Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
23. 7. 2023,
17.11

Osveženo pred

10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,18

Natisni članek

pogrešane osebe policija

Nedelja, 23. 7. 2023, 17.11

10 mesecev

Kljub iskalni akciji 21-letnega Tilna Šuberja še niso našli

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,18
Tilen Šuber | Foto PU Koper

Foto: PU Koper

Na območju Kobarida, Podbele, Robiča, Breginja in reke Nadiže, doline Učje ter Soče v kobariški občini je vse do večernih ur potekala iskalna akcija za pogrešanega Tilna Šuberja iz Kopra, ki ga iščejo že ves teden. Kljub prizadevanjem ga še niso našli, zato pristojni javnost znova prosijo za morebitne informacije o pogrešanem.

Policisti in drugi sodelujoči v današnji iskalni akciji so po navedbah novogoriške policijske uprave pregledali tudi območja na levi strani reke Soče proti Tolminu (vasi Drežnica, Ladra, Kamno, Vrsno ...).

V akciji obsežnih območij v zgornjem Posočju je sodelovalo večje število policistov z območja Policijske uprave Nova Gorica, prav tako je pri iskanju pogrešanega sodelovalo tudi večje število pripadnikov civilne zaščite iz Kobarida, gasilci z območja Kobarida in tolminski gorski reševalci, vse skupaj okoli 50 ljudi. V iskalno akcijo je bil vključen tudi helikopter letalske policijske enote, prav tako je pogrešanega že v dopoldanskih urah iskalo več vodnikov s psi za iskanje pogrešanih oseb.

V večernih urah so iskalno akcijo začasno prekinili, policisti pa zbirajo dodatna obvestila, da bi pogrešanega 21-letnika izsledili. Aktivnosti v zvezi z iskanjem pogrešanega, ki potekajo tudi na območju Policijske uprave Koper, se bodo nadaljevale tudi v ponedeljek.

Ker pristojni kljub številnim izvedenim aktivnostim v zadnjih dneh Tilna še niso izsledili, širšo javnost policisti znova prosijo, da jim morebitne podatke o pogrešanem sporočijo na številko 113 ali pokličejo na najbližjo policijsko postajo.

21-letnik je visok približno 182 centimetrov, je suhe postave in težek približno 75 kilogramov. Ima nekoliko daljše temne rjave lase, modre oči, oblačen je v kratke hlače in črno majico brez rokavov, obut v črne športne copate znamke Nike. Na levi roki (podlahti) ima brazgotino od ureznine. Kot poročajo mediji, Tilnovi svojci opozarjajo, da je vsaka ura pomembna, saj potrebuje posebno oskrbo.

Tilen Šuber
Novice Svojci pogrešajo 21-letnega Tilna iz Kopra. Ste ga videli?
Ne spreglejte