Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
1. 6. 2022,
8.58

Osveženo pred

1 leto, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

56

Natisni članek

Vladimir Putin

Sreda, 1. 6. 2022, 8.58

1 leto, 11 mesecev

Čas se mu izteka. "Zdravniki Putinu napovedali še tri leta življenja."

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

56

Vladimir Putin | Kremelj vztrajno zanika kakršnekoli špekulacije o slabem zdravstvenem stanju ruskega predsednika Vladimirja Putina. | Foto Reuters

Kremelj vztrajno zanika kakršnekoli špekulacije o slabem zdravstvenem stanju ruskega predsednika Vladimirja Putina.

Foto: Reuters

Agent ruske Zvezne varnostne službe (FSB) trdi, da so zdravniki ruskemu voditelju Vladimirju Putinu zaradi napredujoče oblike raka napovedali še dve leti ali tri leta življenja. 

Neobičajno vedenje ruskega predsednika Vladimirja Putina v javnosti že dlje časa vzbuja ugibanja o njegovem zdravstvenem stanju. Iz Kremlja uhajajo informacije o tem, da je ruski voditelj resno bolan. Putin naj bi imel napredujočo obliko raka in zdravniki so mu napovedali le še dve leti ali tri leta življenja, trditve agenta ruske varnostne službe (FSB) povzema Daily Mail. 

Po besedah agenta FSB naj bi Putin med drugim počasi izgubljal vid, še poroča Mirror. Novica o neozdravljivi bolezni ruskega predsednika se je pojavila kot del tajnega sporočila ruskega agenta nekdanjemu agentu FSB Borisu Karpičkovu. V sporočilu agent trdi, da Putin ne želi nositi očal, saj naj bi to kazalo na njegovo šibkost, pogosto pa se znaša nad svojimi podrejenimi. 

Po poročanju tujih medijev naj bi Putin v tem mesecu prestal operacijo in uspešno okreva. Zdravljenje je bilo nujno, so objavili na  profilu ruske obveščevalne službe (SVR) na Telegramu. 

Emomali Rahmon in Vladimir Putin
Novice Najnovejši posnetek sproža nova ugibanja o Putinovi bolezni #video

Kaj se dogaja s Putinom?

Vse glasnejše govorice o slabem zdravstvenem stanju ruskega voditelja so se pojavile po njegovem nenavadnem obnašanju v javnosti. Na sestankih je videti nesproščeno, njegova telesna govorica, nemir in zatekel obraz pa bi lahko bili znak nelagodja in bolečine. 

Kremelj sicer vztrajno zanika kakršnekoli špekulacije o slabem zdravstvenem stanju ruskega predsednika. Informacije o tem, da se Putin bori z rakom, da je depresiven in ima Parkinsonovo bolezen, so označili za laž. 

Po mnenju nekdanjega šefa britanske tajne službe sira Richarda Dearlova bo s Putinom kmalu konec. "Mislim, da bo do konca leta 2023 konec s Putinom. Poslali ga bodo na zdravljenje in ga pustili tam. Kot vodja ruskega naroda se ne bo več vrnil. To bo del izhodnih strategij iz konflikta z Ukrajino in ta poteza je veliko bolj elegantna kot državni udar," je Dearlov povedal v svojem podkastu. 

Vladimir Putin
Novice Nekdanji šef tajne službe: S Putinom bo kmalu konec. Poslali ga bodo na zdravljenje in ne bo se več vrnil.
Ne spreglejte