Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
7. 5. 2024,
9.37

Osveženo pred

6 dni, 8 ur

Vsebino omogočajo Terme Krka d.d.

Natisni članek

noad advertorial igrišče za golf golf grad Otočec hotel z bazenom Dolenjska termalni bazen romantičen oddih kolesarska pot aktiven oddih vikend oddih vikend v termah Otočec

Torek, 7. 5. 2024, 9.37

6 dni, 8 ur

Oddih ob smaragdno zeleni reki

Vsebino omogočajo Terme Krka d.d.
Terme Krka_hotel šport_Otočec | Foto Otočec, Terme Krka

Foto: Otočec, Terme Krka

Majski topli dnevi kar vabijo k uživanju, aktivnostim in sproščanju v objemu narave. Za čudovit oddih, ki je lahko hkrati aktiven, gurmanski, sproščujoč in romantičen, nam ni treba ure in ure potovati v oddaljene kraje. Ob smaragdno zeleni reki se skriva biser, ki ga z udobno vožnjo dosežete s kateregakoli konca Slovenije. Umaknite se vsakdanji rutini in se prepustite aktivnim doživetjem v slikovitem naravnem okolju, izberite Otočec.

Skrivnostna Krka

Slovenija je prepolna izjemnih naravnih in kulturnih zakladov. Ste vedeli, da je čudovita Krka edina večja reka v Sloveniji, ki odlaga lehnjak? Prav ta posebnost je zaslužna za pragove, otoke in sloviti Otočec, kjer je na lehnjakovem otoku zrasel grad. Bogata in razgibana zgodovina, ki jo s sabo nosi zelena lepotica, nudi obiskovalcem in krajanom navdih za prihodnost.

Dovolite si užiti del vseh zakladov, ki jih ponuja Dolenjska in svoj oddih preživite v hotelu Šport. V svežem in barvitem vzdušju boste pridobili moči za raziskovanje ene najlepših turističnih točk v Sloveniji – gradu Otočec. Sproščeno vzdušje hotela Šport bo poskrbelo, da bo vaš oddih zares polno doživet, saj vam na izjemni lokaciji ponujajo številne možnosti, kako izkoristiti čas.

Terme Krka_hotel šport_Otočec | Foto: Otočec, Terme Krka Foto: Otočec, Terme Krka

Termalni bazen, kolesarske in sprehajalne poti, golf ...

Hotel Šport vam poleg izjemne lokacije, udobnega interierja, trendovske gostinske ponudbe in raznovrstnih možnosti za uživanje narave ponuja tudi razkošno spa izkušnjo. V termalnem bazenu boste plavali, se razvajali ob podvodnih masažah in se sprostili tudi v dveh savnah, ki imata – tako kot bazen – tudi zunanjo teraso. Termalna voda, napeljana iz toplega vrelca bližnjih Šmarjeških Toplic, dokazano blagodejno vpliva na organizem. 

Terme Krka_hotel šport_Otočec | Foto: Otočec, Terme Krka Foto: Otočec, Terme Krka

Otočec je idealno izhodišče za raziskovanje okoliških znamenitosti, kot so naravni izvir termalne vode, podzemna jama, dolenjske Benetke, velik trampolin park, fontana cvička, zidanice odprtih vrat, skrivnostni samostan in slikovite dolenjske domačije. Na enem najbolj prepoznanih igrišč za golf v sloveniji boste uživali tudi strastni igralci golfa, za tiste, ki bi se igre radi naučili, pa tu deluje tudi šola golfa. 

Terme Krka_hotel šport_Otočec | Foto: Otočec, Terme Krka Foto: Otočec, Terme Krka

Aktivno, gurmansko ali romantično?

Zakaj ne vse hkrati?! Hotel Šport omogoča udobno, vendar aktivno bivanje, saj so sobe opremljene s športnimi rekviziti in popestrene s fotografijami z motivi, ki spodbujajo k aktivnosti. V taki sobi lahko začnete dan z vadbo in se nato polni energije podate na zanimive pustolovščine. Če pa si želite sladkega brezdelja, se boste razveselili velikega televizorja, plazme, svetlega balkona, udobne postelje in postrežbe zajtrka v sobo.

Terme Krka_hotel šport_Otočec | Foto: Otočec, Terme Krka Foto: Otočec, Terme Krka

Grad Otočec, edini vodni grad v Sloveniji, je idealen kraj za romantične večerje in sprehode ob Krki. Če v hotelu Šport izberete ponudbo romantični oddih v dvoje, boste uživali še ob odlični večerji v grajski restavraciji, ki jo priporoča tudi Michelinov kulinarični vodnik. 

Izjemna kulinarična ponudba vas čaka tudi v hotelu Šport. V neposredni soseščini hotela je namreč Grajski vrt, ki vabi na sprehod med gredicami, kjer boste spoznali, ob čem boste uživali v hotelski kulinarični ponudbi, ki je zasnovana na teh svežih ekološko pridelanih vrtninah.  

Na Otočcu lahko doživite pester in hkrati sproščen oddih, raziščite lepote, ki vam jih sramežljivo odkriva smaragdna lepotica Krka, in si napolnite baterije za nove izzive!

Ne spreglejte