Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
20. 2. 2008,
7.57

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sreda, 20. 2. 2008, 7.57

6 let, 7 mesecev

Novo komunikacijsko polje med oglaševalci in uporabniki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Družba Sinhro predstavlja novo storitev, ki v Slovenijo prinaša še neodkrit komunikacijski kanal tako za oglaševalce kot tudi za uporabnike.

Storitev Mooble omogoča oglaševanje na mobilnih telefonih, uporabnikom pa omogoča, da tudi sami vplivajo na oglaševalske vsebine. Za prejemanje oglasnih sporočil so uporabniki tudi neposredno nagrajeni, oglaševalci pa s pomočjo storitve Mooble nagovarjajo zgolj zainteresirane uporabnike.

Storitev Mooble je prijazna in enostavna za uporabo, bistvena odlika pa je prijaznost in usmerjenost k uporabniku. Posamezniki lahko postanejo uporabniki storitve Mooble preko spletne strani www.mooble.si ali svojega mobilnega telefona. Za vsako prejeto oglasno sporočilo so stimulativno nagrajeni v obliki dobroimetja, ki ga lahko koristijo za različne storitve ali produkte. Pred vstopom v mobilno skupnost uporabniki z odgovori na nekaj vprašanj vplivajo na vsebino prejetih mobilnih oglasov. Oglaševalci pa imajo možnost vzpostavitve poglobljenega, vzajemnega odnosa s svojo publiko. Storitev Mooble dodatno vpeljuje tudi možnost dialoga kot nadgradnjo klasične, enosmerne komunikacije.

Družba Sinhro, redni član Tehnološkega parka, je tako našla tržno nišo na področju trženja z razvojem lastne inovativne programske rešitve, spletne in mobilne aplikacije. Igor Andrenšek, direktor podjetja Sinhro, ob lansiranju storitve Mooble ne skriva obetavnih načrtov: »S storitvijo Mooble prinašamo tako oglaševalcem kot tudi uporabnikom prednosti, o katerih smo do nedavnega lahko le razmišljali. Učinkovitost, ki jo omogoča mobilno oglaševanje, želimo ponuditi na najvišjem nivoju.«

Na področju mobilnega tržnega komuniciranja v Sloveniji se torej odpira novo poglavje. Novost na področju trženja storitev in produktov namreč ustvarja novo komunikacijsko polje med oglaševalci in uporabniki, obema stranema pa je tako ponujeno še več – interakcija na podlagi obojestranske koristi.

Več informacij:

Sinhro WEB: www.mooble.si

Oglasno sporočilo

Ne spreglejte