Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
27. 6. 2011,
7.53

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ponedeljek, 27. 6. 2011, 7.53

8 let

"Srž vseh razprtij je orožarska afera"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Nekdanji komandant teritorialne obrambe Anton Rešek meni, da se zaradi orožarske afere in pripisovanja zaslug posameznikov niti ne zavedamo, kaj smo z osamosvojitvijo dosegli.

laik (26. 6. 2011 10:12:54) To je resnični junak. Ki je bil v prvih bojnih vrstah. V katerega so vojaki JLA uperili orožje. Za poniglavce pa je heroj trgovec z orožjem, ki se je skrival pod Cankarjevim domom. In gospod Anton Rešek ima prav, ko pravi, da je srž vseh razprtij orožarska afera. Upajmo, da Slovenija postane pravna država, da bodo kriminalci končali za zapahi, da se ne bodo več posmehovali vsej Sloveniji, češ kaj nam pa morete.

aeiou (26. 6. 2011 11:03:54) Kako to, da se kar ne naveličate ves čas enega in istega prepira? Eni poveličujete ene, drugi druge, ne priznate dobrih potez "nasprotnikov" in ne grajate slabih potez "svojih". Do sedaj se je pokazalo, da se nihče od vas ne bo "spreobrnil". V čem je torej smisel vaših objav? Da razdelite še tiste, ki nočemo biti razdeljeni in obremenjeni? Zakaj ne morete pustiti, da zgodovina presodi o stvareh, da se ne bodo še naši vnuki prepirali o tem, tako kot se vi prepirate o 2. sv. vojni?

Številne študije so pokazale, da je alkohol nedvomno daleč najbolj škodljiva droga, ki vpliva tako na posameznika kot celotno družbo.

kristjan (26. 6. 2011 13:45:39) No končno se je našla ena pametna glava tudi v naši državi. Alkohol je trda droga kot heroin. Prepoved alkohola je na mestu.

ella (26. 6. 2011 13:54:53) Ah dej, problem pri drogah niso droge same, ampak miselnost folka, da jih je 'treba' zlorabljat - noben me ne po prepričal, da deci vina po kosilu škodi zdravju ali kakorkoli vpliva na vozne sposobnosti. kristjan, dokler pa pod vsakim člankom pišeš, da je alkohol trda droga, obenem pa zagovarjaš legalizacijo marihuane, se je za vprašat, če ti ni slednja že malo preveč v glavo stopila...

Oblikovalec slovenskega grba Marko Pogačnik je prepričan, da grb še vedno kakovostno opravlja zaščitno funkcijo in da je vsesplošna kriza globalna težava in plod planetarnih sprememb.

primorec (25. 6. 2011 09:00:01) Slovenija bi se morala osvobodit EU in postat brez carinska zona,za kitajsko in Indijsko blago.V petih letih smo najbogatejša država na svetu.Si predstavljate Olimpija in Maribor prevzemeta mesti Barcelone in Reala v svetovnem nogometu.Samo kaj čmo,za to je potrebna korajža in kreativnost,ravno tega pa slovebcem konično primankuje...ja krščanstvo je globoko pustilo posledice v slovenski duši!

Jos (26. 6. 2011 20:33:44) Še kako res je da se moramo osamosvojiti od civilizacije. To pa pomeni, da ne moreš biti odvisen od tujega blaga in tuje trgovine. Temu vsemu je treba reči NE! Slovenijo je treba razviti turistično in kmetijsko, treba je dolgoročno reči NE vsej težki industriji in se orientirati v poljedelstvo in planšarstvo. Treba je urediti vodne vire in poskrbeti za gozdove. Zakaj lesarstvo propada, pa je naše največje bogastvo? Trgovini in trgovanju, ki dela našo odvisnot pa je treba reči glasno NE!

Ne spreglejte