Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
16. 9. 2021,
8.36

Osveženo pred

2 leti, 8 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Kopitarjev center občina Vodice Javni razpis PR članek

Četrtek, 16. 9. 2021, 8.36

2 leti, 8 mesecev

Občina Vodice išče zasebnega partnerja za izgradnjo Kopitarjevega centra

Oglasno sporočilo

Občina Vodice je objavila javni razpis za javno-zasebno partnerstvo za projekt Kopitarjev center, ki je namenjen ureditvi novega občinskega središča.

Vodice_Grafika | Foto:

Na območju površine ca. 12.000 m2 je predvidena ureditev prometnih in zunanjih površin ter novega objekta, ki bo predstavljal novo poslovno, upravno in kulturno središče občine. Objekt Kopitarjevega centra v skupni površini 7.500 m2 bo namenjen poslovni, upravni, kulturni in zdravstveni dejavnosti.

Vodice_LOGO_breznapisa_567x200 | Foto:

V objektu se 60 % površin nanaša na zasebni program (trgovine, gostinski prostori, pošta, lekarna, pisarne, storitvene dejavnosti, zdravstvene dejavnosti in znanstveno-raziskovalne dejavnosti), v preostalem delu objekta pa je predviden javni oziroma občinski program (upravni del, večnamenska kulturna dvorana, knjižnica, center za starejše, mladinski center, društveni prostori, spominska soba), ki zaseda 40 % površin. V novem občinskem središču bo zagotovljenih 164 parkirišč, v sklopu zunanje ureditve pa bosta urejena Kopitarjev trg in Trg pod lipami.

Javni razpis je objavljen na povezavi https://srediscevodice.si/Rok za oddajo ponudb je 12. 10. 2021 do 13. ure.

Več informacij o projektu in načinu njegove izvedbe je dostopnih na spletni strani projekta, na povezavi https://srediscevodice.si/ in v času uradnih ur občinske uprave Občine Vodice na telefonski številki 01/833-26-10.

Informacije in navodila za prijavo na javni razpis so objavljena v razpisni dokumentaciji.

VSE ZAINTERESIRANE PARTNERJE VABIMO K ODDAJI PONUDBE.

 

 

Naročnik oglasnega sporočila je Občina Vodice. 

Ne spreglejte