končno k frizerju takoj po prvomajskih praznikih?

Oglasno sporočilo
ART-PE | Obiski frizerskega salona bodo potekali drugače, kot smo vajeni.

Obiski frizerskega salona bodo potekali drugače, kot smo vajeni.

Vlada je pripravila nov odlok, ki frizerskim salonom omogoča, da s 4. 5. 2020 znova odprejo svoja vrata. Vsi, ki smo že nestrpno čakali na ureditev pričeske, bomo salone lahko obiskali že takoj po prvomajskih praznikih, vendar pod spremenjenimi pogoji.

Obrati, ki se ukvarjajo s storitvenimi dejavnostmi, bodo namreč morali že ob vhodu za stranke zagotoviti razkužila, pred vstopom v prostore pa je za stranke obvezna tudi uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela, kot so šal, ruta ali podobne oblike zaščite, ki prekrije nos in usta.

V prostorih, kjer se izvajajo storitvene dejavnosti, se mora v skladu z vladnimi navodili izvajati tudi poostrena skrb za vzdrževanje čistoče.

Odprtje nekaterih obratov že ta mesec

S 4. 5. se poleg frizerskih odpirajo tudi kozmetični saloni. Že ta mesec, 20. 4., pa se odpirajo prodajalne z gradbenim materialom, avtosaloni, servisi in vulkanizerji, trgovine z inštalaterskim materialom, tehničnim blagom in pohištvom ter kemične čistilnice. Omogočen bo tudi osebni prevzem blaga in hrane na prevzemnih mestih, kjer je zagotovljen minimalni stik s potrošniki. Dovoljeno bo opravljanje krovskih in fasaderskih del. Znova bodo dovoljene tudi športno-rekreativne storitve na prostem.

Rahljanje ukrepov pa prinaša tudi večje povpraševanje po zaščitni opremi

Marsikomu se ob vsem tem poraja vprašanje, kje kupiti maske. Podjetja pa se sprašujejo, kako zagotoviti ustrezno količino zaščitne opreme in razkužil za zaposlene.V podjetju ART-PE d. o. o., ki sicer zaščitno opremo svojim strankam v Sloveniji in na Hrvaškem zagotavlja že več kot 15 let, pozivajo, da si tako posamezniki kot podjetja pravočasno naročijo maske, alkoholna razkužila za roke in dezinfekcijsko tekočino prek njihove spletne trgovine in si tako zagotovijo ustrezno zaščito.

Podjetje ART-PE d. o. o. že več kot 15 let svojim strankam nudi zaščitno opremo.

Na zalogi imajo:

  • zaščitne 3-slojne maske in zaščitne maske N95,
  • zaščitne rokavice,
  • dezinfekcijske tekočine za razkuževanje površin,
  • alkoholna razkužila za roke v različnih pakiranjih.

Vse naročeno hitro dostavijo na dom ali v podjetje. Za več informacij lahko pišete na prodaja@art-pe.com, ali pokličete na 051 883 444, vsak delovnik med 8.00 in 16.00.

Tudi ob rahljanju ukrepov bomo največ za svojo varnost in varnost najbližjih naredili, če se bomo ustrezno zaščitili in se držali priporočil NIJZ.

 

Zaščitno opremo naročite v spletni trgovini. 


Članek je oglasno sporočilo in ne predstavlja mnenja uredništva portala Siol.net.

Naročnik oglasnega sporočila je ART PE.


Ne spreglejte