Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 10. 2021,
10.35

Osveženo pred

2 leti, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

Europa Donna rožnati oktober Telekom Slovenije

Torek, 5. 10. 2021, 10.35

2 leti, 8 mesecev

Rožnati oktober: deset tisoč evrov za Združenje Europa Donna Slovenija

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02
Telekom Slovenije | Že 14. leto zapored bosta Telekom Slovenije in Samsung Združenju Europa Donna Slovenija donirala deset tisoč evrov.  | Foto Telekom Slovenije

Že 14. leto zapored bosta Telekom Slovenije in Samsung Združenju Europa Donna Slovenija donirala deset tisoč evrov.

Foto: Telekom Slovenije

Letošnje aktivnosti Združenja Europa Donna Slovenija potekajo pod sloganom Bodi in ostani zdrava!, saj lahko veliko za svoje zdravje naredimo s preprostimi odločitvami za zdrav življenjski slog. Tudi v letošnjem rožnatem oktobru, mednarodnem mesecu ozaveščanja o raku dojk, sta Telekom Slovenije in Samsung slovenskim uporabnikom ponudila dva rožnata mobitela Samsung, Združenju Europa Donna Slovenija pa bosta ob koncu prodaje donirala deset tisoč evrov

Rak dojk je sicer v Sloveniji najpogostejša oblika raka pri ženskah, zbolijo pa lahko tudi moški. "V času covid-19 je še toliko bolj pomembno, da sporočila, da smo za svoje zdravje v veliki meri odgovorni sami, dosežejo čim več ljudi. S sredstvi, ki nam jih namenjata Telekom Slovenije in Samsung, nadaljujemo projekte ozaveščanja ter podpore bolnicam in njihovim svojcem, ki se soočajo z diagnozo rak," pravi Tanja Španić, predsednica Združenja Europa Donna Slovenija.

"Rak mi je marsikaj vzel, vendar mi je mnogo več dal"

Aktivna članica združenja, ki je tudi letošnji obraz promocijske kampanje, je mlada mamica treh otrok Nea Čepelnik. Za rakom na dojki je zbolela pri komaj 29 letih. 

"Rak mi je marsikaj vzel, vendar mi je mnogo več dal. Zdaj veliko bolje živim. Poslušajte svoje telo. Če se vam zdi, da nekaj ni v redu, ukrepajte. In nikoli ne obupajte. Nikoli," pove Čepelnikova ter ob tem poudarja, da sta pomembni preventiva in pozitivna naravnanost. 

Mobitela Samsung Galaxy A03s in Samsung Galaxy A52s 5G sta v tokratni akcijski ponudbi pri Telekomu Slovenije na voljo kot Modri Fon oktobra. Ob vezavi za 12 mesecev z obročnim plačilom kupnine v 36 zaporednih mesečnih obrokih je Samsung Galaxy A03s na voljo že od 3,01 evra mesečno, Samsung Galaxy A52s 5G pa že od 7,76 evra mesečno.
Svetovni dan raka
Novice Pri nas rak pri ženskah drugi, pri moških pa že prvi vzrok smrti #video
Ne spreglejte