Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
2. 1. 2013,
10.21

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sreda, 2. 1. 2013, 10.21

8 let

Plus meseca: Kaj je pozitivno zaznamoval januar?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Iščemo Plus meseca. Je dogodek, ki je pozitivno zaznamoval januar, opravičilo države Robertu Fojkarju za 11-letno sodno kalvarijo, uspeh rokometašev na SP ali nominacija Planet Siol.net za Viktorja?

Opravičilo države Fojkarju

Minister za notranje zadeve Vinko Gorenak se je Robertu Fojkarju v imenu države javno opravičil za enajst let trajajočo sodno kalvarijo. Fojkar je 11 let dokazoval svojo nedolžnost na sodišču in obupal. Kljub vsakokratnim oprostilnim sodbam je namreč tožilka Branka Oven, zdaj vodja novogoriškega tožilstva, vedno znova vlagala pritožbe, čeprav so tudi na višjem tožilstvu ugotavljali, da je pritožba neutemeljena. Zato je zagrozil, da se bo zažgal pred državnim zborom, če država ne izpolni njegovih zahtev, da prevzame kazenski pregon zoper tožilko Ovnovo, da mu izplača odškodnino v višini pet tisoč evrov in da se mu država javno opraviči v vseh osrednjih medijih. Država je njegovim zahtevam ugodila.

Rokometaši pisali zgodovino

Slovenski rokometaši so na svetovnem prvenstvu v Španiji spisali zgodovino. V četrtfinalu so premagali Ruse in se uvrstili med štiri najboljše reprezentance na svetu! Polfinalno tekmo proti Špancem so izgubili in po porazu proti Hrvaški v boju za tretje mesto prvenstvo zaključili kot četrti najboljši.

Planet Siol.net se poteguje za viktorja popularnosti

Glasovanje za viktorje 2012 se je prevesilo v drugi krog, kar pomeni, da so gledalci, poslušalci, bralci in obiskovalci spletnih strani v vsaki kategoriji izbrali pet finalistov, ki se bodo potegovali za ta najprestižnejša priznanja na področju medijev in popularne kulture. Medtem ko si je Planet Siol.net – z glasovalno zaporedno številko 3 – nominacijo za viktorja popularnosti prislužil v kategoriji spletnih strani, se v sklopu TV-osebnosti za kipec poteguje voditeljica oddaje Danes na Planet TV Jerca Zajc Šušteršič, ki ima zaporedno številko 4. Glasujte tudi vi.

Ne spreglejte