Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
12. 10. 2021,
13.36

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,92

26

Natisni članek

poskus umora Koper policija Postojna

Torek, 12. 10. 2021, 13.36

2 leti, 6 mesecev

Znane nove podrobnosti o zabodeni 22-letnici

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,92

26

Policijski trak | Policisti bodo za poskus umora 22-letnice ovadili 24-letnega državljana Slovenije in Severne Makedonije. | Foto STA

Policisti bodo za poskus umora 22-letnice ovadili 24-letnega državljana Slovenije in Severne Makedonije.

Foto: STA

Poročali smo, da je v Postojni moški večkrat zabodel 22-letno žensko. Na Policijski upravi Koper so včeraj predstavili več podrobnosti kaznivega dejanja. Kot je pojasnil vodja Sektorja kriminalistične policije PU Koper Primož Ogrinc, policija dogodek obravnava kot poskus umora. Osumljen je 24-letnik, državljan Slovenije in Severne Makedonije. 

Postojnski policisti so v ponedeljek, okoli pol sedme ure zjutraj prejeli več klicev občanov, da na Tržaški ulici v Postojni leži ženska, ki kliče na pomoč. Kot je povedal Ogrinc, sta se 22-letnica in 24-letnik sprla, zatem pa je moški posegel po ostrem predmetu in sunkovito zamahnil proti ženski ter jo večkrat zabodel z ostrim predmetom. Osumljenec se je s kraja dogodka odpeljal z osebnim avtomobilom.

24-letnik osumljen poskusa umora

"Življenje 22-letnice je bilo ogroženo. Nudili so ji nujno medicinsko pomoč, nato pa so jo odpeljali v UKC Ljubljana. Osumljenca so policisti že včeraj prijeli. Gre za 24-letnega državljana Slovenije in Severne Makedonije. Ovaden bo za poskus umora," je pojasnil Ogrinc.

Preiskava še ni končana

Ogrinc je dodal, da trenutno poteka hišna preiskava na naslovu bivanja osumljenega in preiskava osebnega avtomobila, ki ga je uporabil po storitvi opisanega dejanja. Pred iztekom 48-urnega pridržanja bo 24-letni občan z območja Postojne s kazensko ovadbo za kaznivo dejanje poskusa umora priveden pred preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča Koper.

Osumljenec je bil danes s kazensko ovadbo za poskus umora priveden na zaslišanje, odrejen mu je bil pripor, so danes sporočili s Policijske uprave Koper. 

Policija
Novice V Postojni moški večkrat zabodel 22-letnico
Nož, umor, morilec
Novice Zabodel 48-letnico in zbežal. Policija osumljenca že prijela.
Ne spreglejte