Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
11. 8. 2022,
13.26

Osveženo pred

1 leto, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Harry Potter Lidl PR članek

Četrtek, 11. 8. 2022, 13.26

1 leto, 9 mesecev

Odkrijte čarobni svet Wizarding World!

Oglasno sporočilo

Legendarni mladi čarovnik Harry Potter vas tokrat vabi v Lidl, kjer se za vse ljubitelje čarovnije začenja prav posebna zbirateljska pustolovščina.

Kdo ne pozna knjižnih in filmskih uspešnic, kot so Kamen modrosti, Dvorana skrivnosti ali Magične živali? Zdaj se lahko s slovitim Harryjem Potterjem na novo dogodivščino odpravite tudi vi, saj boste ob vsakem nakupu v vrednosti 15 € ali več prejeli čarobno figurico iz zbirke Hogwartovih junakov ter posebno Lidlovo nalepko. Med figuricami boste našli Harryja, Rona, Hermiono, Dumbledorja, Šnofeljčka in številna druga vsem dobro poznana imena.

Vrata v svet čarovnij pa se s tem šele zares odprejo, saj vam je z zbranimi šestimi nalepkami, ki ste jih skrbno lepili na odrezek iz letaka ali kartonček iz poslovalnice, omogočen nakup čarobne skodelice po izbiri, s katero se boste lahko odžejali kot nadobudni čarovniki ter čarovnice v Veliki dvorani Bradavičarke. Skodelice v štirih različicah so resnično čarobne, saj se njihovi privlačni motivi svetijo v temi ali pa reagirajo na toploto. To pa še ni vse! Če zberete vseh 25 čarobnih figuric, lahko svoj talent za čarovnijo preizkusite s čarobno namizno igro, ki jo skupaj z edinstvenim zbirateljskim albumom prav tako najdete v Lidlovih trgovinah po Sloveniji.

Kaj še čakate? Pohitite v čarobni svet Wizarding World, ki vas od 16. avgusta čaka v trgovinah Lidla Slovenija, ter prebudite čarovnika ali čarovnico v sebi. Ne odlašajte, zaloge so omejene!

Več informacij najdete na www.lidl.si/carobni-svet.


Naročnik oglasnega sporočila je LIDL SLOVENIJA D. O. O.

Ne spreglejte